Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy nie bylam nad mooorzem

Gdzie nad morze na urlop we dwoje?

Polecane posty

Znacie moze jakies fajne pensjonaty, hotele lub domy wczasowe nad morzem, do ktorych warto udac sie z ukochanym? (oczywiscie takie z lozami malzenskimi;) ) Prosze poradzcie cos:(

nikt nie wie? prosze:(

upup

🌻 z pewnoscia skorzystam:)

Gość gorąco
bardzo fajnie jest w Grecji, wróciliśmy tydzień temu Paralia ok.1650/os w tym przelot samolotem w obie strony gwarancja słońca i cieplutkiego morza- polecam :)

Gość jhjkl
do grecji można też pojechać autokarem. ja jechałam w tamtym roku w sierpniu na 13 dni płaciłam 600 zł :) Olimpich beach :)

Gość md c
ja bylam rok temu we wladyslawowie odradzam ze wzgledu na zgielk i tlum ludzi a za to polecam JASTARNIE z jednej strony zatoka + molo (czego we wladyslawowie nie ma) z drugiej otwarte morze spopkuj cisza wszedzie mozna dojsc na spokojnie przyjemne knajpki otwarte 24h na dobe a nie jak we wladyslawowie 23-24 wszystko zamkniete.... polecam Jastarnie naprawde piekne miasteczko :))))) i ta plaza ajjjj.......... Cudna :)

Gość zxzzxxd
jastrzębia góra tam sa jakies;p blisko morza i sklepikow

Gość klasaz babmasa
jeśli chodi o polskie morze to ja polecam świnoujście. Trochę drogo jeśli chodzi o noclegi ale samo miasteczko jest cudowne / dzielnica nadmorska/. Małe alejki dużo zieleni - w sam raz dla pary zakochanej :) poza tym jak byłam tam wydawało mi się że czas płynie tam duzo wolniej;)

Gość OxygenOxygen
Pięknie urządzone, bliziutko do plaży i bardzo fajne są apartamenty w Willa Mistral. Ja byłam zachwycona wystrojem :) Oczywiście cena jest adekwatna do standardu, ale warto zapłacić i mieć udane wakacje :) My z chłopakiem mieszkaliśmy w tym, bo akurat nie było już dwójek http://swinoujscie.baltichome.pl/pl/apartament/villa-mistral/234_3544-mistral - w ogóle przejrzyjcie sobie jakie te kilkuosobowe są piękne :) Co nam się nie podobało, to to, ze musieliśmy wpłacić kilka stówek kaucji (chyba 400 zł) no ale jest zwrotna przy wymeldunku. Tylko trzeba mieć na zapas tyle pieniędzy ;) Mieszkania super wyposażone, wszystko tam było, czego dusza zapragnie :)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Ppy6mJsIwxA

Gość gość
Bardzo dużo tanich ofert urlopu nad morzem jest na stronie www.morze.pl

Gość gość
w Sopocie jest uroczo, ja tam byłam teraz na jesień i to też jest świetna pora na wyjazd, atrakcyjny nocleg sobie znalazłam u http://www.victus-sopot.pl/

Gość gość
Ja mam takie jedno sprawdzone miejsce, do którego jeżdżę co roku i jest to Willa Bursztynowa w Rewie. Miejscowość nie do końca znana i popularna, ale za to cisza, spokój, piękna plaża i niedrogi nocleg..

Gość gość
A ten dalej swoje, podszywa się pod własną klientkę. Żenada. Klientów też tak oszukujesz???

Gość gość
Ustka, hotel Lubicz, klasa sama w sobie, na romantyczny wyjasd we dwoje idealny.

Gość gość
zgadzam się w zupełności! Lubicz to bardzo fajne miejsce, można się zrelaksowac i odpocząć od codziennych obowiązaków. zwłasza strefa spa jest godna polecenia, bardzo duży wybór zabiegów i ceny jak na taki standard tez nie są wygórowane.

Gość gość
Rewa też fajna miejscowość. Kameralnie, ale bardzo ładnie :)

Gość gość
Polecam Hotel Jantar w Ustce, ciche spokojne miejsce, w sam raz na wypoczynek we dwoje;) Byłam tam rok temu na weekend w wakacje i serdecznie polecam:)

Gość Amagdalenka
Mileno i htel Unitral. To jest spa, więc fajnie skorzystać z zabiegów w brdzydkie dni, a w piękne wylegiwać się nad morzem. :) Czesto tam wracamy

Gość gość
Raz byłam w Aquaparku Reda i akurat pamiętam że było dość mało ludzi. Może to kwestia tego że był środek tygodnia przed sezonem jeszcze. Ale w każdym razie bardzo mi to odpowiadało bo nie lubię jak w takich miejscach są tłumy. Duże zjeżdżalnie na kilkadziesiąt metrów, można rzeczywiście poczuć taki przejazd, nie zajmuje on sekundy...Na pewno jeszcze się tutaj przejadę jak będę miała trochę czasu.

Gość gość
Ja w tym roku byłam z chłopakiem w Niechorzu. Zatrzymaliśmy się na 5 dni w www.tawernapodwodnikiem.pl. Bardzo fajna lokalizacja, blisko morza, pyszne jedzenie i niezatłoczone plaże.

Gość gość
Ja razem z chłopakiem byłam w Pogorzelicy. Dokładniej zatrzymaliśmy się w ośrodku www.balticinn.pl. Akurat trafiliśmy na bardzo fajną pogodę więc byliśmy zadowoleni.

Gość gość
Pożyczki dla każdego w 30 min na Twoje konto tu: http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
Ja mogę polecić Karwie. Bardzo ładna miejscowość położona nad samym morzem. Ceny nie są tak wygórowane jak w większych miastach, a plaże nieprzeludnione. Ja zatrzymałam się w centrum SPA www.willazlota.pl.

Gość gość
Dobrym pomysłem na jesienny wypad we dwoje jest obranie kierunku w postaci Darłowa. Sam ostatnio świetnie się tam wybawiłem z narzeczoną. Gdybyście mieli kłopot z noclegiem to serdecznie polecamy www.hotelirena.com.pl/ , który znajduje się w centrum Darłowa. Mają bardzo atrakcyjne ceny, warunki są bardzo komfortowe, a spędzenie tam czasu okazało się wprost przyjemnością. :)

Gość gość
Dużo ludzi nam polecało Aquapark Reda więc w końcu się tam wybraliśmy ze dwa weekendy temu. Wrażenia na plus, rzeczywiście było tak jak nam znajomi opowiadali. Dużo różnych stref, dla osób w różnym wieku. Zatoka piracka dla maluchów – rewelacja, można rzeczywiście mieć poczucie, że dziecko będzie tam bezpieczne. Mi się bardzo podobały bicze wodne, jacuzzi, tego typu rzeczy.