Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzyn z Luizjany

Dzieci Jacksona, nie są dziećmi Jacksona

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456
Nie masz szans ze mną diable. Już nie masz. Takie życie... ale było ze mną krucho. Ale w sumie zawsze mówiłam - może być gorzej, może być gorzej... i już było ZNOWU daremnie, ale jednak to nie było najgorzej. Najgorzej już było wcześniej. Tylko musiałam sobie WYMYŚLIĆ, że musze się modlić i jak żeby z tego wyjść. No majkel sobie tego nie wymyślił. A też mnie serce bolało równo. Ale już teraz mnie nie boli. W zeszłym roku mnie bolało.

Gość jestem Twoim diabłem
podąąąąąąąąąąąązam za Tobąąąąąąąąąą. Widzęęęęęęęęę Cięęęęęęęę, te modlitwy tylko na pokaz, już wkrótce sięęęęęęęę spotkamy i utulimy. To kwestia dni...

A może Bóg nie kochał Majkela? No nie mówicie - jeden z największych majątków US. Ale sprawiedliwie go walnął w ogień. Taki już jest Bóg... :( Nawet go więcej niż kochał. Litował sie nad nim. Jak nad każdym. A może tak nie jest?

Gość heheh hehehe heheheON
O to-to to- "a Decha De nie piszczcie nic. sama sobie pójdzie z czasem..." Idz maro przebiegla,nacpana,idz opoju nalykany zgin,przepadnij maro jedna.Nie wciagaj juz wiecej kresek.Starczy.Idz juz stad.Idz stad.Idz stad.

No spadaj idioto. Na pokaz to chyba ty jesteś. Ja tam nie potrzebuję pokazu. Ale cóz... niektórzy go kochają. SHOW kochają. To muszą być artystami żeby żyć na pokaz. To im jeszcze ujdzie. Życie jako scena, ale ja co? Jaka ze mnie artystka. Ze spalonego teatru - tak mówią.

Ta Debbie to była naiwna. Czyje są biologicznie te dzieci to by musieli DNA pobrać. No ale cóz... ale takie rzeczy robić... coś strasznego.

Gość anonimowy wielbiciel
ooo Ty żyjesz. moja ulubiona kafeteriuszka 🌻

Gość anonimowy wielbiciel
nie, nie idź stąd. oni nie rozumieją, bo są zauroczeni sobą samotnicy zapatrzeni narcystycznie. a ze sobą samym nie porozmawiają oni się boją zajrzeć w głęb siebie i poznać okropna odpychająca prawdę.

Gość pipipipipipipppppppp
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456 czytam i czytam i sie rozchorowalam od tego bełkotu.idz ty do psychiatry bo nawijasz jak znajomy kazio z depresja-dwubiegunowka. 2 i pol h nawijac "majkelu' to trza miec poryte pod beretem😭 :O poczytaj co piszesz........

Gość ja ją znam
ja wiem. ona pisze i pisze. maszyna do pisania do ćwierkania do produkcji tekstu, ona ma matrycę, pisze wszystko przez kalke na algorytmach nigdy nie wiadomo o czym . a potem znika gdy wyczerpią jej się baterie.

Nie wiem czy przegrał. Żal mi tylko ludzi, którzy dadzą się nabrac na pierdoły jak teraz cała żyjąca rodzina Jacksonów będzie się publicznie kochała. Może dzieci se ludzie więcej narobią i dojdą do wniosku, że jedyne co ma sens to kariera od burdelu w dzieciństwie? Ojcu ani grosza nie zapisał podobno. A on go ma w dupie. No bo narobili se dzieci i mieli je w dupie - wiecie jak jest. 9 dzieci. No i większość karierę zrobiła. No z głodu nikt nie umiera. TEORETYCZNIE. Jedynie Majkel... jak na razie. Zycie to jednak prymitywna sprawa. A on i jego 3 dzieci z probówki. Osrane dzieci tez, ale mają wszystko - jedynie sieroty. Ta jego matka to już 90 prawie, nie? Majkela. bezsens równy, tylko kasa. :(

Wiecie co - szczyt jego kariery to CZARNA rasa. jak dla mnie. Już niczym Obama jest nr 2 Ameryki za Martinem Lutherem Kingiem. Boże - ale miał wartości. Jeszcze gdzieś się z islamistami pokazywał. No ale teraz świat pójdzie w pokaz. Tak myślę. W estradę, występy. Na koniec. Bo co - wojny nie ma - coś się musi dziać. majkela sieknęło. Kto następny? Madonna. Nie za bardzo. Ma swoje dzieci. takie tam. Później miał przyjąć do wiadomości, że sie starzeje, ale to jego ranczo, dom i wszystko - jego DISNEY PARK. No i tak siestało. W sumie nie mógł być czarnym pedofilem? Był białym pedofilem. I miał białe dzieci z probówki. Po prostu JACKO.

W sumie biały i do kicia nie trafił. Białe dzieci, nie? Ło Boże - sami widzicie jaki geniusz. Ale jakoś nim rzygam - ciekawe czemu.

No sami widzicie - a ostatnio napisałam że majkel to CZŁOWIEK KTÓRY SIE WYBIELIŁ JAK MĄKA. I wszyscy na mnie zamiast mi rację przyznać. Można się zastanwiać mając 30-35 lat - co dalej? A na starość się wybielę - pomyślał Majkel i to zrobił. A wy? I zrobię se dzieci z probówki. Białe.

Zycie to tylko kasa myślał Majkel zażerając kolejną tabletkę i słaniając się na nogach. No nie - życie to ZDROWIE ty gupi Majkelu. I miałeś se je szanować. Bo chory sie nie urodziłeś ty debie. Taki jest Bóg.

Gość taka sobie zwykla ja
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv123456-----> idz sie lecz psychopatko!!!!!!!!!

Już się zaczyna - fala samobójstw po śmierci Majkela. W końcu sprzedano koncerty za 50 milionów funtów. Albo dolców no nie wiem. Ale gruby szmal. Ha - nieźle znam wroga ludzkości , nie? No cóz... tyle. Skończcie już z tym psychiatrykiem - własnie stamtąd wróciłam. I tyle.

Może ludzie zaczną się głodzić też? No bo to ukryty anorektyk był. Ciągnęło go do tego dzieciństwa, z którym nie potrafił sie uporać. Ktoś by książkę napisał. No nic - teraz za późno już.

Gość
alepatrzcie!ze tavvvvv123456tak sama do siebie pisze.Biedna!!!Jaja jak berety!!!

Gość droga vvvvvvv
"Kochaj bliźniego swego jak siebie samego" Jedno z dwóch Boskich przykazań miłości. Jak chcesz do nieba, to nie możesz tak pogardzać innymi ludźmi bo wylądujesz raczej u tego co zasysa:D Poza tym, obrażasz wszystkich rodziców adopcyjnych tym zdaniem że to nie jego dzeci. Jego geny, czy nie jego (pewnie nie jego, bo dzieci byłyby Mulatami) ale to on je wychowywał, on był ich ojcem. Według ciebie matką jest ta co urodziła i porzuciła, czy ta co wychowała? Przeproś teraz wszystkich ładnie,wyznacz sobie jakąś pokutę i do łóżeczka dziecko.