Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arturradom

problem z przeszloscia dziewczyny

Polecane posty

Gość perelkaaaa
chodz musze przyznac ze mialam podobny przypadek z facetem, choc nie osobiscie, kolega co tydzien mial jakos laske, chwalil sie na prawo i lewo ile to babek nie mial, a facetem byl madrym i wyksztaconym, ja poniekad sie w nim zabujalam ale wlasnie majac te moje zasady powiedzialam sobie ze nie, bede jedyna ktorej miec nie bedzie!:) a on sobie znalazl kogos na swoim poziomie, laske ktora na nk wypina pupcie wiec mozna sadzic ze tez za czysta nie jest, i podobno jest bardzo zakochany

wkurza mnie to w facetach, nie to że "przespała się z kimś i z kim innym było jej dobrze, z kim innym pierwszy raz..." tylko to że wam chodzi o tą cholerną cnotę! o błonę dziewiczą. to was tak rajcuje. że sprowadzacie kogos na zlą drogę. a ja wam powiem , że te kobiety które pokonują facetów doświadczeniem to nie żadne szmaty tylko mądre kobiety. pfff cnotki niewydymki , znam jedną , chcesz poznać? ma już brodę i wąsy , bo hormony jej zbuzowały, bo taka cnotka ;/

Gość arturradom
scykawka - jak bys przeczytala dokladnie, to bys wiedziala ze nie chodzi mi o to.

Gość Malenka milosc
faceci to swinie-nie chodzi mi o autora. sami bzykaja na prawo i lewo a od lasek oczekuja czystosci. to chore!gdybyscie sami zyli w czystosci to i laski by byly czyste bo nie mialby ich kto wykorzystac.drogi autorze nie wazne co bylo wazne co jest i bedzie

Gość szczykawka pewnie sama
jesteś tak złużyta że hej

Gość o co ty się chłopie martwisz
wcześniej była z innymi, teraz jest z tobą a to dla niej PRZESZŁOŚĆ. Nie jesteś kolejną cyferką w jej rankingu, nie ma się czym przerażać. Dla kobiet liczy się tutaj i teraz

a powiedz mi w czym taka kobieta jest gorsza od takiej cnotki? powiedz mi czy ona ma na czole wypisame co zrobiła? zaraziła Cie czyms? spotyka sie z tymi facetami? jest złą kobieta? jest chamska, wredna, załosna?

Miałam poniekąd podobny problem do Ciebie. Początkowo przeszkadzała mi przeszłość mojego faceta. Może jakaś wyjątkowo bujna nie była, ale o wiele bujniejsza od mojej...właściwie to najbardziej bałam się tego, że może ma lekkie podejście do związków i seksu, że mnie zostawi, bądź zdradzi. Teraz widzę, że moje obawy były bezpodstawne. Rozmawiałam z moim mężczyzną sporo o jego przeszłości, nie o samych dziewczynach, ale o tym, jakie miał podejście do życia, co nim kierowało itp. Bardzo mi to pomogło i naprawdę źle go początkowo oceniłam. Ludzie się zmieniają, uwierzcie w to. Nie chodzi nawet o drastyczne zmiany, ale o zwykłe dorastanie. Autorze, nikt tu na forum nie da Ci złotej rady. Jeśli Ci na niej zależy i chcesz się pogodzić z jej przeszłością, to po prostu spróbuj ją zrozumieć. Spróbuj z nią porozmawiać, nienachalnie, bez dopytywania się o szczegóły, po prostu żeby ją zrozumieć i poznać. Wczuj się w jej sytuację..może dziewczyna zrobiła parę głupot gdy była małolatą, ale czy to ma przekreślać ją na całe życie? Gdyby ludzie mieli śledzić w życiorysach swoich partnerów każdy błąd, każde zło, wyciągać sprawy sprzed paru lat to chyba nie za ciekawie by życie wyglądało ;) Nie bronię dziewczyny, nie znam jej, ale skoro Tobie na niej zależy-po prostu spróbuj się z tym wszystkim zmierzyć..

