Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIERZ I NIE GADAJ

HURRA !PAPIEROSY DROŻEJĄ OD JUTRA !!!!HURRA!PALACZE ŁYSO WAM ?

Polecane posty

Gość MalutkiZabek
A kto Ci kaze wąchać? ;/

Gość umiesz panowac nad zapachem
??? więc go nie roznoś wokół :O

Gość MalutkiZabek
Na szczescie niektorzy wiedza co to sa perfumy :) A dobrej jakosci perfumy potrafia zamaskowac zapach papierosów! Tyle, ze wtedy tacy ludzie jak Wy przyczepia sie, ze jestem za bardzo wypryskana i biedaczyska sie dusicie! Ooooo :(

Gość papierosek jest the best
:) ale co wam to da ze napiszecie jeszcze kilka razy smierdzisz..... palacze to smierdzacy ludzie. fuj fuj fuj...... chcecie mnie usiwadomic? chcecie mnie naklonic do rzucenia nalogu czy tak po prostu nie ma kopu dopierdolic wiec podopierdalamy hmmmmm homoseksualista? nieeeeee tolerancja jest teraz trendy.........to moze hmmm........... kurcze co by tu ... aaa palacze! JA nie pale to inni tez nie beda!!!!!!!!!!!!!!

Gość kachna.grubachna
wmawiajcie sobie so chcecie, ale to ini wam mogą powiedziec, czy od was jebie, czy nie To tak, jakby ktoś sie usmarował gównem i twierdził, ze innym sie tylko wydaje, że od niego smierdzi

Gość tolerancja ma swoje granice

Gość emerycia...
Nie straszcie. Moje zamiast 9.40 po nowej cenie kosztują 10.50 Złotówka, to się nie liczy! :D

ale czemu tak drastycznie..... jak sie spocisz to tez smierdzisz i nikt uwagi Ci nie zwroci tylko sie po prostu odsuna od Ciebie..... w koncu kiedys umyjesz dupe i rpzestaniesz walic... wiec po co psuc sobie nerwy i posiwecac swoje zycie na rozkinki kto i czym wali?

Gość emerycia...
Ja nikomu nie zwracam uwagi, jak mu wali spod pach. Jeśli mi tylko ktoś powie, że śmierdzę papierosami, natychmiast głośno i dobitnie poinformuję go, że śmierdzi potem, albo skarpetami, albo moczem (bo różnie śmierdzą). :)

Gość PochłaniamDym
Idzie ktoś zajarać? :D Szczecinek i okolice:d

Gość kachna.grubachna
to prawda, że wasz smród to wasza sprawa - nie tylko wy śmierdzicie, śmierdzą też ci, o się nie myją itp. Ale już np. w zimie - jak się wejdzie do autobusu, to unosi się smród mokrej nikotyny :( bleeeeeeeeeeeee Bo ponad połowa pasazerów przed jazdą zapaliła sobie papieroska, jak zresztą non stop, i te kurcice nieprane, przesiakniete dymem, przemokniete na deszczu albo sniegu JEBIĄ TAK OBRZYDLIWIE, ze taka jazda autobusem to męka. Fakt, to wasza sprawa, ale jakby to ode mnie zalezało - papierosów nie byłoby w ogóle

emerycia dobrze nawijasz..... ja np nienawidze zapachu spalonej skory na solarium i co mam zrobic jak stoje obok takich pomaranczowych skwarek w bialych kozakach? Nie zakladam topiku SOLARIUM POWINNO BYC ZAKAZANE WSZYSTKIE SOLARIOWKI SMIERDZA I NIE POWINNY CHODZIC PO ULICY.

to moze kup sobie samochod a na szybe zamontuj wielka nakleje z napisem kapitanka antynikotynka.... zaloze sie ze zdazylo ci sie czasem puscic bąka albo zrobic kupe w publicznej toalecie do ktorej ktos wchodzil po tobie...... chyba ze srasz fiolkami

A niech sobie drożeją....i tak będę palić:-D.A jak ktoś mi powie że śmierdzę papierosami to.....dostanie w mordę ,następnie bardzo dobitnie poinformuję go czym on śmierdzi i z uśmiechem zapalę następnego:-P

