Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ankesenamon

Co sądzicie o tym kolorze? Prosze o opinie - zdjecie

Polecane posty

Gość Myślę że ...
OK ; )

Gość tralalala cytryna
mam taki sam :) ładniutki

Gość hjkjljnk.
spoko, ladne dlonie - zadbane. wszystko pasuje :)

Gość wwww
Śliczny.....:) i ładne masz dłonie i paznokcie:)

Dzięki...mnie też się podoba, aczkolwiek nie mam przekonania, czy taki kolor nie jest....hmm...wiesniacki;)

Gość masaA
jest Ok

czerwone paznokcie są teraz w modzie :):) ja też mam czerwone, ale nie takie zgrabne jak Twoje :O

mam taki sam i maluję tylko u stóp na taki ;) poza tym mam wrażenie, że tylko krótkie paznokcie dobrze wyglądają w tym kolorze, a nie takie szponiska :P

u stop preferuję tylko jasne kolory...aczkolwiek teraz pomalowałam na ten sam kolor, aby pasowało. To nie jest taki typowo czerwony - nie widać tego na fotce, on wpada w róż, dlatego myślę, czy nie jest wiejski. No mam długie paznokcie (tylko czekam aż się złamie któryś hehe), ale poza tą długość nie wychodzę, następnym razem zamierzam już nieco skrócić. To jest max - potem już wyglądają wulgarnie.

Gość wiosenna rosa
normalny zwykły kolor lakieru do paznokci - bez ekstrawagancji na pewno bez wiesniactwa.

Extrawagancji nie potrzebuję, byle właśnie wiochy nie było;) Zawsze maluję na jasne kolorki...i teraz pierwsza zmiana, dlatego się obawiam:)

widać, że on wchodzi w róż ;) mi się nie podobają długie paznokcie w jednym kolorze. ty dodatkowo masz jeszcze takie łopatki. ja u rąk paznokcie maluję raczej na beżowo a na stopach szaleję ;) a opinia jest jak dziura w dupie. Każdy ma własną :D dlatego jeśli ci się podobają, to je tak maluj :)

Fakt - są w kształcie łopatek:) I faktem jest każdy ma swoją opinię, najważniejsze było dla mnie, czy nie wyglądają wiejsko i okropnie w tym lakierze, ale widzę, że opinie są spoko, więc tragedii nie ma:) dzięki:)

Gość bzdury gadam
no mi sie wlasnie taki nie podoba bo wpada w roz, wolalabym taki fajny zywy gleboki czerwien.