Gość buahahaha
kolejny prawiczek z jakimś uposledzonym ego :D chłopie ciesz sie ze panna chciała 23 letniego prawiczka z dziwnym przeswiadczewniem, ze panna musi byc wyjatkowa. (tej skoro zwiazałeś sie z nia bo jest taka cudowna to teraz powinienes ja zaakceptowac bez wzgledu na wszystko) a skoro nie jest taka super tzn ze Twoj tok myslenia sie nie sprawdził i czas go zminiec. A wracajac do prawiczkow... boisz sie ze oni byli lepsi? ze sie nie sprawdzisz? ze cie zdradzi czy ze bedzie Cie porownywac? no wybacz ale pokaz ze masz jaja :D ciesz sie z panny, nie dosyc ze Cie chciała, była z Toba szczera to jeszcze Cie czegos nauczy! Eh... dlatego nigdy nie chce trafic na prawiczka :D ja tam sie ciesze ze jako dziewica trafilam na bardzo doswiadczonego faceta... mam boskie wspomienia :D a co najlepsze nadal jestesmy razem, wiec skoro ja zaakceptowalam jego przeszlość to i Ty dasz rade :D

Gość mmii
" Dla kobiet liczy się tutaj i teraz" to fajnie, ale autor nie jest kobietą.

Gość in and out
zazdroszcze Twojej dziewczynie - mam podobne zdanie na temat milosci - czy tez szukania sobie partnera jak Ty, więc byłabym w 7 niebie gdybym spotkała kogoś takiego, tylko że coraz częściej wątpię, że kogos takiego znajde...albo ze w ogole sie zakocham heh. Za to dylematu Ci nie zazdroszcze... :( ale jesli sie kochacie - prawdziwie - to dasz rade :) może z czasem przestanie Ci to tak przeszkadzac, nie będziesz się tym zadręczał? daj sobie może czas :)

Gość perelkaaa111
buhahahaha, kobieto czy ty wogole wiesz o czym piszesz? przeczytaj sama siebie! Negujesz poglady autora, tego ze jest prawiczkiem, a co ci do tego?? uposledzone ego to chyba ty masz, bo nic rozsadnego nie napisalas! widac sama jestes panna ktora daje na prawo i lewo skoro nie masz nic do zarzucenia dziewczynie ktora przed 18 miala 5 facetow! Autorze nie zawazaj na tych co bluznia, bluzni sie tylko wtedy gdy nie ma sie odpowiednich argumentow... Sam musisz zdecydowac...w milosci serce zaglusza rozum..my tu na forum jestesmy tak jakby rozumem, morzemy ci cos nie cos podpowiedziec, jednak to ty zdecydujesz czy ta osoba jest cos warta

Gość buhahaha
tak daje na prawo i lewo, bo zaraz po 18 urodzinach pzrespałam sie z facetem z ktorym jestem do dzis :)) czyli to Ty masz problem z czytaniem :) poza tym napisałam cos madrego - ze skoro wybrał ja jako ta wyjatkowo i wspaniał ato powinien byc z nią mimo wszystko. Czekał na nia 23 lata i nagle ma jakies pretensje?? no wybacz. Ale to co on pisze wyglada mi jak zalenie sie biednego prawiczka ktory caly czas mysli tylko o tym co ona z nimi robiła. Jakos mnie nie rusza fakt, ze moj facet mial przede mna inne kbiety. Wisi mi to. Jest ze mna, kocha mnie i wszystko gra :) i caly czas powtarzam - skoro ja kocha i ja wybrał na swoja dzoewczyne, laskawie pozwolił jej ze soba byc to niech nie marudzi tylko stawi czoło temu co sam chciał!!!!!!

buhahaha-naprawdę uważasz, że posty autora to żalenie się prawiczka? To bardzo krzywdząca opinia...z tego co pisze, wynika, że nie są długo razem, chłopak się zauroczył a tu nagle bum-wielki zgrzyt w poglądach jego i jej. Dziwisz się, że się zastanawia?

Gość buhahaha
tak dziwie sie, bo po jaka cholere wmawia sobie ze musi byc z wyjatkowo dziewczyna. Ona z pewnoscia jest wyjatkowa, jest pogodna, miła, zaradna. Autor wmowił sobie ze chce taka i taka panne ale czesto takie marzenia sie nie sprawdzaja i potem jest żal. Nie lepiej szukac kogos z kim chce sie byc? lepiej szukac ideału ktorego nie ma? Mi sie robi niedobrze jak cos takiego czytam... jesli za rok, dwa rozstane sie z moim facetem to 1 co powinnam zrobic to skok z mostu, bo przeciez juz nie jestem dziewica, bo uprawiałam seks analny, bo bawiłam sie wibratorem, tak? Dlaczego nie-dziewice sa tak potepiane? bo trafi sie taki prawiczek jak autor, co liczył na cnotke ale jego swiat legł w gruzach, bo panna ma wieksze doswiadczenie od niego. Sprawa jest bardzo prosta. Zrywa z nia i przez kolejne 5 lat szuka sobie jakiejs dziewicy ale próbuje zaakceptowac zwiazek z ta "Wyjatkowa". Ja tu problemu nie widze. Albo sie chce z kim byc albo nie.

