Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka z podwórka...

czy jest tu jeszcze ktos kto uzaleznił soe od kafe?

Polecane posty

Gość vaaaaniliaaaa
tez nie lubie podszywów ale wg pomysłu dr housa podszywy rownież by znikneły:)i nie lubie jak ktos po kimś jedzie i bardzo czasto wtedy kogos bronie:P

Gość Kraluch
Depeche15 lepiej cos zrob zeby spac, zajmij sie czymkowliek, ksiazka, jakimis cwiczeniami, spacerami, zamiast siedziec tu na nic. Ucz sie gotowac, szukaj informacjei jak zadbac o swoja przyszlosc. First things first!

tez tak mam pierwsze co to kafe...a w sumie to dlaczego tu lubicie być?bo ja to jestem straszliwie ciekawska i lubie sobie poczytac co myśla inni ludzie i lubie doradzac:)

podszywy zawsze beda.....czesto sa smieszne,...... ja mam juz swoje lata ,ale wam mlodym ludzio sie dziwie ze tutaj siedzicie..... najlepiej jest noca (w polsce) spotyka sie pare osob i dykutuja:)

ucze sie francuskiego, hiszpanskiego, gotuje, sprzatam, zajmuje sie mlodszym bratem, czytam.... ...ale to nie jest to ....

Gość amo la vita
no właśnie - poczytać o innych... przy okazji dowiedzieć się czegoś o sobie :) niektóre problemy i sytuacje są takie podobne do naszych...

Kraluch ale ja czytam i spaceruje w dzień,po południu...a gotowac świetnie umiem od dawna a pozatym sam tu bywasz wiec coś Cie tu ciągnie...:)

czarnulka z podwórka... Lubię czytać róznego typu historie, dużo jest tutaj ciekawych historii, które mogą spotkać przecież każdego z Nas. Lubię doradzić drugiej osobie, albo też czasami potępić zachowanie, zależy od tematu - wiadomo :) jakoś lubię czytać o ludzkich problemach, sama ich narazie nie mam, to chcę wiedzieć co się dzieje w życiu innych i jakoś pomóc :)

Gość amo la vita
aż strach pomyśleć, że przez Was będę tu siedzieć 5 lat!!! :D nie wiem czy to ciekawa perspektywa :)

w sumie to duzo ludzi ma te same problemy. ale nie traktowalabym Kafe jako wyroczni.

ja to bardzo czesto sie z dziewczynami tak żalę sobie nawzajem czasem naprawde przed obca osobą lżej...

Gość amo la vita
depeche - pewne ze nie jak wyrocznię. Ale czasem cos ciekawego można znaleźć lub chociaż się pośmiać :)

trzeba umieć wyważyc opinie innych i miec dystans dla osob słabych psychicznie lub łatwo ulwgajacych wpływom kafe jest demoralizujacym miejscem...:P he he

Gość amo la vita
oj bardzo demoralizującym :) może dlatego tak wciąga? :D

znaczy co zebrała sie tu teraz demoralizujaca elita kafe?nie długo bedą straszyć nami dzieci...:D:D

Gość amo la vita
nie będą musieli - dzieci już same zabierają tu głos :)

depeche15 Ja Ciebie rozumiem swietnie tez mam mase obowiazkow niby ktore sam na sibie nalozylem czytam ksiazki od historii, ucze sie angielskiego, rosyjskiego czytam troche o marketingu, ale potrzebuje zwyczajnie pogadac z ludzmi jestem taka osoba, ktora naprawde tego potrzebuje. Tylko, ze jak gadam z jakimis wulgarnymi typami to mi to wcale szczescia nie daje, ale z takimi inteligentnymi osobami jak T chociazby to naprawde fajnie pogadac :)

ostatnio przyszła jaks dziewczynka i napisala"mam 12 lat mogę sie przyłączyc?":D:D ha ha...albo te zzdjecia które tu sie pojawiaja przemalowana 15 latka pyta"czy jestem ładna,co omnie myślicie?":P

ja to bardzo czesto sie z dziewczynami tak żalę sobie nawzajem czasem naprawde przed obca osobą lżej... Racja czasem to dobrze robi, ale czasem sie trafaja kretyni niestety. Kiedys mialem dosc powazny problem (jeszcze na starym nicku :D ) i jakies mileosoby napisaly w wulgarny sposob co o mnie mysla. Niestety to jest wlasnie poziom wiekszosci piszacych tutaj osob. Poziom mniejszy niz zero.

Gość amo la vita
albo: dziś przytulił mnie chłopak. Mam 13 lat i swędzi mnie nos, czy jestem już w ciąży? :) Uważam, że przebywanie na kafe to właśnie taka trochę "odskocznia" od codziennego gotowania, sprzątania, nauki i pracy...

Jasne Depeche, ze nalezy troche nawet w wakacje pracowac nad wiedza :) nie chce sie odmuzdzyc :) Zreszta mi nauka wymienionych wyzej przedmiotow sprawia przyjemnosc :) szczegolnie historii i marketingu, a odnosnie postu "prawda :P" to rzeczywiscie to prawda :D Jestes inteligentna i dobrze sie z Toba rozmawia :)

a no wiadomo takimi nie ma sie co przejmowac to sa jakies dzieci zobaczcie teraz jest juz póżno wszystkie dzieci już spią i widzicie jaki jest spokó?jak nidgy:P

Gość amo la vita
dlatego zabieram głos jedynie wieczorami :)

Gość Kraluch
Depeche 15 a nie masz zadnych znajomych, przycjaciolek z ktorymi moznaby posiedziec i pogadac?

AUTENTYCZNY TEKST Z BRAVO :D Drogie Bravo! Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi. Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów :-/ Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY

ja w tym roku bede miec maturke wiec teraz sobie powtarzam juz przerobiony materialik i moja socjologie poczytuje...nie wolno sie odmóżdzac!!!jak to dobrze ze tu takie mądre osóbki:)

Gość amo la vita
doktor_house, błagam :) skąd Ty to masz? :) czy to naprawdę autentyk? Nie strasz, bo jeśli tak to jest gorzej niż myślałam ;/

jak widze te wpisy zaczynające sie od"co myślicie o....." to uciekam jak najdalej:P