Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile osob

ile osob zapraszaliscie...

Polecane posty

Gość ile osob

a ile potwierdzilo przybycie? bo nie wiem, co mam o tym myslec... zrobilam male podsumowanie naszej listy i mina mi zrzedla :/

u mnie większość osób już podczas zapraszania zadeklarowała czy przyjdzie czy nie. pozostaje nam kilka niedobitków, na których telefon czekamy. jak znam życie to nie zadzwonią i będę musiała się sama pofatygować do nich. jeśli chodzi o ilość osób które nam odmówiły to na 70 sztuk jest to 9. z czego 3 zaproszenia (6 osób) od samego początku wiedziałam że nie będą (problemy zdrowotne, poród, zaawansowana ciąża).

Gość .............................e
Ja prosiłam 105 osób. Potwierdziło przybycie 97, a na weselu zjawiło się 90. Nie wiem czemu ludzie potwierdzają i nie przychodzą. Chociaż telefon, a tu nic.

Gość ile osob
u nas na 86 zaplanowanych osob ma byc... 60, 66-68 jesli doliczyc niepewnych i tych co sie wahaja czy przyjsc sami, czy z kims. przy czym potwierdzili przyjaciele, ktorzy musza z tej okazji przejechac np. 500 czy 1000 km i zaraz potem wracac, a olala nas tzw. bliska rodzina, ktora ma na to wesele przyslowiowy rzut beretem (lub zapewniony przez nas transport) oraz kupe wolnego czasu.

Gość lejdidid
zaproszonych mielismy 125, było 100.Te które odmówiły to raczej z sensownych powodów(ciąża, żałoba, choroby, osoby starsze z daleka, jeden kumpel tylko sie wykrecił) Ale ost u kolezanki było ta,ze zaprosiła 200 os, a było 120 !!!! Ale tak to jest jak zaprasza sie 10 wode po kisielu i cioti,które na oczy widziało sie 2 razy. My kierowalismy sie bardziej stopniem zazyłosci a nie pokrewienstwem.Rodziny było 30 %.