Gość in and out
buhahaha - Ciebie nie rusza, że Twoj chlopak mial kogos przed Toba, dla setek innych osob również bedzie to bez znaczenia, ale dla autora topiku i innych setek ludzi - bedzie to mialo znaczenie. Czy to takie dziwne, ze ludzie maja różne poglady, inaczej patrza na świat, związki?.... troche wiecej pomyślunku....

\"faceci to swinie-nie chodzi mi o autora. sami bzykaja na prawo i lewo a od lasek oczekuja czystosci. to chore!gdybyscie sami zyli w czystosci to i laski by byly czyste bo nie mialby ich kto wykorzystac.drogi autorze nie wazne co bylo wazne co jest i bedzie\" Przestancie durne baby powoływać się na nierównośc w tej materii. 🖐️ Tak urządzony jest ten swiat, że zachowana jest równowaga. 🖐️ Tak długo, jak większośc kobiet nie bedzie wykazywać inicjatywy, tylko będą czekac, jak te ksieżniczki na ruch faceta tak długo będą zdobyczą, a face zdobywcą. 🖐️ Każda z tych ról rzadzi się swoimi prawami i czego innego od nich oczekujemy. 🖐️ Skoro zadaniem faceta jest podrywać(zdobywać) to nie dzis się, że ilośc poderwanych kobiet dodaje facetowi prestiżu. Podobnie skoro kobieta nie musi się starać, bo zawsze ma wokół siebie samców chcących ją zdobyć to nie sztuką jest dać się zdobyć większości z nich, tylko oprzeć się pokusie. 🖐️ Porównac to można do myśliwego i zwierzyny. Im więcej myśliwy upoluje zwierzyny dobrej jakości tym bardziej swiadczy to o jego klasie. Natomiast wysokiej klasy zwierzyna nie powinna dać się złapać byle komu, tylk owytrawnemu myśliwemu, który wie, jak je podejść. 🖐️ Więc następnym razem kiedy siedzisz biernie puszczając tylko rzekome sygnały facetowi, wiedz, że przyczyniasz się do zróżnicowania tolerancji co do ilości partnerów u mężczyzn i kobiet. :classic_cool:🖐️

Gość dziesiecioboista
problem to raczej jest w tym,czemu wy tak szybko dajeci doopy frajerom????a potem jest placz ze miala 5 przed 18 tka! ale widac ze duzo tutaj jest tych z duza iloscia partnerow(ten jad!!) a prawiczki wlasnie tutaj szukaja porad!!!!!:P:P:P

no 5 przed 18 to troche duzo ale w takim razie niech z nia zerwie i problem z głowy. Ale faceci nawet wtedy kiedy kobieta ma 30 lat i 5 na koncie traktuja ja jak szmate. I tu jest ten ból.

A nie pomyśleliście , że laska nie dała doopy frajerowi tylko komuś z kim była blisko? nie jej wina że okazal się doopkiem i palantem. to różnie jest. czasem można się przespać z kimś po tygodniu i być z nim do końca życia, a czasem można po roku i ten ktoś zaraz rzuci dziewczynę. na pewno nie jej wina , że pozwoliła sobie na chwilę słabości, ma do tego prawo tak samo jak facet

---do osoby która martwi się moją zużytością - zaprzeczam :D nie jestem nieźle zużyta! wręcz odwrotnie. mój chłopak uważa, że mam zbyt ciasno a przez to on za szybko dochodzi :) wcześniej miałam tylko jednego , nie czuję się szmatą, nawet jakbym miała 10 partnerów. na szczęście z moim obecnym jesteśmy po równo, a i tak sobie wypominamy przeszłość, oj nie jest lekko.

