Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 bo ja jeno kapcie gorąco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twój mąż Napisano Czerwiec 28, 2009 kłamiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 jezuuu bo rzygnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jennny25 Napisano Czerwiec 28, 2009 niebieskie japonki, granatowe szorty i szarą bokserkę(bluzka), no i bokserki(bielizna) oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja rozciągniety dres i biały podkoszulek a'la Roki - standardowa podomka polaka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 białą koszulę z krótkim rękawem rurki i bielizna :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 :O jest ze 40 stopni w słońcu a miałam kupić rolety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja mam rolety ale i tak musiałem okno otworzyc bo sie ze mnie leje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koloretewek Napisano Czerwiec 28, 2009 siedzisz gołą doopą i ciapuchą na krześle ? krzesło materiałowe czy tworzywo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 ciapuchą? :O siedzę na ręczniku bo mokra z wanny wyszłam i dosycham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koloretewek Napisano Czerwiec 28, 2009 ale ciapuche masz taką włochatą retro czy ogoloną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 to nie jest temat na dysputę ogólną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mawronka 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ciapucha ja pierdole :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 luśka gdzie ty mieszkasz, ze 40 stopni ? w lubuskiem 18 stopni i parno :o ale średnio-ciepło :o mam dres :D bluze diversa, koszulke z potworkiem i klapki, bo świeżo pomalowane pazokcie schną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 w warszawie siedzę ;) wszystkie okna pootwierane na trzy strony świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość se Napisano Czerwiec 28, 2009 komplet ;P fioletowy biustonosz i majteczki, wlasnie zarzucam koszulke I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koloretewek Napisano Czerwiec 28, 2009 ciapucha klapicha oraz gąszcz kudełów po sam pępek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Lusi ;)...masz kapcie ? a co tak grubo sie ubralas ?...przeciez dzis goraco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 mam kapcie ze względów bezpieczeństwa pralka włączona ;) wiem, przy niedzieli nie powinnam ale poprzednie pranie przez wilgoć schło 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M.A.N 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Bielizna,granatowy fartuszek do kolan spodnie skarpetki ''rajstopowe'' i zielone kapcie :-D aha kolczyki,bransoletka,łańcuszek i .... makijaż.;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 no ale musiala napisac ze ma z diversa ja sie np nie chepie ze mam majteczki z atlantica :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 atlantic... wooow :P diverse rządzi :D a bo ją kocham i jest cudowna, w kolorze paprryczki chili ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja to bym nie miała majteczek... ja bym miała majty z golfem :( im większa tym większe a zamiast biustonosza spadochrony :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 heheh wiem nawet dlaczego ;).....jak wpadnie nieproszony gosc bedziesz miala go czym naparzac :D.... ps co nie powinnas, prac przy niedzieli ? hmm przeciez ty nie pierzesz a pralka nie musi swiecic niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JJJonka Napisano Czerwiec 28, 2009 moja ciapucha: http://tnij.org/ludzie_i_swiat_temat_id040447jpg uuu ale goraco! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rajski_koks Napisano Czerwiec 28, 2009 spodniczke mini i gore stroju kapielowego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koloretewek Napisano Czerwiec 28, 2009 a ja mam na sobie slipy z tesco ,z kosza, 3 sztuki za 10 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 28, 2009 ale burdel z kafeterii robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach