Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIERZ I NIE GADAJ

HURRA !PAPIEROSY DROŻEJĄ OD JUTRA !!!!HURRA!PALACZE ŁYSO WAM ?

Polecane posty

Gość BIERZ I NIE GADAJ

Gość NalogowaPalaczka
S*P*I*E*R*D*A*L*A*J*!!! ;] Łyso Ci?

Gość earth song
kurwa, moja matka będzie jeszcze więcej kasy na nie wydawać, a potem narzekać, że nie ma pieniędzy :O

Gość BIERZ I NIE GADAJ
ciesze sie bardzo ze te papierochy wredne drożeją moje kumpele wszystkie palą fajki a teraz sieroty beda musialy wydac krocie na nie..caly czas chuchały mi fajkami w twarz małpy w szkole ..dosc tego !

Gość fcbvb
skad wiesz,ze drozeja? podaj zrodlo:P

Gość oj glupi czlowieczku
jak nie palisz to co tak zacieszasz? nie bedziesz miec z tego oszczednosci. a jak ktos chce niech pali,jego prawo.i tak jest zakaz w miejscach publicznych wiec na cere ci nie zaszkodzi hehe.i co łyso ci gamoniu?:P ewentualnie zmien kolezanki.ja bym na ich miejscu zmienila gdybym sie dowiedziala jak mi dupe obrabiasz i to na forum.pozdrawiam.

Gość no i co z tego że drożeją
element społeczny i tak kupuje na bazarku "męskie" małolaty podprowadzają rodzicom albo kradną w sklepie a ludzie palący dafidoffy albo djarumy mają w dupie czy paczka kosztuje 9 czy 13 zł. a zacietrzewienie niepalących bywa zabawne chyba macie coś z mózgiem, jełopy

Gość earth song
@ oj głupi człowieku niestety, moje !!! prawo !!! do !!! NIEPALENIA !!! jest notorycznie łamane, na ulicy, na przystankach... w różnego rodzaju miejscach publicznych... !!!!!!!!! no i ten smród palaczy, przecież to capi jak cholera! taka aura nieprzystępności, aż dech człowiekowi zapiera jak trzeba obok takiego skunksa stanąć na przykład w autobusie i ten ci jeszcze chucha w twarz tym odorem jak z popielniczki :O chciałabym, aby papierosy w ogóle były wycofane z obrotu i zakazane, tak jak na przykład heroina - w ten sam zresztą sposób uzależniają.

Gość earth song
@no i co z tego że drożeją a lubisz, jak ktoś ci pierdzi w twarz? dla niepalącego ten smród to podobne odczucie jest

Gość BIERZ I NIE GADAJ
zródlo jest na onecie na przyklad. wejdz poczytaj wiadomosci to zobaczysz :) dziś jest wyprzedaz papierosów taniej bo jutro koniec taniochy. dziś po 5 złotych sa te paczki które normalnie są po 9 złotych NIE PIEPRDZIELCIE ZE JEST ZAKAZ NA PRZYSTANKACH PALENIA.. JA CIAGLE STOJE NA PRZYSTANKU I KTOS MI CHUCHA W TWARZ FAJKAMI ..

ja akurat jestem niepaląca ale normalna w przeciwieństwie do was furiaci nigdy się nie spotkałam z sytuacją żeby ktoś mi dmuchal w twarz i nigdzie na ulicach nie jestem atakowana przez palaczy wy chyba nic nie robicie tylko łazicie po ulicach i szukacie palących, łazicie za nimi specjalnie i później na forach awanturujecie się jakbyście kurwa zostali zgwałceni analnie przed stado murzynów Co do zapachu dymu - dobry tytoń nie śmierdzi tylko pachnie!! Problem jest jedynie wtedy jak ktoś pali w zamkniętym małym pomieszczeniu i dym się nei rozprasza. Ale nie znam ludzi którzy tak robią, bo to chamstwo po prostu Jeśli chodzi o puby - też mi palenie nie przeszkadza - ale nie bywam w spelunach tylko w porządnych lokalach z klimą. Ludzie śmierdzą owszem - ale nie papierosami tylko niemytymi dupami, zepsutymi zębami, potem i kiełbasą czosnkową. Więc zanim zaczniesz najeżdżać na palaczy to się sztachnij swoją pachą. Może tam jest źródło smrodu. I jeszcze co do dymu na ulicach - palacz z jednym papierosem ci przeszkadza - a setka samochodów na ulicy obok stojąca w korku przy włączonym silniku nie???

