Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturradom

problem z przeszloscia dziewczyny

Polecane posty

Gość perelkaaaaa_
zlooo napisalo "ale ja tez akceptuje swoja role wiem ze jestem szmata bo sie pusciłam z facetem ktorego kocham i z ktorym planuje załozyć rodzine normalnie taka szmata ze mnie jak z wiekszości dziwek w burdelu " A jak twoja powyzsza wypowiedz sie ma do tematu??

perła - kazdy ma inne podejscie do seksu. Moze panna jest nimfomanka? wiesz... tacy ludzie tez istnieja :) i od poczatku topiku powtarzam, ze skoro jemu to pzreszkadza to powinien od niej odejsc. Nie umie jej zaufac wiec niech odejdzie. Ona sobie znajdzie innego, on dziewice i problem z glowy. Moj facet spał 1 raz w wieku 16 lat, teraz ma duzo wiecej i wiele kobiet na koncie. Mnie to nie rusza wiec z nim jestem, autora to rusza wiec powinien sie rozstac. Czy to tak trudno zrozumiec?? aha i mam kumpele ktora uwielbia seks, z iloma spała to nie wiem ale wielu ich było... i wiesz co? jest wspaniałą osobą, kochaną, miłą, przyjacielską, a kiedy jest zakochana nie widzi swiata poza swoim facetem... no ale dla wiekszosci jest skonczona dziwka. No i dobra, moze jest ale wybiera to co chce i kieruje sie swoimi pragnieniami. A autor woli sie uzalać niz odejsc i poszukac szczescia w innym miejscu.

"ale ja tez akceptuje swoja role wiem ze jestem szmata bo sie pusciłam z facetem ktorego kocham i z ktorym planuje załozyć rodzine normalnie taka szmata ze mnie jak z wiekszości dziwek w burdelu " Taka już rola. Prawiczek = nieudacznik, kboieta z wieloma partnerami = dziwka, kurwa. 🖐️ Skoro sama nie akcpetujesz kogoś z powodu przeszłości, a raczej jej braku, nie oczekuj, że Twoja przeszłośc nie będzie obiektem odrzucenia u innych. 🖐️ "tak wypowiadasz sie na temat swiatopogladu - czyli rowniez bazujesz na zdaniu i opiniach innych ludzi." I czego to ma dowodzić? Wczesniej zarzucasz mi, że wypowiadam się na temat o którym nie mam pojęcia, teraz kiedy okazuje się, że mam pojęcie to nagle znowu coś Ci nie pasi. Każde zdanie człowieka jest zlepkiem zdan innych ludzi. 🖐️ Ja tylk ozwróciłem uwagę na fakt, że skoro nie uprawiałąś seksu z prawiczkiem to tak naprawdę nie wiesz, jak jest, a jednak się wypowiadasz. 🖐️ Czyl ijednak można się wypowiadac nie mając własnych doświadczeń. :classic_cool:🖐️ I teraz popatrz na to z tej strony. Ciebie irytuje nieumiejetnośc całowania i przytulania. A faceta doświadczonego w niedziewicy moze itrytować fakt, ze usta które całuje całowały już inncy h iprzyjmowały ich penisy do buzi. :classic_cool:🖐️ "no i dajcie juz spokoj zaden prawiczek sie nie przyzna ze pzregrał zycie i zadna kobieta sie nie przyzna ze majac 1 czy 2 partnerow jest dzi**a " Mylisz się. Ja się do tego otwarcie przyznaję, a nie tak jak niektóre dorabiam sobie ideologię o nierównouprawnianiu sypiając z wieloma facetami. :classic_cool:🖐️

zlooo napisalo "ale ja tez akceptuje swoja role wiem ze jestem szmata bo sie pusciłam z facetem ktorego kocham i z ktorym planuje załozyć rodzine normalnie taka szmata ze mnie jak z wiekszości dziwek w burdelu " A jak twoja powyzsza wypowiedz sie ma do tematu?? poczytaj troche ten topik to bedziesz wiedziec o co mnie prawiczek z wiara prosił :)

