Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIERZ I NIE GADAJ

HURRA !PAPIEROSY DROŻEJĄ OD JUTRA !!!!HURRA!PALACZE ŁYSO WAM ?

Polecane posty

Gość wady i zalety palenia
zalety palenia: pomaga rozładować napięcie wady: zepsuta cera nieświeży oddech ( i w ogóle zapach ciała nieładny) żółte zęby osłabiony organizm niedotlenione komórki mózgowe - problemy z myśleniem :D to dlatego ci nasi palacze tacy durni:D bo mają mózg zadymiony :D

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
Ci co pala nie maja gustu i smaku. PALISZ ŚMIERDZISZ

Gość earth song
nie sikam na forum, tylko piszę, że popieram to :O a wy jak chccie to sobie palcie, byle z dala ode mnie, ludzie cieknący jadem nie jestem neofitka, nie rzucilam palenia 2 dni temu, a ponad 2 lata temu :O

Gość hahahah
palisz smierdzisz to jakies haslo reklamowe w stylu pij mleko,rzygaj daleko?:P

Gość ty wez sie dziewczyno
posluchaj.sama rzucilas dwa lata temu-chcialabys zeby wtedy kiedy jeszcze palilas - kumpele ci tak pojechaly jak ty im?zeby sie ciebie zapytaly czy ci łyso? ło matko,co za dziewucha nierozgarnieta!!

Gość papierosek jest the best
nie ma to jak pruc morde ze smierdzci gdy sie stoi obok osoby palacej np w autobusie. Ale za to jak milo sie stoi obok spoconej baby ktorej wali z pyska z pod pachy i nie wiadomo skad jeszcze. niech sobie drozeja szlugi, ja biedna studentka bede palic papieroski nawet jak beda kosztowac 100 zl ale to juz chyba tylko na zlosc takim zawistnym starym moherom ktorym wszystko przeszkadza. zaloze sie ze jak puszczasz baki to tez nikt obok ciebie nie chce stac moherowy upierdliwcu!

Gość no i co z tego że drożeją
jak ja czasami czuję smród brudasów w pociągu albo autobusie to się modlę żeby ktoś zapalił fajkę bo przynajmniej dym zabije ten smród macie jakąś obsesję z tymi śmierdzącymi palaczami earth song- o co ty masz pretensje??? ktoś cię zmuszał żebyś zaczęła palić. Chciałąś to paliłaś i naucz się ponosić konsekwencje. Nie zachowuj się jak mała dziewczynka która tupie nóżką na innych.

Gość MalutkiZabek
"ooooooooooooooooooooooooo" Tak! Masz racje! Popieram! Palac papierosy trace wszelki dobry gust! Nie potrafie znalesc dobrej bluzki, ladnych spodni, ciekawych butow. Wszystko przez te fajki!! Ze ja wczesniej na to nie wpadlam!? Wez kurde pomysl, zanim cos tu napiszesz. Fajki - Gust? Co ma piernik do wiatraka? ;/ Ide zajarac kolo wejscia do banku :D

ta pewnie w dzien dobry tvn mowili ze palenie jest juz niemodne.....ahhh czego to sie nie robi zeby byc trendy cool i jazzy........... TOP trendy :P

Gość earth song
a gdzie ja tupię nóżką???????????? :O:O:O:O:O:O wy chyba chcecie, żeby ktoś się rzucał i wykłócał. ja tylko proszę o moje prawo do niepalenia. i owszem, dobrze by się stało, jakby te X lat temu ktoś mi przemówił do rozumu, żebym nie paliła, może wtedy bym miała pretensję, ale to i tak by na dobre wyszło. reszty napisanych głupot komentować nie będę :O

MalutkiZabek nie chodziło mi o bezposredni gust dotyczacy doboru ubioru .Po prostu chodzi mi o to,ze jak ktos pali to nei ma wyszyukanego smaku,ze nie przeszkadza mu ten smrod w ustach,palcow,wszystkiego co wokoło niego sie znajduje gdy on pali. Ja bym paliła gdyby paieros naparwde smakowałby jak posiomka,malina ,ale taki smrod to nei dla mnei.

no i masz prawo do niepalenia ... nie palisz w restauracjach masz wydzielone strefy dla niepalacych w pociagach i innych srodkach transportu masz przedzialy i miejsca dla niepalacych w niektorych klubach jest ogolny zakaz palenia trzeba wychodzic na dwor zeby sobie jarnac... wiec nikt ci nie dmucha dymem czego Ty chcesz wiecej?