A kachna-----skoro też grubachna to może pospaceruj trochę zamiast pchać dupsko do autobusu:-P

albo niech zacznie palic... to nie bedzie jej sie chcialo tyle jesc

Gość qualcuna
gapiszon, juz widze jak lejesz po mordzie jakiegos pakera, ktory ci zwraca uwage, juz to widze:D:D Jestes smierdzielem i czlowiekiem, ktorym gardza wszyscy niepalacy, fuuuuj

Gość NalogowaPalaczka
Ja za to gardze niepalacym zarozumialcami, ktorym rowniez chetnie skopalabym dupe za pier**** glupot na forum :)

to straszne byc wzgardzonym przez wszystkich niepalacych ;(

qualcuna pakerzy to z reguły mnie podrywają ...to dlaczego mam ich lać po mordach na litość boską:-O Poza tym dobrze wychowany człowiek nigdy czegoś takiego do nikogo nie powie.....a cham jeśli już bełkocze to sorry,ale musi liczyć się z konsekwencjami........cóż życie to nie bajka,nie głaszcze nas po jajkach:-D

Gość bunia2009
ojejku jejku,tylko Wam sie wydaje ze to cos da,nic nie zmieni liczby palaczy,predzej ktos rzuci ze wzgledu na zdrowie niz kase, niewazne czy podrozeja czy nie. jeden kupi drozsze,inny na rynku,jeszcze inny od ruskow a kolejny kupi sobie tyton i go paczka wyjdzie gora 4 zl,tez mi filozofia. jezeli ktos pali nalogowo to kazdy sposob dobry,ja osobiscie mam 23 lata ,pale od 7 i nie mam zamiaru rzucac, bo mnie to relaksuje i uspokaja.o

Gość kachna.grubachna
Dla mnie to jest jakies irracjonalne. Z palenia nie ma NIC dobrego. Jest tylko smród, szkoda dla zdrowia, dla urody, dla portfela. A jaka przyjemność? Może mi ktos wyjaśnic, jaką przyjemność daje wdychanie obrzydliwgo, smolistego dymu?

i praw opieki nad dziecmi!!!! malotki z was i juz nei chce mis ie dyskutowac

no nareszcie! uwazam jednak ze podwyzka o zlotowke jest smieszna.. powinno byc conajmniej 5 zl wiecej na paczce to moze by sie te smierdziele wreszcie zastanowily dlaczego tak przeszkadzaja spoleczenstwu!

Gość chyba przesadzacie z tym
rzekomym smrodem palaczy wyczuwalnym z odległości 100m przez wasze czułe i wysubtelnione noski dowód? mam w domu takiego fanatyka antynikotnowego. to mój ojciec. (mam 24 lata żeby uciąć wszelkie spekulacje o wieku) jak widzi papierosa (najczęsciej w tv) to jakby go piorun strzelił. zaczyna się fanatyczna tyrada o śmierdzielach itd. i o tym że wyczuł by takiego z kilometra i w ogóle do gazu z nimi. I jak o wygląda w praktyce? ja palę. nie w mieszkaniu. Wychodzę na chwilę i zapalam na dworze. Czasem palę na balkonie gdy nikogo nie ma w domu. Wieczorem często przy oknie, gdy wiem że już nikt do rana mi do pokoju nie wlezie. po kazdym paleniu się nei kryję - normalnie rozmawiam z domownikami, siedzę obok nich itd. Nikt do tej pory się nie zorientował że jestem palaczką. A z fanatycznych seansów nienawiści mojego ojca mogę się tylko śmiać.

Gość tu przecież nie o smród chodzi
a o zdrowie ale skoro ktoś samego siebie nie szanuje, to jego sprawa...

Gość chyba przesadzacie z tym
chyba się powieszę z powodu tego braku szacunku od niepalących :D ostatnio mnie zaczepił taki uświadamiacz pijany w w trzy dupy bezzębny menel - który wrzeszczał na mnie na ulicy "taka ładna dziewczyna a papierosy pali!!!" nie wiem może chodziło mu o to że mój papierosowy smród zakłóca subtelną woń jego moczu jaką roztaczał wokół swej niepalącej osoby :D chociaż... komplement uslyszeć, fajna rzecz :D