Gość czysta jak łza
ja tez bym nie chciala miec faceta ktory mial 5lasek albo wiecej:-o

Gość perelkaaaaa_
zloooo ale tu chodzi o kobiete!!!!! Tu nie chodzi o twoich kumpli, czy generalnie facetow, faceci przewaznie zawsze maja wiecej partnerow seksualnych z przeszlosci niz kobiety! tak juz sie przyjelo! A mowimy o kobiecie, o kobiecie ktora w wieku 18 lat jeszcze nawet nia nie byla! Ty nie czytasz ze zrozumieniem. Oceniamy fakt tego ze 18 lentia dziewczyna miala 5! To nie byl 1 partner w wieku 16lat, tylko 18:5!!!

słuchaj nie chce mi sie juz gadac na ten temat, bo zaden prawiczek nie dogada sie z doswiadczona kobieta. Ty wiesz swoje, ja swoje. Nie dogadamy sie. Powidzenia Ci zycze zebys nie doczekał trzydziestki z dziewictwem na koncie, zebys sie kiedys zakochał i spotkał panne ktora bedzie CI odpowiadac (tylko nie wybrzydzaj jak Ci sie trafi 25 letnia dziewica) i nie zostawiaj kobiety ktora pokochasz kiedy sie dowiesz ze kiedys z kims spała.

Gość perelkaaaaa_
zloo czytajac twoje wypowiedzi po prostu stwierdzam ze albo nie rozumiesz tematu, albo faktycznie sobie jaja robisz, A tak na marginesie wrocmy do autora i jego tematu, bo widze ze teraz dominuje topic zloooo

NO WIEC KURWA POWTARZAM!!!! NIECH JA DO CHOLERY ZOSTAWI I ZNAJDZIE SOBIE INNA!!!! NIE POPIERAM JEJ ZACHOWANIA I JUZ O TYM WCZESNIEJ PISAŁAM A TY NIE WTRACAJ SIE W ROZMOWE BO TEMAT 18 LATKI KTORA SPALA Z 5 SKONCZYL SIE 2 STRONY WCZESNIEJ. ROZMOWA TOCZY SIE NA TEMAT KOBIET KTORE Z KIMS SPALY I FACETO KTORZY TEGO NIE AKCEPTUJA. ON NIE AKCEPTUJE WIEC NIECH JA ZOSTAWI. TAKIE TO TRUDNE DO ZROZUMIENIA??????

ok, zostawiam ten topik tylko gdybym tu nie pisała padłby juz dawno temu. I wydaje mi sie ze takie topiki sa po to by rozmawiac. Ty wpadasz tu pod koniec i nagle wieka pocieszycielka. Ok pogadajcie sobie w takim razie, mi juz sie nie chce...

"słuchaj nie chce mi sie juz gadac na ten temat, bo zaden prawiczek nie dogada sie z doswiadczona kobieta. Ty wiesz swoje, ja swoje. Nie dogadamy sie. Powidzenia Ci zycze zebys nie doczekał trzydziestki z dziewictwem na koncie, zebys sie kiedys zakochał i spotkał panne ktora bedzie CI odpowiadac (tylko nie wybrzydzaj jak Ci sie trafi 25 letnia dziewica) i nie zostawiaj kobiety ktora pokochasz kiedy sie dowiesz ze kiedys z kims spała." Sęk w tym, że to ja powinienem Tobie życzyć powodzenia, gdyż to Ty się nie pogodziłaś z realiami. :classic_cool:🖐️ Niestety jestes hipokrytką i to zaakceptuj. A będąc hipokrytką tracisz moralne prawo do narzekania. :classic_cool:🖐️

Gość buhahaha
oferma weź mnie nie rozsmieszaj :D panna musi byc wierna, ok ale czy ona go zdradziła? czy sie nadal puszcza? nie... a skoro sie kochaja to niech dadza sobie szanse. Czy to tak trudno gdy sie kogos kocha?:) i co sie czepiacie tego kto tu pisze? mi sie przynajmniej fajnie czyta te wypowiedzi :D

zaakceptowałam fakt, ze jestem szmata i ze zaden facet juz na mnie nie spojrzy, ze kazda która miala wiecej niz 1 faceta to skonczona kurwa, i ze masz racje i ze mozesz sie wypowiada na kazdy temat. Rozumiem :) dlatego zycze Ci powodzenia :) p.s tez kiedys myslałam tak jak ty - poki nie spotkalam ukochanej osoby. Mam nadzieje ze tez kiedys na taka trafisz.

