Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka z podwórka...

czy jest tu jeszcze ktos kto uzaleznił soe od kafe?

Polecane posty

ja tez to czytałam amo ale to chyba prowo bo juz latało po kafe...

A ja na drugi kierunek na socjo jutro chyba papierki zloze, ale sie na historia i prawem jeszcze zastanawiam. Prawo mnie interesuje ze wzgledu na praktycznas, a najbardzej pasjanujace pod wzgleem materialu naukowego sa takie stricte spoleczne kierunki takie jak flozofia, socjologia, politologia czy psychologia, ale najbardziej politologia, ktora obecnie studiuje i kilka dni temu zdalem ostatni egzamin ;)

mam znajomych ale nie lubie spedzac z nimi czasu. nudza mnie. i nie, zeby nie bylo- nie uwazam ze jestem lepsza czy cos. po prostu serio, jak mam gdzies isc z nimi to umieram z nudow. a prawdziwych przyjaciol zostawilam w polsce i jedynym sposobem na pogawedke z nimi jest interent.

depeche to gdzie Ty teraz jestes>?

amo la vita stad skopiowane http://www.humorpage.pl/dluzsze_tresci.php?cmd=show&id=118 :) Wrzucam tu wszystkie "problemy" naszych 14 latkow polskich (ocywiscie mowimy o tych glupich 14 latkach bo moj kuzyn np. ma 14 lat, a duzo wie i jest dosyc inteligentnym czlowiekiem Drogie Bravo! Mam na imie Kasia i mam 14 lat. Piszę do Was bo mam duży problem. Od jakiegoś czasu masturbuje się świeczką. Powiedziałam o tym swojej najlepszej przyjaciółce. A ta mi powiedziała, że od tego można zajść w ciążę. Czy to prawda Pomóżcie! Darek, 16: Może wyda Ci się to dziwne, ale chodzę z trzynastoletnią dziewczyną. Bardzo się kochamy i mamy wiele wspólnych zainteresowań. Jestem w takim wieku, że chciałbym już współżyć. Kilka razy próbowałem zbliżyć się do Marty, ale ona wciąż tłumaczy, że nie ma ochoty. Myślę, że po prostu nie chce jeszcze rozpocząć życia seksualnego. Nie rozumiem dlaczego tak postępuje, zwłaszcza, że jest już dojrzałą i ma miesiączkę. Nie chce jej rzucać dla innej dziewczyny, bo na prawdę ją kocham. Jak ją przekonać, by chciała tego samego co ja? KAROL 18 Długo zastanawiałem sie aby napisać ten list do Waszej Redakcji , ale sądzę ,że możecie pomóc rozwiązać mi mój problem. Otóż w wakacje poznałem pewną cudowną dziewczynę Monikę , jest w moim wieku i jest już doświadczona. Po tygodniu zaproponowała mi abyśmy zaczęli się kochać , ale ja się boje i przed tym "pierwszym razem". Mam pytanie, czy mój członek może utkwić w jej pochwie ? I co mam zrobić i jak się zachować jeśli tak się stanie i nie będę mógł go wyjąć. Proszę o szybką odpowiedz , bo jeśli nadal będę bał się tego zrobić, to ona przestanie mnie kochać. MISS 16 -Droga redakcjo! Byłam u przyjaciółki na prywatce i poznałam cudownego chłopaka! Nazywał sie Damian i był taki słodki! Wszystkie koleżanki mi zazdrościły! Zaproponował mi współżycie, lecz ja odmówiłam! Teraz się do mnie nie odzywa i puszcza plotki po szkole! Czy dobrze zrobiłam? Może gdybym się zgodziła, to kochałby mnie tak ja jego!? POMÓŻCIE! Zrozpaczona czytelniczka! Aneta 15lat: Droga redakcjo nigdy do was nie pisałam, ale zdarzyło się coś okropnego. Kiedy rozmawiałam z koleżanką, doradziła mi, żebym się zmasturbowała i kiedy to robiłam poczułam przebicie się błony. Czy to oznacza ze nie jestem juz dziewicą? Czekam na odpowiedź. Olek 17lat: Mój problem polega na tym, że po nocach śni mi się, że uprawiam seks ze swoim młodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyć często. Czy to oznacza, że jestem gejem? Marcin 18lat Koledzy śmieją się ze mnie, że jeszcze nie piłem alkoholu, ani nie całowałem się z dziewczyną. Co mam im odpowiadać? POMOCY Drogie Bravo! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów :-/ Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w życiu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali. Po paru dniach wezwano mnie na komendę, dowiedziałam się, że Konrad, którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem, czy coś takiego..nie wiem co mam o tym myśleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać?? Drogie Bravo mam 17 lat i straszny problem. Ostatnio koleżanka powiedziała mi, że przez pocałunek można zajść w ciążę. Czy to prawda? I czy chodzi tylko o taki w usta czy w policzek też? Proszę o szybką odpowiedź wierna czytelniczka Małgosia z Pcina Dolnego. Kochana Kasiu! Ostatnio współżyłam z moim chłopakiem bez odpowiedniego zabezpieczenia. Teraz (po 4 miesiącach od tego zdarzenia) zauważyłam małego guza pod kolanem. Czy może to być ciąża poza maciczna??!! Proszę pomóż!!!

