Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka z podwórka...

czy jest tu jeszcze ktos kto uzaleznił soe od kafe?

Polecane posty

bo ja tak chyba właśnie mam:)

Gość xyzess
tak :) rzadko sie udzielam ale uwielbiam czytac

Ja lubię czytać, doradzam jak temat jest dla mnie ciekawy i jak mam coś do powiedzenia :)

Gość siedzę tu dopiero
kilka lat, więc to chyba jeszcze nie uzależnienie

mam tak jak xyzess ze wole czytac i troche jak monis ze rzadko sie wypowiadam...na kafe weszlam przypadkiem i tak mi sie spodobało z e wciąż wracam i ciekawi mnie o czym tam dzis plotkujecie/my a mój miś sie ze mnie śmieje:)

Gość pitusiowa
ja juz chyba z 7 lat tu siedze :):):):):)

Gość amo la vita
:) ja od kilku tygodni, ale też już chyba wpadłam :)

o oo oo...to juz napewno uzaleznienie ale takie nie grożne:)...ja tylko nie lubie tych wstretnych prowo i problemow rodem z bravo girl wrrrr....

amo la vita-to szybko wciąga \czego Wy nie lubicie na kafe lbo Was denerwuje?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
czytam pisze mam oczy jak krolik chce mi sie spac a nie wylaczam :( od poniedzialku musze na odwyk...

szkoda, że na kafe dużo teraz jest historii wyssanych z palca, albo problemy 14 latków jak poderwać dziewczynę przez smsa itp.. ale cóż :) po prostu na takie tematy się nie wypowiadam i tyle :)

jakie starotki:)no to naprawde nie którzy tu to juz weterani:P

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
depeche, ty to faktycznie jestes uzalezniona bo ciagle tu siedzisz, ja wpadam glownie wieczorem i w nocy, ale jak kiedys bylam w dzien, to tez bylas!!!

czarnulka z podwórka... Nienawidze chamow wulgarnych, ktorzy oceniaja czlowieka po przeczytaniu 2 zdan. Moim zdaniem forum powinno byc dostepe tylo dla zarejestrowanych. Kazdy by zalozyl swoje konto, a administracja forum zadbala by aby tych lamiacych regulamin wywalac z forum.

ja wiem. bo teraz szkoly nie ma, mama ciagle w pracy, pieniedzy ostatnio brak inaczej bym sobie do kina poszla albo cos... no to mi zostaje interent.

Gość meggyyy
ja zawsze mowie mojemu facetowi ze ide juz spac a ide na kafe i siedze czasem do baaaardzo póżna a on potem zdziwiony a co TY taka nie wyspana?a ja bo mi bylo nie wygodnie....:):P

szkoly nie ma, kasy nie ma wiec nawet do kina wyjsc nie moge, mama chora, bracia soba zajeci, spac nie moge... co mam robic, powiedz mi?

doc dom.....masz racje.....jestem za,....a nawet przeciw:P i wtedy mozna by sprawdzic rocznik.....co by malolaci nie pisali z doswiadczonymi ludkami.....

Gość amo la vita
Monis088 --> racja, po prostu trzeba omijać :) ale najbardziej wkurzają tacy co udzielają się na jakimś topiku nie na temat, tylko dlatego, że coś im się nie podoba... żeby nawyzywać kogoś i sprowokować wrrr nie podoba się to wyjazd i już

nie lubię podszywania się innych osób , ktoś ma problem, a inni robią sobie jaja :o albo nie lubię gdy ktoś jedzie po kimś, albo pisze, że go nie interesuje życie danej osoby, po co to wszystko pisze, itd. - proste, niech taka osoba nie czyta tematu i tyle :P Poza tym dzięki kafe idzie spojrzeć na dużo rzeczy z róznych perspektyw, nauczyć się czegoś nowego, zdobyć jakąś wiedzę itd. :)

tak dr house to jest świetny pomyśł połowa tego "doborowego towarzystwa"by zniknęła... depeche też Cie tu czesto widze ale przynajmniej przyznajesz sie do nałogu to nie jest żle:):P

depeche15 U mnie podobnie :) szal na studiach skonczony, nie musze calych noc na nauke przeznaczac wiec siedze soebie tutaj i gawedze :) przyjemnie jest jak ludzie sa w porzadku gorzej jak wejdzie ktos niemily kto rzuca przeklenstwami i debilnymi tekstami wystawiajac sobie negatywne swiadectwo juz na samym wstepie.

jak wchodze na neta to odrazu wchodze na kafe uwielbiam czytac noi czasami sie udzielam mysle ze tak jestem uzalezniony od kafe

Gość amo la vita
poza tym szkoda czasu na spanie :) a tu zawsze można dowiedzieć się czegoś ciekawego i miło pogawędzić :)