Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korrrrba

Ojciec dziecka mi wygraża..

Polecane posty

Gość Korrrrba

Twierdzi, że to nie jego dziecko noszę pod serduszkiem.. grozi mi sądami.. Uważa, że jest bezpłodny i nie może mieć dzieci a ja go chcę w to wrobić.. No litości.. mówiłam mu, że nic od niego nie chcę i że to będzie tylko moje dziecko, a on dalej swoje, że adwokat, że sąd, że on bezpłodny, że badania DNA zrobi..

Gość lalunia 12345
a ja osilam dzieciaka w macicy, a nie pod serduszkiem.... ciekawe. Przeciez sa badania DNA, niech je konieczni e zrobi! A ty uciekaj od niego jak najdalej, bo t najwyrazniej glupek wyjatkowy i kolejny nieodpowiedzialny tchorz. Wszystkiego dobrego.

Ja sie nawet nie boje tych badan bo wiem ze to jego dziecko, no bo chyba wiatropylna nie jestem ..tylko jest na tyle odwazny, ze nawet nie potrafi ze mna poromzawiac twarza w twarz, tylko straszy przez sms.. \"do zobaczenia w sadzie\"

Gość to niech sobie robi to DNA
co ci to przeszkadza? byleby na jego koszt i w dupę kopnij go!

Gość babolek
to w czym problem? ja bym go pozwała szybciej o koszty okołoporodowe czyli zanim dziecko sie urodzi. testy ok, jak taki chetny, ale dopiero po porodzie. Nie daj mu uznac dziecka, tylko za pomocą ustalenia ojcowstwa. Róznica polega na tym, ze jak uzna to bedzie miał i prawa i obowiazki, a jak sąd to tylko obowiazki.

Oczywiscie ze na jego koszt. Okaz czlowiekowi serce, to dostaniesz g*wno wzamian.. Ciesze sie, ze bede miala dzidziusia, bo juz wiem, ze na zawsze ktos mnie bedzie kochal i ja rowniez. Idiota okazal sie na tyle czlowiekiem "ze nie zaproponowal aborcji" ;] uroczo..

Lepiej żeby dziecko nie miało takiego ojca. Im szybciej Wasze drogi się rozejdą tym lepiej. Nie reaguj na jego groźby, stres w ciąży powoduje, że dziecko otrzymuje mniej składników odżywczych z krwi (przez podwyższone ciśnienie).

Gość nowieszco
Skoro taki jest a ty mu dawałaś, to znaczy że jesteście siebie warci ;)

Tez dziwne, bo wczoraj zaczal pisac ze on bezplodny i takie tam, a dwa dni wczesniej powiedzial ze alimenty bedzie placic ale nie chce miec z tym dzieckiem nic wspolnego, sam sobie zaprzecza.. nowieszco, kobieta darzyla uczuciem, on pozadaniem..

"Korrrba (kjs3@o2.pl) Oczywiscie ze na jego koszt. Okaz czlowiekowi serce, to dostaniesz g*wno wzamian.. Ciesze sie, ze bede miala dzidziusia, bo juz wiem, ze na zawsze ktos mnie bedzie kochal i ja rowniez. Idiota okazal sie na tyle czlowiekiem "ze nie zaproponowal aborcji" ;] uroczo.. " CIEMNA MASA JESTEŚ:P.JAK ZOBACZYSZ SCENY Z FILMU BALLADA O JANUSZKU I ZAROBISZ W DZIOBA TO SIĘ ODECHCE BACHORÓW:P.

Amant k.odbytowa A ty co, do szkoły pod górkę miałeś? :o Matka cię przy karmieniu cyckiem uderzyła, czy ci płacą za wypisywanie głupot?

Gość -lika
ja uważam że powinnaś sobie dać z nim spokój zero kontaktu, ojciec dziecka nieznany nie warto sie denerwowac, jesli stac cie na utrzymanie dziecka nie jestem pewna ale DNA mozna zbadac po urodzeniu dziecka(chyba) pewnie w czyms to dziecko mu przeszkadza- rodzina, kariera, ... a w takim przypadku beda z ciebie w sadzie robic najgorsza itd.., szkoda stresu, a alimenty jesli zasadza to pewnie tak niskie ze to i tak nic nie da moze w przyszłości poznasz mezczyzne ktory uzna to dziecko za swoje (znam duzo takich przypadków) a smsow nie kasuj, jesli bedzie ci groził idz na policję

Korrrrba sory alpo ostatniej swojej wypowiedzi pokazalas swoja inteligencje:) "Albo jestes glupi albo jestes debilem" SZKODA SLOW.

Nie powiedzial ci "jestes glupia" tylko "tylko glupie kobiety zachodza w ciaze z debilami" a ty sama wyciaglas z tego wnioski. Ty za to wyzwalas go/ja bezposrednio. I nie mow nikomu ze nigdy nie bedzie miec dzieci, bo jesli to co piszesz to prawda to sama jeszcze dziecka nie urodzilas. A NIKOMU NIE ZYCZY SIE ZLE.

To moze napisz jakie komentarze sa ci potrzebne zebysmy wiedzieli. MOze takie w stylu "ale jestes dzielna" albo "ojciec dziecka to dupek" albo "wszystko sie ulozy, znajdziesz chlopaka, ktory bezgranicznie pokocha ciebie i twoje dziecko"? Zakladasz topik na forum, to chyba jasne ze ludzie beda komentowac. NO chyba ze nie chcesz zadnych komentarzy ale to trzeba bylo dopisac "zakladam ten temat dla jaj. Nie chce zadnych komentarzy".

Gość omghelp
"tylko głupie kobiety zachodzą w ciążę z debilami" czyli ze nigdy nie bedziesz miał dzieci :) ?!

Gość xcxcxcxc
lolitka a ty czego tu chcesz..odpisała debilowi jak się należy i tyle...spadaj dzieciaku jak nie masz nic do powiedzenia...

Gość xcxcxcxc
omghelp...dobre:):):)

Gość omghelp
do lolitka06.1990, nie broń glena on nie raz udowodnił na tym forum że jest debem. I to juz jest kwestia wiadoma, od dawna...