Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parishiltonxd

był ktoś w GRECJI???

Polecane posty

Gość parishiltonxd

mam pytanie co do wody. Czy są tam meduzy lub jakieś inne koralowce, czy cos? Czy kupic wtedy jakieś gumowe klapki? I czy na plaży są ostre kamienie? :)

Gość ok.Parali
riwiera olimpijska, meduzy są, tydzien temu wróciłam właśnie z Parali, meduzy pływają, natomiast dno morza piaszczyste.

Gość parishiltonxd
ja wlasnie na riwiere olimpijska ide. kurde, ale te meduzy są wszedzie w sensie bardzo duzo ich? :) poparzyły cie?:D

Gość parishiltonxd
bo boje sie meduz ;/ fale są?:)

Gość ok.Parali
no pływają w morzu zwłaszcza przy brzegu, nie sa straszne, w niebieskiej a czasami przezroczystej wodzie widać takie coś białe czyli meduze :) groźne są takie niebieskie, podchodzące pod turkusowe, widziałam tylko takie 2 w czasie całego pobytu. żadna mnie nie poparzyła, a czy fale są ? no jednego dnia były spore, tzn. jak weszłam troszke przed kolano to zalewało mnie całą, ale jakie to były fale- wręcz gorące, prawie majtki ściągało :D a tak przez resztę moich wakacji fal na morzu nie było

Gość parishiltonxd
aha, ok,dzieki :))

Gość 587
ok.Parali bo ty chyba na jakichs niestrzezonych plazach sie kapiesz, to tam meduzy i wiry sa

Byłam kilka lat temu w Parali i owszem jakies meduzy tam byly, ale spokojnie nikogo nie poparzyły. Życzą miłego wypoczynku

Poznałem Greków. Są oni dalej od pracy i obowiązków i w ogóle od czystości... Kochają pieniądze i zimną kawę... stąd Aleksander.

Gość ok.Parali
nie, byłam w Parali, hotel od morza oddalony jakąś minutke I meduzy pływały jak przejść plaża do sąsiedniej miejscowości Olimpic Beach to też w morzu spotkać można było meduze, tylko idąć jeszcze dalej brzegiem morza zauważyłam w wodzie taką siatke, która miała niby nie przepuszczać tych meduz do brzegu

Gość parishiltonxd
ja jade do leptokarii no i na plaze to riwiera olimpijska. fajnie, gdyby taka siateczka tam była, nie chce meduz ;)