Gość belineaaaa Napisano Czerwiec 28, 2009 piżame :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 no i się wielka popijawa zrobiła :D w roznegliżowanym towarzystwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 druga szklanka dla mnie :D c(_) ja mam z uszkiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Prawie całą :D A wiesz,że prawie robi wielką różnicę :D Ale ok - nalewam dwie. Co tam będę Ci wina żałowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Lusesita - nie można powiedzieć, że siedzę nago :D Dres spowija ciało me :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 brum --jestm Ci bardzo zobowiązana :D dzięki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Napełniam szklankę Twą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 28, 2009 brum :D to choć odsłoń stopę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 a ja jestem w sukieneczce-krótkiej i powiewnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Żeby żyć, trzeba pić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja dzisiaj tylko slodka chwile spijam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Ale w stpy mam najbardziej zziębniętę :D Nie zdejmę skarpet :D Nie ma mowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vnb Napisano Czerwiec 28, 2009 kota na kolanach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 ja tez moge rozebrac sie do piwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 vnb - to juz takie krzaczory masz???? ludzie gulta sie!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 byczek---bez takich porównań proszę :O ja po obiedzie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 byczek :D Uśmiałam się do łez :D:D:D Zasmarkałam sobie klawiaturę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 brum---jużja na pewno Ci ręki nie podam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byczekkk 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 aa to dlatego macie takie opoznienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 :D:D:D Rozbawiłeś mnie :D:D:D Wytarłam już klawiaturę :D I wymyłam ręce :D Bez obaw Leniwiec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 No to, ktotam czym ma - za ciekawskie baby :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 brum--ok, skoro umyłaś łabska :P to zdrówko (_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum 0 Napisano Czerwiec 28, 2009 Na budowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach