Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia**aa

Jak powiedzieć mężowi

Polecane posty

Gość agatkaliseczek
tak to jest jak sie jest pojebana baba TO TY AUTORKO

Ike - Który raz odczuwam niechęć? Eee... może drugi? jesteś ja brutus- człowiek odwraca się na chwile plecami a ma już nóż w plecach wstyd!

Gość zswazswswa
powiedz wprost a napewno zrozumii- jestem puszczalska i odchodzę

mam nadzieję, że trzecie to nie impotencja ??:P

MS :D na szczęście nie z wizji lokalnej:)

Gość ona29letnia
Przepraszam ale ja nie rozumiem mimo , że jestem dużo młodsza. Jak to sensowny powód??? Przecież masz powód!! Nie kochasz go i romansujesz na boku. Czego trzeba więcej??? Miej odwagę i przyznaj się. Nie wymyślaj bajek dla męża. Powodzenia.

MS jak było ci dobrze to co to za różnica??:) jak było ci źle- to tym bardziej lepiej nie wiedzieć ..........

hmmm MS- przyjmij , że było super!! wierzysz chyba we własne siły??

MS rozpuść wici popytaj , przyjrzyj się dokładnie sprzątaczce, sąsiadkom a nawet kierowcy autobusu jak zobaczysz ten niebezpieczny błysk w oku- to znaczy, że jesteś " w domu"

hah to skąd w ogóle pomył z molestowaniem??:P

Gość k4l5
do autorki byłam w podobnej sytuacji, jednak dałam mężowi szansę, czego do dziś żałuję Po pół roku wszysko wróciło ze zdwojoną siłą, wszelkie próby poprawy stosunków małżeńskich nie powiodły się z winy męża. Przestał się starać, wrócił do poprzednich zachowań....strata czasu Odejdź jeśli masz do kogo, popieram

MS- nie wiem jak ci pomóc:) ale skoro po nerkach i to na dodatek czymś twardym.....łączę się z tobą w bólu:D

Gość Nicolka.....
Kobieto jestes po czterdziestce... Masz odwage zdradzac a nie masz odwagi sie do tego pzyznac? Idac do lozka z iinym facetem powinnas wiedziec jakie beda konsekwencje. Nie mozna w zaden sposob wytlumaczyc zdrady. Czemu nie odeszlas zanim zdradzilas? Czemu z nim nie porozmawialas ze miedzy wami jest zle i ze nie chcesz tego dalej ciagnac? Pokaz ze jestes dojrzala osoba i przyznaj sie mezowi ze zdradzilas, ze masz innego faceta, wez rozwod z ozeczeniem twojej winy i nie probuj sie usprawiedliwiac bo jet to chore!!!