Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość freedom fighter

Obozy koncentracyjne w USA, czy nas też to czeka ?

Polecane posty

Gość ghbvh
nie obchodzi mnie z jakiego powodu i kto zaatakuje Iran ... ja mam zal do Europy i ONZ za to ze kazali Ameryce zakonczyc wojne w zatoce perskiej, juz wtedy powinni wykonczyc Irak :O ja i tak uzylabym bomby neutronowej na CALYM bliskim wschodzie, wiekszej czesci Azji (czyt Chiny i korea pol) i calej Afryce.

Gość freedom fighter
Też idę spać, ale jeszcze się wypowiem. Argumenty,które podajesz właśnie przemawiają na korzyść mojego punktu widzenia. Właśnie społeczeństwo jest uśpione, pobłażliwe, kraje obojętne na tak ograniczające wolność obywateli prawa, sytuacja ekonomiczna niestabilna, używa się propagandy strachu przed zewnętrznym wrogiem,gdy właśnie prawdziwy terror mamy na własnym podwórku. Prawie wszystko się zgadza ! Fakt amerykanie mają, w każdym razie ich spora część, taką mentalność, czyli jak piszesz umiłowanie wolności, czy niezależności, ale sęk w tym żeby ich samych przekonać, że zabierania im ich praw jest dla ich dobra. Podobne działania mamy w Europie tylko na mniejszą skalę.

Gość pikuś pikuś
i jeszcze jedno obecna sytuacja w Iranie może dawać nadzieję, że problem się sam załatwi w jakiejś perspektywie i nikt w USA i Izraelu nie będzie temu przeszkadzał bo ewentualny upadek obecnego reżimu w Iranie jest zbyt korzystny dla tych krajów a jakikolwiek atak na Iran natychmiast wzmocniłby władze w Teheranie i osłabił opozycję poza tym ten dyletant Obhama, sam się łasi do Teheranu :D

Gość pikuś pikuś
do mnie moje argumenty inaczej przemawiają ;)

Gość lololololololololol
freedom fighter się za dużo w Deus Ex\'a nagrałeś chłopie a w ogóle to wszystkiemu są winni żydzi i cykliści, masoni oraz geje :DDDDD

Gość gość
Dailymotion Jesse Ventura - Obozy FEMA (Lektor PL) i Jesse Ventura - Grupa Bilderberg (Lektor PL) i Jesse Ventura - Broń Biologiczna (Lektor PL) o moze byc pandemia

Gość gość
Wlasnie dlatego to sie stanie i sie dzieje ludzie nie wierza freedom fighter popieram ale na sile nic nie wbijesz jednosci juz dawno nie ma sa tylko hejterzy zawisc i nienawisc jak im wszczepia chipa RFID to sie ogarna chociaz i wtedy nie bedom zadowoleni ze po pijaku nie zgubia portfela:) a nawet gdy przyjdzie im zamieszkac w takim obozie uradowani bedom tacy sa ludzie

Gość gość
A moze to nowoczesne osiedla mieszkalne kto wie