Gość do earth song
jak lamia twoje prawo do niepalenia to dzwon na polecje albo zglos strazy miejskiej,ale to ze komus smierdzi za przeproszeniem z ust,to juz mandatu za to nie daja hehehe.nie rozsmieszaj mnie.twoim zdaniem papierosy powinny byc wycofane a szczotkowanie zebow dwa razy dziennie egzekfowane pod kara grzywny?:D :classic_cool:

Gość earth song
@ no i co z tego że drożeją no to chyba ja mam wyjatkowego pecha, że jak na przykład jadę autobusem i na przystanku wsiada palacz, to ostatniego bucha musi wypuscic akurat na mnie :O uwierz mi, że nie łaze po ulicach za palaczami, tylko ich jest tylu, że gdzie się tylko obejrzysz to papierochy, wszędzie, na przystankach też wyobraz takze sobie, ze niektorzy po prostu maja problem z plucami, dym wtedy dziala bardzo drazniaco... na to juz nie mam wplywu i nie pcham się do knajp gdy wiem, ze tam jest biało od dymu GDZIE JEST MOJE PRAWO DO NIEPALENIA?

Gość 587
no i bardzo dobrze, papierosy to zlo

Gość ładny mi motylek...
Palę bo lubię :classic_cool: Nawet jak będą kosztować 30 zł - to i tak palić będę :p. Moje zdrowie, moje pieniądze ! A Tobie wielki chooj do tego 😠

Gość to zacznij palic matołku
i bedzie po problemie hehe

Gość earth song
jak ktos chce palic, to niech pali - byleby nie w miejscach publicznych i nie narazajac innych na duszności na przykład żyj i daj żyć innym

Gość to zacznij palic matołku
to bylo oczywiscie do ziemskiej piosenki czy jak jej tam:P

Gość MalutkiZabek
Umyj dupe to Ci nie bedzie smierdzialo! I tak pewnie siedzisz calymi dniami przed kompem, wiec o C*h*u*J Ci chodzi z tym dymem? Osobiscie pale od 4 lat. Jakos nikt mi nigdy nie zwrocil uwagi, ze mu przeszkadza ten "smrod"... i nigdy nie spotkalam sie z tym, ze ktos komus dmucha pod nos ;/ Zalosny/a jestes!

Gość earth song
ty matołku ja przez palenie mam problemy z płucami :O dawno rzuciłam i teraz jestem przeciwna i strasznie głupia byłam, że paliłam

jak się ma problemy z płucami albo jakiekolwiek inne ze zdrowiem to niestety ale trzeba jakoś żyć z dodatkowymi trudnościami. NIe wiem jak komuś może przeszkadzać palenie na ulicy, na powietrzu. Nie chodiz mi o chamskie palenie pod wiatą (swoją drogą ja tego nigdy nie widziałam) ale normalne chodzenie chodnikiem i palenie?? Pomyślcie jak było kiedyś? Palono w miejscu pracy, za biurkiem i w towarzystwie niepalących. Cały dzień. Takie patologie dawno zlikwidowano. Nie wiem do czego wy dążycie - do jakiegoś państwa faszystowskiego??? Zresztą nasza umiłowana ojczyzna nie wyrzeknie się palaczy i nie wprowadzi zakazu palenia - bo budźet jakoś musi się kupy trzymać a bez akcyzy będzie ciężko. Zresztą cała ta podwyżka bierze się ze spraw akcyzowych, więc po co ta obłuda??? Nie zarabiają koncerny tytoniowe tylko państwo.

Gość MalutkiZabek
To sobie miej. Jak sama sie ich nabawie to rzuce... ale na pewno nie bede sikac ze szczescia na forum, ze papierosy drozeja. Kup sobie maske na twarz jak w Chinach nosza i krzyz na droge jak Ci cos przeszkadza. Na pewno ktos nie rzuci palenia, bo Ty tego pragniesz :) No Sorry :D

earh song - czyli to prawda że NEOFICI to najwięksi fanatycy było nie palić a nie teraz mieć pretensje do całego świata

Gość a ja na przyklad
nie pale,ale i tak uwazam ze taki gwaltowny wzrost cen papierosow to jakies chore jest.najpierw koncerny uzaleznily miliony ludzi od fajek a teraz ze niby unia i ze niby o zdrowie chodzi a co maja zrobic ci wszyscy uzaleznieni od kilkunastu czy wiecej lat?powiesic sie?to jest nalog i nie mozna po takim czasie rzucic z dnia na dzien.to jest dopiero lamanie praw.kiedys ludziom wmawiano ze jest wszystko ok,fajki byly reklamowane na kazdym kroku,a teraz sie nikt z tymi uzaleznionymi nie liczy.to jasne ze lepiej by bylo gdyby nie palili,ale tak hop siup to chyba nie da rady:o poza tym ceny papierosow rownaja z UE a zarobki nie.co za kraj,tylko narzekac,bo nic innego sie nie chce.

1.20 to mało , myślałem ze akcyze rzucili taką co by po kieszeniach dała ostro :P