Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann_karenin

dziwne jądra u facetów

Polecane posty

ŁADNA MI DELEKTACJA PO UDANYM STOSUNKU JAK KOLEŚ W 3 minucie ma ptaka w gnizdku a kobieta nawet nie wie czy skończył czy nie, to musi być ognisty seks

Gość karoolek.........
co Ty powiesz ? jak bys nie lezała i w jakiej pozycji to sperma i tak wypłynie i wcale tam zagladac nie musisz ! sama da ci znac ze wypłyneła - ale ty nie wiesz o czym ja mówie , nigdy zaden facet w tobie nie został do konca i nie wiesz po prostu jeak to jest !

chłopcy dać wam jeszcze więcej czasu na wyżycie się , czy pozwolicie juz porozmawiać normalnie, bo jeszcze ciśnienie wam się podniesie i spać nie będziecie mogli..

Gość karoolek.........
ale To Ty sie tu podniecasz !! ja napewno nie ! to co piszesz znajacych temat po prostu smieszy , bowiem piszesz jak 14 latka która sie zabawila z chłopakiem ktoremu choc staje to jeszcze sperma nie leci he he he - no dobra juz nie zartuje , ale cala reszta to prawda ! kobieto ! ty nic o sexie wytryskach orgazmach nie wiesz i tyle

O moje spanie się nie martw karolek ma rację, gdybyś choć raz miała przyjemność do końca z facetem to bys wiedziała że nasienie zawsze wypłynie, no chyba że stoisz później na głowie

Gość karoolek.........
nawet jak stanie na glowie to kiedys i tak musi stanoac na nogi a wtedy ma normalnie hlup!! i juz sperma cieknie po nogach albo wyleci do majtek

no to prawda ale można założyć że będzie tak długo stała na nogach aż z niej to wyparuje, choć nie słyszałem o takich przypadkach prawdę mówiąc

Gość e z tymi jadrami to roznie
znam przypadek naglego powwiekszenia jednego z jader i to bylo spowodowane nowotworem-napewno nalezy skonsultowac z lekrzem

wiem jakie to uczucie i nie podniecam się, nie ma czym, poprostu chcę was lekko ostudzić bo było miło, a ten pan na A... zaczął nie miło do ultry28 to trzeba było zareagować no ale karoolek, wiem ze wiesz o co mi chodzi, nie chce mi sie tłumaczyć ze wiem jak to jest z facetem do konca, pytalam - wrócę do swojego pytania, jeśli pozwolicie- czy jest możliwe żeby facet nie czuł że dochodzi.. o to się rozchodziło..czy istnieje jakaś dysfunkcja przez która ktoś może tego nie odczuwać, nie mówię że za każdym reazem, ale bywa taka właśnie sytuacja..

taaa jak do kłótni to wszyscy chętni a jak pogadać i poradzić coś na serio to tylko ultra28 jedna była.. zamykam temat.

Gość karoolek.........
tak jest takie coś mozliwe