ą i ę .....

Gość kdfnjdfnvjfnvkdmn
ona chce zeby palaczy palic na stosie hahahahaha:classic_cool:

Gość earth song
wiesz, ile ja razy na przystanku dostałam duszności, bo mi chuchali w twarz dymem? :O nie zyczę ci tego, ale spróbuj się postawić na miejscu tej drugiej osoby... jak ja robię to co lubie, to nie robie tego tak, by innym szkodzic czy przeszkadzac.

jak ktos robi to czego ja nie lubie to po prostu odchodze na bok albo grzecznie prosze o nie robienie tego w mojej obecnosci i w miare mozliwosci oddalenie sie odemnie...jesli nei to sama ide . swoja droga strasznie delikatna jestes

Dlaczego lubiecie palic ,dlaczego nie przeszkadza wam taki smrod palcow,w ogole smrod w ustach?

Gość earth song
no niestety, palacze chyba uwazaja, ze moga palic gdzie chca... nie delikatna, ale mam problemy z plucami... i dlatego jestem przeciwna paleniu w miejscu publicznym, smrod to jest dla mnie rzecz drugorzędna, chodzi mi o zdrowie

a dlaczego tobie nie przeszkadza ze jestes taka upierdliwa....bo mi przeszkadza..... nie ma nic fajniejszego niz papierosek po dobrym obiadku albo do zimnego piwka mmmmmmmmmmmmmm albo chociaz swiadomosc ze wlasnie robisz sobie rpzerwe od pracy i idziesz zapalic :P

earth song w takimr azie masz powazny problem przy dzisiejszym zanieczyszczeniu srodowiska ....te wszystkie spaliny. lakieru do wlosow tez nie powinnas uzywac bo sie nawdychasz i co bedzie?

Gość earth song
tak dla waszej wiedzy - wiecie, jak umiera się na POChP? ta choroba dotyka praktycznie tylko palaczy i ludzi pracujących w miejscach, gdziejest duże stężęnie pyłów... umiera się dusząc... straszna śmierć... owszem, nie każdego to spotka, ale po co zwiększać ryzyko?

to dlaczego ludzie umieraja na raka pluc nie majac przez cale zycie stycznosci z papierosami bo nigdy nie palily i nikt nigdy w ich otoczeniu tez nie palil? jak mi to wytlumaczysz?

ja tam nie pale ze wzgkedu na to,ze to niezdrowe,bo wszystko wokoło jest niezrowe jak sie nad tym zastanowic,ale nie zrozumiem jak mozna luibic cos co tak potwornie cuchnie i zostawia po sobie cuchnące ciało i wszystko wokoło

Gość earth song
a dlaczego mężczyźni umierają na raka piersi skoro ich nie mają?! niczego ci tlumaczyc nie bede, bo nie jestem lekarzem... ale pomysl jaka jest statystyka, jak jest szacowane ryzyko zachorowań.

Gość MadzienkaZlota
Ok :) Ej... nie dyskutujcie z nia, bo to sensu nie ma :) Najmniejszego :) Kobietko... zachowujesz sie jakbys cierpiala conajmniej na taka choroba (nie znam nazwy) przy ktorej nie mozna wychodzic na światlo sloneczne. Delikatna cerka, plucka, oczka i wszystko naraz. Oh, eh, ah! Nienawidze takich ludzi! ;/

Gość earth song
jak kiedys zachorujesz na jakas chorobę, to wtedy może zobaczysz, co to znaczy... jak od papierosów zachorujesz na POChP i będziesz się dusiła, to wspomnisz te słowa :)

tak juz lece szukac w statystykach...... eeeeehhhhhhhh nie chce mi sie juz. pije kawke i ide na papieroska :P

kawa i papierosy,mieszanka smierdzaca na odległosc>nie cierpie jak taka jedna z druga stana nade mna i mowia cos do mnei,rzygac sie chce jak od takie capi,nawet guma do rzucia i odswiezacz do ust nie pomaga.

pale od 6 lat .... co roku przeswietlenei pluc wychodzi pieknie kolezanki palace i niepalace zazdroszcza mi ladnej cery nie smierdza mi ubrania nie smierdzi mi "cialo" cokolwiek to mialo znaczyc zabki mam snieznobiale dziekuje..........