Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży

Jestem w ciąży w 8 miesiącu z żonatym facetem!

Polecane posty

Dobra, spadam stąd bo tu nie ma z kim pisać. Wszystkie tylko osądzają. "Nie sądzcie bo sami będziecie osądzeni!!!" w ciąży----- a od faceta zażądaj alimentów, poruchał i ma mu to ujść płazem???

Zresztą.. pytanie było czy powiedzieć czy nie. Ja, jak i inne osoby, już dawno jej odpowiedziałyśmy. Niech jeszcze dłużej zwleka. Może dzieciak zaprosi ojca dopiero na swój własny ślub i wtedy po raz pierwszy go zzobaczy, a ojciec dowie sie, ze ma kolejne dziecko. Powinna go poinformowac od razu.

Gość dziewczyna sama w ciążę nie
bmblondyn a kto powiedział ze o potomstwo ma się martwić kobieta??? to że większość kretynek zostaje z dzieciakiem bo są zaślepione jakimś tam instynktem macierzyńskim to już ich problem. NIby dlaczego kobieta nie może podrzucić "owocu" miłości temu panu na wychowanie i sama iść dalej. Alimenty może mu płacić, a facet niech wychowuje skoro taki rozpłodowiec z niego. Na pewno żona sie ucieszy...

Gość dziewczyna sama w ciążę nie
A JAK PIES NIE CHCE WZIĄĆ TO SUKA MU NA SIŁĘ NIE WCIŚNIE

13:49 [zgłoś do usunięcia] dziewczyna sama w ciążę nie bmblondyn a kto powiedział ze o potomstwo ma się martwić kobieta??? to że większość kretynek zostaje z dzieciakiem bo są zaślepione jakimś tam instynktem macierzyńskim to już ich problem. NIby dlaczego kobieta nie może podrzucić \"owocu\" miłości temu panu na wychowanie i sama iść dalej. Alimenty może mu płacić, a facet niech wychowuje skoro taki rozpłodowiec z niego. Na pewno żona sie ucieszy... No bo 51% winy ponosi kobieta a 49% mężczyzna :O :O :O

Gość jak was czytam
to mi się nóż otwiera w kieszeni .....wymądrzacie się bo udało wam się znaleźć swoją "samotną polówkę" jesteście żałosne ideały z przypadku a teraz udają porządnickie :( :(''''''' Dziewczyna pyta??? tak to doradzcie a nie udawajcie wszechwiedzących . Moja rada powiedz i nie unoś się honorem bo to ci w życiu nie pomoże, nawet jak by miało mu to zrujnować życie ..tobie też się zawaliło ...na dzień dzisiejszy, na pewno Ci się ułoży : )

udało nam się?? Życie na tym polega aby szukać wśród wolnych a nie zajętych. A dla takich potrzebujących pań które nie mają partnerów wymyślono wibratory. Z nimi się w ciąże nie zachodzi tak jak z żonatymi facetami!

Gość jak was czytam
sorki ale 70% tych waszych wypatrzonych, chodzi i szuka dupaki na boku udając samotnych

Gość jak was czytam
sugestio.... brak mi słów , a ci żonaci to tacy biedni że nawet nie wiedzą kiedy ich kutas zanurzy w innej dziurce :(

Gość wrrrrrrrrrrr
jak was czytam - wiedzą doskonale, ale po ch.. głupie idiotki idą z takimi do łóżka? widocznie są naprawdę b.głupie, skoro myślą, że facet zostawi dla nich żonę, dzieci

Gość elocom
powiedz mu najlepiej, nie bądź z tym sama.

Gość jak czytam o tych rzekomcyh
marzeniach kochanek żeby mąż odszedł do niej do mnie to śmieszy takich jest promil ale o nich właśnie się drogie żony dowiadujecie większość pań z którymi się zabawiają wasi meżowie to dyskretne osoby które szukają tego samego co mężowie - seksu i DYSKRECJI. Żonaty facet to najlepsza gwarancja tego ostatniego. Poza tym po co się zadawać z jakimiś podejrzanymi lumpami - skoro żonaty i dzieciaty facet to gwarancja zdrowia i higieny. A kochankami są najczęsciej albo znudzone mężatki z jakąś cipą zamiast męża w domu albo rozwódki. Które nie w głowie mają jakieś "związki" i "rodziiny" tylko udany seks z gwarancją dyskrecji i nie robienia problemów OCzywiście do tego trzeba mieć łeb na karku. Jak się pojawia w takiej sytuacji ciąża to jest dowód skrajnej głupoty obydwu tych osób. Ale z rguły się nie pojawia, obie strony są zadowolone a żony swoich "wiernych" mężów żyją w nieświadomości i przekoaniu że każda ewentualna kochanka będzie zaraz chciała ukraść i skarba i wtedy na pewno się o niej dowiedzą. A skoro nie wiedzą to jej nie ma.

Gość jak was czytam
na koniec powiem tylko tyle, osoba zdradzająca powinna mieć tak samo przesrane jak osoba która się z nim z tych czy innych powodów związała, w tym przypadku dla mnie skurwielem jest on, bo ona nikogo nie zdradziła tyle że teraz jest sama i to jest dla niej kara , ale on powinien tk samo zostać sam z wieeeelkim bagażem zobowiązań finansowych

jak was czytam Tutaj w tym temacie rozpatrujemy ze strony kobiety więc pod tym kątem się wypowiadamy. Ten pan też powinien odpokutować i już o tym pisałam. Należy jednak zrozumieć, że facet co najwyżej będzie płacił alimenty, nic więcej. Jak ktoś napisał, wsadzi, wyciągnie otzepie i idzie dalej, ewentualnie jak już to prześle 300 zł co miesiąc na konto i tyle. Więc odpowiedź na pytanie co zrobić jestem w ciązy z żonatym jest śmieszna! Trzeba sobie zadać pytanie co zrobię jak zajdę w ciązę z żonatym!

Gość bez wsparcia
A ja byłam na miejscu tej nic nie wiedzącej żony...:( Ciekawe czy kiedy się puszczaliście z tym żonatym gnojem myśleliście o nieszczęściu, które wyrządzacie innym ludziom? Pewnie mieliście to w doopie,dosłownie i w przenośni. Nie współczuję ani Tobie ani temu puszczalskiemu mężusiowi. Współczuję jego żonie, dzieciom...