"zaakceptowałam fakt, ze jestem szmata i ze zaden facet juz na mnie nie spojrzy, ze kazda która miala wiecej niz 1 faceta to skonczona k**wa, i ze masz racje i ze mozesz sie wypowiada na kazdy temat. Rozumiem dlatego zycze Ci powodzenia " Tą wymuszonym sarkazmem udowadniasz jednak, że tego nie zaakceptowałaś. :classic_cool:🖐️ Skoro do tej pory nie spotkałem żadnej, w której bym się zakochał to znaczy, że jednak nie jestem na to podatny. 🖐️ Natomiast nie zakładaj, że każdy zmienia zdanie tak jak Ty. 🖐️

Gość buhahaha
a wiesz ze mozna uprawiac seks na 2 sposoby ?;> z miłości i z pragnienia? chyba nie wiesz skoro tak piszesz.

" a wiesz ze mozna uprawiac seks na 2 sposoby ?;> z miłości i z pragnienia? chyba nie wiesz skoro tak piszesz. " A wiesz, że są osoby, które akcpetują tylko jeden sposób? Wtedy osoba, która praktykuje dwa niespecjalnie musi mu odpowiadać. :classic_cool:🖐️

Gość perelkaaaa_
O przepraszam bylam tu wczesniej, wiec nie, nie wpadam pod koniec topicu, to ty z topicu robiasz wielkie bagienko piszac tu o czyms co do tematu nie nalezy, jesli chcesz pisac i dyskutowac o kobietach ktore z kims spaly i facetach ktorzy tego nie akceptuja, zaloz nowy topic. A i widze ze jestes typem kobiety bluznierczej, i szybko tracacej cierpliwosc...no kobiecie nie przystoi tyle powiem;)

a co ma Ci napisać zebys zrozumiał ze to akceptuje ?:) ja lubie seks i zawsze trafialam na doswiadczonych, jakos mnie prawiczek nie pociaga. Choc nie twierdze ze bym z kims takim nie była jakby sie trafił. Gdyby byl normalny to bym z nim byla, gdyby robił jakies jazdy o moich byłych to pewnie szybko bysmy sie rozstali :)

ale chyba po to sa topiki zeby sobie pogadac prawda ? oboje z prawiczkiem podciagali ten temat wiec nie wiem co sie ciskasz. Ja go czytam od pewnego czasu i uwazam ze jak ktos chce to niech pisze, poza tym autor juz dawno przestał sie udzielac w tym temacie. Tak wiec przystopuj :)

Gość buhahaha
no wiec skonczmy juz tem temat. Wszyscy powtarzaja zeby ja zostawił, wszyscy sie bez sensu nakrecaja. Ja rozumiem oburzenie kobiet ktore maja dowiadczenie w seksie kiedy słysza ze sa szmatami, rozumiem tez pragnienie prawiczka, kazdy moze wybrac to co chce. Szkoda ze nie kazdy potrafi to zrozumiec.

Gość arturradom
Znalazlem tutaj pare niescislosci. 1. To ona jest we mnie zakochana, ja jestem dopiero 'na dobrej drodze' (chyba, bo wlasnie zlapala mnie ta watpliwosc o ktorej napisalem) 2. Ja chce dac sobie troche wiecej czasu na akceptacje tego faktu, to ona nie chce mi go dac, bo juz mnie kocha i dla niej to ponizenie, ze ja jej jeszcze nie kocham. 3. Rozsadek mowi mi ze nic z tego nie bedzie, a serce bardzo by chcialo...

