Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvcvcvcvcvcvcvcv

jakie sa dobre tabletki anty żeby cera sie poprawila i owlosioenie bylo mniejsze

Polecane posty

Gość cvcvcvcvcvcvcvcv

? :)

Gość szatynka2666
Ja biore syndi 35 jestem baaardzo zadowolona cera mi sie poprawila:)na poczatku wiadome wyskakuja krostki male ale potem orgaznim sie przyzwyczai bedziesz miala sliczna buzke jak pupcia niemowlaka:)a co do owlosienia to niezauwazylam.ogolnie polecam

Gość różaburger
jadiane 35

Gość mi ginekolog
przepisała również Sindi-35, zastanawiala sie jeszcze na yasmin ale powiedzialam ze juz kiedys bralam i fatalnie sie po tym czulam. Ogolnie jestem zadowolona - tabletki sa tanie (chociaz cena nie jest akurat najwazniejsza) i skuteczne - po pierwszym opakowaniu poprawila sie i to bardzo buzia, poznikalo mi wszystko na dekolcie (a mialam wielkie czyraki, bo pryszczami to juz ciezko bylo nazwac); teraz jestem w trakcie 3 opakowania i jeszcze troche krostek zostalo mi na plecach

Gość kotka222
a ja wylysialam po tabletkach anty

Jeśli macie problemy z cerą i nadmiernym owłosieniem, to niestety macie też problemy z nadmiarem męskich hormonów. Tabletki tak naprawdę usuwają skutki, a nie przyczynę takiego stanu. Jest ok póki się je bierze. Po odstawieniu tabletek wszystko wróci do poprzedniego stanu...