Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwkkka

Ciąża czy zbliżający się okres?

Polecane posty

Gość oliwkkka

Hejka, uprawialiśmy petting ze swoim chłopakiem koło 21 Maja, cykle mam nieregularne wahają się między 28-32 dni, dostałam normalnie okres 7 czerwca, był obfity i trwał 5 dni. Wczoraj rano gdy wstałam miałam lekkie nudności, dzisiaj natomiast chciało mi się wymiotować (ale nie wymiotowałam ) :// Czy to może być ciąża?? Dodam jeszcze, że z moich obserwacji wynikło, że miałam w tym miesiącu owulacje tak więc to chyba wyklucza bycie w ciąży? Czy mdłości, nudności, i chęć wymiotowania ( nie wymiotowałam ani razu ale pociąga na wymioty ) mogą być objawami zbliżającego się okresu czy raczej ciąży? Proszę o odpowiedzi. Oliwiaa

Gość miskaTruskawek
a była możliwość zajścia w ciąże?

Gość oliwkkka
byłaaa :/ tzn chłopak doszedł wtedy ale przypominam, że to nie było ani na moje narządy, odrazu po tym jak doszedł wziął prysznic. Natomiast po prysznicu zrobił mi palcówkęęę ale ręce miał raczej na pewno czyste no bo były myte i nie powinien mieć na niej plemników, a palcówka też nie była taka głęboka.

Gość miskaTruskawek
no to czego sie boisz?

Gość oliwkkka
no bo niepokoją mnie te nudności wczorajsze oraz dzisiejsze pociągi na wymioty ;/ nie wiem czy to może być objawy zbliżającej się miesiączki ( PMS )

Gość oliwkkka
no nie latają ale nie daj Bóg gdy robił mi palcówkę i miał te plemniki gdzieś na palcach... :/ Możliwe jest, że te nudności itd to objawy przed okresem?? Dodam jeszcze, że powiększyły mi się już piersi, bolą, nie mam ochoty na jakiekolwiek stosunki, oraz jestem rozdrazzionka ?

Gość oliwkkka
up, wypowiedzcie się prosze Was dziewczyny

Gość kasia szwederko
ja nie mam juz okresy miesiac czasu i co dalej mam robic test czy poczekac??