Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyneczka kasi

przyciemnianie włosów ziołami

Polecane posty

Gość justyneczka kasi

Czy ktoś zna jakiś przepis na przyciemnienie włosów?napoczątku byłam ciemna blondynka użyłam szamponetek przyciemniajacych .. i miałam zaawsze ciemne wlosy ale spierały się i dawały rudawy kolor ... i teraz chciałabym sobie przyciemniać ziołami,jeśli ktos zna jakies sposoby to prosze o pisanie :) dzieki

Gość Kaaarrraammbbaa
po kazdym myciu wlosow plucz naparem z szałwii (zalej wrzatkiem ze dwie torebki, przykryj i pozostaw zeby ostyglo na jakies 2 h. polej tym wlosy po umyciu, nie zmywaj woda.

Liscie/kora/łupiny/skórka z orzechów wloskich bardzo fajnie przyciemnia Kora debu _ skrzyp masz ciemne i odżywione włosy ;)

Gość 7989
szampon z henna

Gość justyneczka kasi
up up ale w jaki odcien bedzie brazu czy taki kasztanowy ciemny kolor,ja chce taki kawowy

Gość kasia justynki
kochanie wymagajaca jetse soc do tego koloru. ja ci polecam taka miksture Do garnuszka wsypuję po łyżce wcześniej kupionej w aptece zuszonej kory dębowej, szałwii, skrzypu i pokrzywy (cena paczkie 2- 3 zł). chyab tak płace hmm Zalewam wrzątkiem i odstawiam na 4 - 5 minut. Potem po myciu włosów wlewam do jakigoś dzbanuszka odcedzony napar i wykonuję nim ostatnie płukanie włosów. Trzeba powoli wetrzeć. Efekt murowany... ja takich uzuwam daltego mam takei icemne hehe :P:P z powazankiem katar :)

Gość kasia justynki
aha no i zosatw to na glowie z 30 mninut ..