Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka z podwórka...

czy jest tu jeszcze ktos kto uzaleznił soe od kafe?

Polecane posty

Dziekuje zostane z wami :) dopiero kiedy nadejda studia to znow zostane zasypany ksiazeczkami :) a sen byl wyjatkowo podly :/, ale w koncu tylko sen ;)

Gość amo la vita
depeche - chyba zostawię go dla Ciebie, troszkę nie mój typ :)

Gość amo la vita
dobranoc Panie A.Babinicz :)

Dobranoc tym, ktorzy juz leca :) 😘 ja sekundke moze posiedze jeszcze jesli ktos tu bedzie jeszcze w ogole oprocz mnie :)

Gość Genderowy Tetryk
Depeche15 mozesz nie wklejac tutaj takich podniecaczy? a swoja droga za GAhama nie dalbym sie nawet uszczypnac :P

Nie wczytuje mi sie to zdjecie cos ;) nie jestem przystojny bo mam nadwage i twarz moja tez nie jest szczytem marzen. Ale nie przejmuje sie tym, bo to nie wyglad mowi o tym jaki jest czlowiek wielokrotnie przekonalem sie juz w zyciu, ze to nie sa puste slowa.

ja zwracam uwage na wyglad ale jesli osobowosc jest ciekawa to schodzi na dalszy plan. mysle ze u wiekszosci kobiet tak jest. eh kobietki, co z waszymi gustami :P

juz doczytalam ;D hmm ale przewaznie wszyscy nie sa z siebie zadowoleni ;P ... ale fakt faktem charakter to wartosc czlowieka... ja tam wyglad jesli juz oceniam to tlyko to czy ktos jest zadbany bo i z tym maja ludzie problem..

Gość amo la vita
mój gust jest już zarezerwowany dla jednego pana :)

Gość amo la vita
racja z tym zadbaniem to różnie bywa... a przecież nawet przeciętna uroda zyskuje, jeśli jest uczesana i ładnie pachnie... :)

monica bellucci i isabel adjani to moje idealy kobiety. o reszte nie dbam :) sliczne zdjecie doc

Śpiąca Królewna89 Ja tez zwracam uwage na to czy osoba z ktora sie zadaje jest zadbana (bo ludzie sie czasem nie myja :o) na ubranie, nie zwracam az tak uwagi, bo nie kazdego stac na pozadny ciuch mam jednego kolege, ktory jest biedny i ma malo ubran, ale chcarakter ma po prostu swietny :)

Gość amo la vita
tak, kiedy kogoś dobrze poznasz i lubisz go, właściwie nie widzisz już jak wygląda :)

depeche15 Wybralem to zdjecie bo te jej oczy sa takie fajne spojrzenie budzace zaufanie :) z wygladu to ja wlasnie na oczy patrze, nie na kolor choc lubie niebieski, a na to w jaki sposob ktos patrzy czasem mozna wiele wyczytac z oczu :)

hmm wiesz doktorku nie trzeba sie ubierac w drogich sklepach zeby wygladac dobrze ;) a charakter to podstawa i przekonalam sie o tym nie raz ;) i nie pisz o straceniu swojej pani... wyrzuc takie mysli nawet hipotetycznie... ;P moj gust tez zarezerwowany dla jednego pana, ktorego dzis do szpitala polozyli ;(((

amo la vita Znam mase pustych lalek patrzacych tylko na czubek wlasnego nosa. Wspolczuje tym, z ktorymi taka kobieta jest. Co sie stanie jesli straci wyglad (np. wypadek) straci wyglad i nadal bedzie zlosliwa jedza, a ooba nawet bzydka po wypadku moze uszkodzi cialo, ale nie przestanie byc kochana osoba z ktor ludzie chetnie rozmawiaja :)