Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Przyszli Studenci- czyli ciąg dalszy losów Maturzystów.....

Polecane posty

hehe no ja w zeszłym roku to nie miałam takich stresów przed maturami jak teraz mam przed każdym zaliczeniem :( i balowało się, nawet egzaminem zawodowym się nie przejmowałam tak bardzo ehhh ... coś czuję, że jak nie znajdę pracy choćby na wakacje to mogę emigrować z domu :classic_cool: czuję się beznadziejnie bez żadnego dorobku na siebie :( inni w moim wieku już zarabiają nieźle ... ehh

zakochałam się :classic_cool: co prawda wzajemność tego zakochania jest średnia, a nawet mniej niż średnia, ale zawsze jakiś krok do przodu! :classic_cool: też muszę sobie znaleźć robotę. co prawda moje motywy kręcą się raczej wokół nowych ciuchów niż przyrównywania siebie do innych, ale w sumie cel ten sam. ale jak znam siebie to nic z tego nie będzie :D

no ja już mam spokojną głowę bo 1 rok zaliczony ;) nie jakoś rewelacyjnie bo oceny w większości sprowadzają się do dst ale zawsze to coś :D przez wakacje muszę znaleźć sobie aptekę gdzie mnie przyjmą na zajęcia praktyczne raz w tygodniu a obawiam się, że będzie ciężko bo mało gdzie chcą przyjmować praktykantów :O:O

zajebisty watek, to co ma umierac ;) ja bede ryła kodeksy od tego zjazdu mam egzaminy ;) dziewczyny bym nie jechala po indeks specjalnie, przy okazji i mi go odebrały :) nie ryje juz psychy ze sie nie dostane na studia, poprostu mam nadzieje,ze sie dostane :) a co do tych ciuchów ktoras z was pisała... oderwicie mnie od allegro i zamawiania sobie wciąz nowych rzeczy! w tym miesiącu kupiłam na all i poza nim : naszyjnik, torebki 2, tunike, 3 bluzki, 2 szale... no i jeszcze mi mało! siedze na allegro, wzdycham do pewnej miniówki ( teraz to powzdychac tylko moge, tyle ze kasy brak;( ) :D no i wzdycham do jeszcze jednego wisiorka;( (fakt, ze moje pudelko- skarbnica duza bizuterii nie miesci juz korali i wisiorow, wisiorkow:P) no i dostałam kolczyki od Mego Lubego (pisałam o Nim w wakacje w sierpniu :)) zakupocholizm :D omijam sklepy szerokim łukiem, pewnie do czasu ;))

a co ma topik zdychać :D ja jeszcze pół miesiąca zaliczania , będę się starała o średnią 4.0 na chwilę obecną muszę poprawić 3 przedmioty żeby taką zdobyć :P ale pewnie jajeczko mi z tego wyjdzie choć kto wie, trzeba być dobrej myśli :D Faithelle daj mi połowę tych rzeczy jak ci się znudzą :P hehe żart taki ale wiesz możesz mi upchnąć :D haha

ludyyy nie spać :D i jednak dupa wyszła, jednej oceny mi brakło do 4,0 :O ale mam już wakacje, wszystko mam pozaliczane :D

ja mam sesję za tydzień, a jedyne co robię to się ślinię do faceta, który nie ślini się do mnie. so sad! pierwszy raz w życiu nie chcę wakacji, bo trzy miesiące bez widoku pana JestemSeksownymOdgarniaczemGrzywek za dobrze to mi nie zrobi 😭 :classic_cool: buziaki dla was i powodzenia na egzaminach. może się jeszcze odezwę przed sesją :P

To juz rok z Wami ;)) Kurwa siedziałysmy tutaj wszystkie, ja ryczałam ze z wosu nie zdam :) Przywołuję Was tu! :D

nieszczęśliwa miłość mi służy, wszystko zdałam na piątki, ja pierdolę! :D :D baby, wakacje są, odzywać się tu czasem!

Kurwa mać nie dostałam się w 1 naborze na UMCS na kulturoznawstwo ;((( ja pier***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alem wku*w... ;(( czekam na drugi nabór. ;(((((((((((((( 😭

a mój obiekt westchnień ma dziewczynę, za sekundę dosłownie skoczę. moje życie jest choojowe :o

Gość policeman benz\
ale z drugiej strony mam przynajmniej te piątki, coś za coś :D

koorwa, jeszcze nicka nie umiem wpisać z wrażenia i napieprzyłam trzy posty, jestem chora 😭