"A nie pomyśleliście , że laska nie dała doopy frajerowi tylko komuś z kim była blisko? nie jej wina że okazal się doopkiem i palantem. to różnie jest. czasem można się przespać z kimś po tygodniu i być z nim do końca życia, a czasem można po roku i ten ktoś zaraz rzuci dziewczynę. na pewno nie jej wina , że pozwoliła sobie na chwilę słabości, ma do tego prawo tak samo jak facet" To nie ma żadnego znaczenia. 🖐️ Są pewne standardy i tyle. Facet poznajac laske, która spała z 10 facetami nie będzie się zastanawiał czy wszystkich ich kochała i dała im po roku chodzenia. 🖐️ Widzi liczbe i w niej jest wszystko zawarte. A niby czyja jest to wina, jak nie jej? Każda kobieta wie na co się pisze sypiając z wieloma facetami, zatem jest to jej świadomy wybór(chyba że ejst jakaś upośledzona). Więc możesz winić tylko siebie. 🖐️ Na pocieszenie... facet, który nie spał z dziewczyną niezależnie od tego z jakich powodów będzie dupą wołową. Zatem sprawiedliwość istnieje. :classic_cool:🖐️

standardy... jak za czasów średniowiecza. Jakoś kobiety potrafiły sie przestawic i zaakceptowac fakt, ze one tez mogą i maja prawo sypaiac z kim chca. Faceci niestety sa na tyle zacofani ze ten fakt do nich jeszcze nie dociera i pewnie do wielu nie ma szans dotrzec.

Dokładnie, myślenie zaściankowe, że hej. ja osobiście nie puszczam się. ale znam dziewczynę która to robi, jest bardzo ładna, mój chłopak mówi że wszyscy koledzy ją mieli , i że dla niego to nic fajnego, skoro jej nie kocha nie będzie robić takich rzeczy. a ja mu powiedziałam "a może się boisz żeby porównała Cię z innymi ? z Twoimi kolegami i potem obgadywała?" bo chyba o to chodzi. a jak dla mnie ta dziewczyna jest spoko, nie mogą nawet o niej źle powiedzieć że to dziffka bo robi to za darmo, dla własnej satysfakcji, i raczej nikt nie uważa jej za głupią. ja uważam za głupie dziewczyny które się z tym ociągają chociaż mają wielką ochotę. a potem z wywieszonym ozorkiem chcą słuchać pikantnych historii od przyjaciółek :/ harpie jedne

"standardy... jak za czasów średniowiecza. Jakoś kobiety potrafiły sie przestawic i zaakceptowac fakt, ze one tez mogą i maja prawo sypaiac z kim chca. Faceci niestety sa na tyle zacofani ze ten fakt do nich jeszcze nie dociera i pewnie do wielu nie ma szans dotrzec." Ale standardy co do podrywania już Wam odpowiadają, więc tu nie prostestujecie tylk osiedzicie i czekac aż facet wykona pierwszy krok. Nie ma nic za darmo. 🖐️ Jezli liczycie na czasy, w których będziecie mogły to robić z wieloma facetami bez zszarganej opinii przy jednoczesym zerowym wkładzie w podryw to niestety ale mozecie czekać do usranej smierci. :D🖐️ Skoro facet musi się starać, dostaje nagrodę w postaci niezepsutej opinii. Zamiast się użalać, mogłyście przemyślec konsekwencje Waszych czynów. :classic_cool:🖐️

Gość in and out
prawiczek z wiarą - a tak zeby sie dowiedziec, czy istnieje jakas rownowaga w Twoim poglądzie na ta sfere - czy uwaqżasz, ze facet, który spał z kilkoma/kilkonastoma dziewczynami jest puszczalskim? (o ile kobiety mające wielu partnerów lozkowych uwazasz za puszczalskie bo tego tu jesczze nie napisales i nie jestem tego pewna)

tak przemysle konsekwencje swoich czynow - bede do konca zycia sie biczowac ze przespałam sie z facetem bo oboje tego chcielismy, bede zalować, ze go kocham, on mnie... aha i jesli zerwiemy to rzuce sie pod pociag, bo przeciez takie jak ja powinni spalic na stosie :) dzieki za rade :)

"prawiczek z wiarą - a tak zeby sie dowiedziec, czy istnieje jakas rownowaga w Twoim poglądzie na ta sfere - czy uwaqżasz, ze facet, który spał z kilkoma/kilkonastoma dziewczynami jest puszczalskim? (o ile kobiety mające wielu partnerów lozkowych uwazasz za puszczalskie bo tego tu jesczze nie napisales i nie jestem tego pewna)" Moje poglądy są dośc liberalne. Dla mnie puszczalska jest osoba, która zdradza będąc w stałym związku. 🖐️ Natomaist niewątpliwie w opinii ogółu facet który sypiał z wieloma kobietami nie będzie puszczalski. Będzie kobieciarzem, lovelasem, róhaczm itp. :classic_cool:🖐️ Kobieta natmoiast będzie puszczalska. 🖐️