Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIERZ I NIE GADAJ

HURRA !PAPIEROSY DROŻEJĄ OD JUTRA !!!!HURRA!PALACZE ŁYSO WAM ?

Polecane posty

Gość niektórzy mają lepszy węch
a inni gorszy... ja niestety mam lepszy, a też jestem niepaląca :O

Gość chyba przesadzacie z tym
ludize śmierdzą jak się nei myją i nie piorą ubrań nie ma znaczenia czy palacz czy nie

Gość tu przecież nie o smród chodzi
ja mówię o szacunku do samego siebie, analfabetko, czytaj ze zrozumieniem :O

ja chyba też mam dobry węch skoro nieumyte ciało, pot, albo tłuste włosy wyczuwam od razu i mnie skręca od tego to jest prawdziwy smród a nie papierosy

a ja kurwa się odnoszę nie do osobiście do twoich postów tylko do tych co grzmią o śmierdzących palaczach więc nie czuj się taka wyróżniona że rozmawiam z tobą a mój szacunek do siebie i jak go pojmuję to moja prywatna sprawa i niczyja inna

Gość tu przecież nie o smród chodzi
nie szanuje swojego ciała i siebie ten, kto sam, świadomie, doprowadza je do destrukcji lub je intoksykuje w jakikolwiek sposób... i nie pierdol, że jest inaczej

Gość lassensja
a ja nie palę od miesiąca, paliłam kilkanascie lat i rzuciłam, ale jak mi kur.. mac sąsiad pali na balkonie i mi to do domu leci prze okno to mam ochote go zabic, poki co jakos to zniose bo nie chce sie z nim klocic o "przestrzen zyciowa" itd ale jak urodzi sie moje dziecko to zaczne z nim otwarta wojne, chyba ze rzuci do tej pory, a żeby uniknąc krytyki z waszej strony to od razu mówię że - nigdy nie palilam na balkonie, w oknie - nigdy nie palilam na ulicy idac gdzies, na przystankach, w miejscach publicznych itp ja jestem kulturalna czego o niektórych palaczCH nie mozna powiedziec

Gość gratuluję podjęcia tej decyzji
i życzę wytrwałości :) 🌻

Gość a mnie to mało obchodzi że
drożeją. Palę i stać mnie na to więc łyso mi nie jest na pewno:P Co do kultury palenia, ja przestrzegam zakazów nie palenia w miejscu publicznym a to, że palę to moja sprawa i moje zdrowie.