Gość amo la vita
straszne rzeczy. Ale nawet jeśli to tylko prowokacja to hmm i tak zdarzają się topiki typu "nie chcę być już dziewicą", których autorkami są mniej więcej rówieśniczki 12latki z bravo... W takich momentach czuję się jak ostatni moher, nawet jak na moje 21 lat...

depeche15 W ogole nauki spoleczne sa bardzo ciekawe. Mnie szczegolnie interesuje psychologia polityki, socjologia polityki, marketing polityczny i socjologia gospodarcza :)

A O TO ŚWIEZY WPIS ,KOLEJNY GORĄCY PROBLEM KOCHANI A MOZE ZALOŻYMY POGOTOWIE DLA 14-NASTOLATKÓW I BEDZIEMY ROZWIĄZYWAC ICH "PROBLEMY"?:D HE HE "Proszę pomozcie mi. doradcie czy przesadzam czy co;( Dzisiaj mój chłopak juz długo jestem z nim poznał moich znajomych wypił kilka piw super.. kiedy wracalismy do domu pytał się mnie dlaczego tak nagle wyszłam czy coś się stało.. nie zdązył nawet piwa dopić. a przecież czekałam na niego i pytałam czy jjuż idziemy no to się zgodził. Przez całą drogę robił problem z niczego. że jestem chyba nie zadowolona z tego jak sie zachowywał i nie zrobił chyba dobrego wrażenia wg mnie. Ja mu mówiłam że było przecież ok. A on dalej swoje i widzi po mojej minie. No to sie wkurzylam bo nie lubie jak ktos wie lepiej co myślę. Mówiłam mu że czepia sie i robi problem z niczego troche wkurzona a on że kto tu sie czepia i kto to mowi.. to go puscilam szlismy osobno. Potem na pozegnanie dalam mu buziaka i go przytulilam i poszlam. smutnym glosem mnie przeprosil. nagle a przez całą drogę się czepial czemu idę tak czemu idziemy za ręke nie przytuleni..... powiedziałam daruj sobie i poszłam. Do tej pory sie do mnie nie odzywa.. ;(( maartwie sie bo za trzezwy nie był. to dlatego był taki skory do kłótni......."

Gość amo la vita
litości, bo się 'oduzależnię' :D

Depeche mnie tez nudzi wiekszosc mich znajomych (mowie o facetach, ktorzy zawsze koncza spotkania chlejac nie dla mnie to) Ja jak juz spotykam sie z kolezankami ze studiow i smieszy mnie to, ze niektorzy wyzywaja mnie od pedalow (nie potrafiac powiedziec normalnie homoseksualista) jada po mnie faceci niektorzy wystawiajac sobie na wstepie rozmow negatywne swiadectwa. Ja ja juz pisalem w zalozonym przez Ciebie emacie pisalem, ze uwazam kobiety za lepsze towarzystwo niz faceci :)

DR HOUSE zbierasz sobie wierne grono fanek na kafe...:P i po Twojej wypowiedzi uwazam ze jestes naprwde wyjatkowy:)

amo la vita Te 14 - latki mogly by otworzyc klinike uzaleznien od internettu kilka ich problemow bys wysluchala to bys sie bala komputer uruchomic :)

Gość amo la vita
a moi znajomi uwielbiają mówić tylko o sobie... i mówić, mówić, mówić. Ja staram się słuchać, ale chwilami mam już dosyć tej paplaniny o niczym

Gość KOffaniutka Kotka14
powiedzcie dlaczego chloak sie do mnie nie odzywa, chodzilismy dwa miesiace, az w koncu zrobilismy TO. Od miesiaca nie daje znaku zycia. Kiedys go widzialam naprzystanku autobusowym, machalam do niego ale mnie chyba ne zauwazyl :(

depeche a dlaczego z POLSKI do UK?jesli mozna zapytać...

czarnulka z podwórka... Dzeiki :) Nie jestem taki wyjatkowy zwykly chlopak jestem :) Zwykly Piotrek taki :D

ja myslalm ze juz wszystkie zabawne nastki spią...:/

Gość amo la vita
doktor_house --> hahah terapia uzależnień, rozbroiłeś mnie :) swoją drogą to jest świetna odp na pytania typu 'skąd i po co są tutaj takie posty' :D

a ja myslalam ze juz wszystkie zabawne nastki spia:/ehhh chyba ja pójdę spać...

Gość amo la vita
koffaniutka - to słitaśnie :)

amo la vita a moi znajomi uwielbiają mówić tylko o sobie... i mówić, mówić, mówić. Ja staram się słuchać, ale chwilami mam już dosyć tej paplaniny o niczym Skojarzyla mi sie Twoja wypowiedz (nawet nie wiem dlaczego :D) z takim spotkaniem biznesowym na ktorym wlasciciele firm przekonuja sie kto jest lepszy. Kazdy nawija tylko o sobie, a nikt, nie slucha innych :)

hm.. moi rodzice. mama jest tluamczem wiec postanowila sie wyprowadzic i odizolowac od rodziny ( dluga historia). No ale w ogole mialo byc lepiej. i bylo swietnie ale od choroby mamy wszystko sie zepsulo i teraz juz nie jest tak fajnie.

Gość amo la vita
właśnie :) dziś oglądałam transmisję komisji śledczej - to też coś w tym stylu. Wszyscy na raz, jeden przez drugiego, tylko że... nic z tego nie wynika oprócz opuchlizny uszu...

sugerujecie ze emocjonalne problemy rozwiazłych gimnazjalistek nas ulecza?:P

Gość Eryk Choleryk
Kazdy nawija o sobie? NO to tak symultanicznie czy jak> Bo jak jeden nawija o sobie to X slucha tak? A potem nastpeny nawija i znowu X slucha.

z naszego nałogu...-do poprzedniego posta.. depeche-ile Ty masz latek?