A ja zaczelam uprawiac sex w wieku 18 lat bo czekalam na mezczyzne ktorego bede pewna,ze mnie nie zeszmaci i ze zrobi to ze mna z miloscia. Przepraszam za skromnosc ale jestem atrakcyjna, dlugowlosa brunetka a potrafilam nawet lezac nago obok mezczyzny starajacego sie na rozmaite sposoby aby mnie "przeleciec"uzywajac przy tym roznych argumentow -jakos sie nie zlamalam i dzis nie zaluje. Mam wspanialy sex z moim pierwszym partnerem, orgazmy i wszelkie fikolki nie sa nam obce i niczego nie jestem tak pewna jak faktu ze tego nie zaluje, nigdy nie mialam ochoty na sprobowanie z kims innym (mimo wysokiego temperamentu) i jestem z siebie dumna:) . Nie potepiam twojej dziewczyny, i ludzi ktorzy twierzda,ze najpierw trzeba poprobowac i sie wyzyc na kilku bo sa rozne charaktery ale chcialam tylko napisac,ze mozna inaczej i to wcale nie znaczy gorzej.

Gość jytkrykm
była z tobą szczera ... skup się na tym co jest a nie na tym co było

:))zwykle nie pisze w taki sposob, w prawdzie jestem dopiero kilka dni na tym forum ale wiem,ze mozna sie po was spodziewac wszystkiego . Ze np ktos napisze "mialas tylko jednego bo moze jestes zgleziem":D hehe pozdrawiam.

Gość never ever again
Ja miałam 5 kochanków, mam 27 lat. Pierwszych dwoch - szybkie akcje, mialam 18 lat (bylam rozbita emocjonalnie tak ogolnie, i ci faceci to tak w ramach buntu...) trzeci - pierwszy staly, dwa lata razem, ale go nie kochalam czwarty - z nudów, jeden raz piąty - wielka miłość - miałam 23 lata, jak go poznałam... i co? tez jestem jakas ciężko rozwiązła? no nie sądzę:( jak patrzę na równieśniczki, to i tak żyję jak zakonnica ;)

Gość arturradom
to przeczytaj prosze jeszcze raz historie mojej dziewczyny i porownaj ze swoja...nie widzisz ELEMENTARNYCH roznic?

Gość never ever again
Artur, ale wiesz dlaczego ona sobie tak nabila licznik? pytales ja o motywy? powiem ci tak - ja bylam, jako malolata, tak wsciekla na swoich rodzicow, ze na zlosc im odrabalabym sobie reke, jesli bym musiala... po prostu - na zlosc. Z perspektywy czasu wiem, ze chodzenie do lozka z jakimis goscmi, zeby dopieprzyc matce - to jest debilizm, ale jako 18 latka bylam tak zaslepiona niechecia do starych, ze mowie: zrobilabym gorsze rzeczy, jesli bym czula, ze moze ich to zablec. Proby samobojcze byly na porzadku dziennym. Wyroslam z tego i zmienilam sie diametralnie, chocby dzieki temu, ze zrozumialam, po co i dlaczego sie rozwiedli. Juz mnie to tak nie boli - i od razu sie uspokoilam w kwestii seksu. Teraz jestem wzorem cnot ;) Moze twoja dzieczyna tez miala inny zupelnie powody, niz wysokie libido?

Gość arturradom
Tak wiem czemu. Dla niej to bylo normalne, ze jak kreci z jakims gosciem to idzie z nim do lozka. Miala 5, mimo ze kochala tylko jednego z nich.

Gość never ever again
no to jednak troche lipa jakbym szla do lozka z kazdym z kim krecilam, to bym pewnie miala kod dwucyfrowy i z dwojka z przodu ;) na swoje nieszczescie jestem dosc atrakcyjna i nigdy nie mialam kloptow ze znalezieniem zafascynowanego moja osoba faceta... i bylo kilka sytuacji, ze znajomosc byla juz dosc mocno zaawansowana, ale nie szlam na calosc, bo sie jednak umialam ogarnac :(