Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIERZ I NIE GADAJ

HURRA !PAPIEROSY DROŻEJĄ OD JUTRA !!!!HURRA!PALACZE ŁYSO WAM ?

Polecane posty

Gość MalutkiZabek
Zrobmy liste! Kawa - nie! Papierosy - nie! Co jeszce wymyslicie???

Gość no i co z tego że drożeją
wiesz co jest najśmeiszniejsze earthsong że jako była palaczka nie masz żadnego prawa nikogo umoralniać nie znoszę takich ludzi jak ty...

Gość ja propobuję zalegalizować
gandzie i narkotyki: amfe, koks, here, kode, mete, crack, lsd, grzyby i inne... skoro i tak papierosy i alkohol są legalne, to czemu reszta ma byc nielegalna?

Gość papierosek jest the best
ja do listy dolaczam jeszcze alkohol nie zakupy w niedziele nkluby i dyskoteki tylko do 2 w nocy obowiazek sluchania RM codziennie o 12 i 21 aa i najwazniejsze sex tylko w pozycji misjonarskiej bo wszystkie inne sa szatanskie fuj i wogole ble!!

aa i zeby nie bylo jak mnie ktos zlapie na przystanku z fajka to minimum 25 lat wiezienia bez mozliwosci warunkowego zwolnienia badz zmniejszenia kary.. ufff my palacze mamy szczescie ze w polsce nie ma kary smierci bo by nas zagazowali wszystkich

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
papierosek jest the best palisz od 6 lat i nie smierdzisz ;-) no chyba,ze palisz jednego paierosa na dzien .

Gość a czemu wy mieszacie
papierosy i inne rzeczy? mowa jest tylko o papierosach widzę że móżdżki macie już nieźle zadymione :D

Gość a czemu wy mieszacie
sami się gazujecie ;) o ile znasz skład dymu :O ale pewnie nie, pewnie cie to nie obchodzi :O

pale okolo 15 papierosow dziennie czasem wiecej czasem mniej nie smierdze moze dlatego ze myje raczki jest u nas w polsce tez dostepne cos takiego jak guma do zucia, mozna tez umyc zeby, piore swoje ubranka i nie laze tydzien w tej samej koszulce moze dlatego nie smierdze??????????????????????????????????????????????????????

Gość uzależnienie to słabość
zwykły papieros jest silniejszy od was... jest się czym chwalić i szczycić?

Gość MalutkiZabek
Jesli nie potrafisz czytac to przestan sie tu wypowiadac. "OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" na poprzedniej stronie pisala o kawie! Idz sobie :D

Gość werrrrrka
piwo - nie !!! wódka - nie !!! marihuana - nie !!!

papierosek jest the best :-) ani mycie raczek,ani guma do zucia czy odświezcze do ust nie niwelują smrodu papierosow,petow.Po prostu nei czujesz smrodu od siebie.To tak jak z perfumami,uzywajac ich i nei zminiajac stajemy sie odpori na ten zapach i nei czujemy ioch tak jak czuje je iosoba ktora z nami przebywa.

Gość kachna.grubachna
Latami niepalacy byli stłamszeni. palenie w taksówce, palenie w biurach, palenie w restauracjach - jak ktoś dymu nie znosił, to albo musiał się jednak przemóc, albo siedziec w domu. To teraz niech palący sie chowają po kątach i niech bulą za te swoje wspaniałe papieroski bajońskie sumy. Jestem też za wprowadzeniem zakazu palenia w knajpach i dyskotekach

Gość ja propobuję zalegalizować
nigdzie nikt nie pisał o zakazie spożywania kawy :O tylko o zakazie palenia w miejscach publicznych

Gość MalutkiZabek
Tak wiec moze sama tez smierdzisz i tego nie czujesz i prosze... nikt Ci uwagi nie zwraca na forum? Chcesz odrebny temat?

mhm taaaaaaaaaaaa...... dobrze ze sa na swiecie tak czujne osoby jak Ty dobra duszyczka zawsze powie czy smierdzisz czy nie...... bede sie jednak dalej upierac nieskromnie ze nie smierdze petami jak to ladnie ujelas :)

Gość nie ma możliwości żeby
od palacza nie było czuć :O

dla informacji po wztapieniu do UE musimy przyjac normy obowiazujace w innych krajach ktore wstapily wczesniej.... jest to oczywiste ze bedzie bezwzgledny zakaz palenia w restauracjach pubach dyskotekach i tego typu dobytkach..... ale wtedy palecze beda wychodzic na zewnatrz i palic papieroski a osoby ktore tak strasznie tu naskakuja na palaczy beda wtedy niezadowolone ze nie moga wyjsc z klubu poniewaz strasznie smierdzi przed wejsciem i jak to tak mozna w ogole?

Ludzie :-) mozecie sobie mowic co chcecie,ale palacy zawsze smierdzi:-)

Gość kachna.grubachna
Jak czekam sobie na pociag np. w Dusseldorfie albo w Kolonii, to nikt mi nie dmucha w twarz, bo na peronie (przewiewnym, pod wiatami) jest narysowany prostokąt jakieś 6x10 m i TYLKO I WYŁACZNIE tam wolno palić. Jak czekam na pociąg w Rzeszowie, to papieroskami dmucha się na mnie gdzie bym nie stała, bo hulaj dusza - nie ma żadnych restrykcji.

w takim razie posmierdzimy razem :D zyjemy w wolnym kraju i nikt nie ma prawa zabronic mi palenia papierosow tak jak chodzenia w butach na obcasie czy jeansach :) POZDRO paroweczki ide na papieroska :)

papierosek jest the best a pal sobie,tylko nie smrodz niepalacym np.na plazy nad morzem czy jeziorem .Ogolnie jak palcy nie beda mi przeszkadzac to niech sobie pala.Ale naprawde dziwie sie,ze palacy nie maja w zupełnosci smaku :-) takim smierdzacym czyms sie zachwycac :-)

Gość PrzeciwnikJarania
Tu możecie zobaczyć jak będą wyglądały Wasze płuca po ZALEDWIE dwóch latach palenia! http://tnij.org/dow2

ooooooooooooo dzieki za pozwolenie... a nad morzem i na plazy to ja jestem u siebie i kiedy mam ochote na papieroska to sobie go pale pecika wyrzucam do kosza i gitara gra

fajny ten temat ... ja tak moge caly dzien... przynajmniej nie nudze sie w pracy :P

Gość nie raz były pożary przez
niedopałki... wy głupie pałki

papierosek jest the best u siebie to mozesz byc na prywatnej plazy. Zakoncze powtorka,ze PALISZ ŚMIERDZISZ I PALACZE TO SMIERDZACY LUDZIE