Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lech z Wrocławia

moja niespełniona fantazja erotyczna

Polecane posty

Gość Lech z Wrocławia

Jesteś niską (150-160 cm), trochę pulchną, cycatą i pupiatą babeczką w wieku między 30 a 40 lat. Włosy masz krótkie, duże oczy i pełne usta. Masz małe dłonie. Jesteś bez makijażu, ubrana w zwiewną letnią sukienkę do kolan. Jest leniwa, gorąca, upalna, duszna noc. Siedzimy w pokoju i sączymy zimną wódkę z martini. Rozmawiamy i flirtujemy. Czasami używamy grubych słów. Jesteś już pijana i patrzysz mi bezceremonialnie w oczy. - Jestem w trzy dupy pijana. - mówisz. - No i chuj. - odpowiadam nie unikając Twoich oczu. To mówiąc, powoli głaszczę Cię po głowie i policzku, dotykam palcami Twoich ust i wodzę opuszkiem palca po półotwartych, wilgotnych wargach. Bez ceregieli wkładam między nie palce, głęboko, a ty zaciskasz wargi i powoli je ssiesz i pieścisz językiem. Przechylasz przy tym głowę do tyłu. Wtedy chwytam Cię mocno za włosy i nie zważając, że syczysz z małego bólu, przyciągam Twoje usta do moich. Z zapamiętaniem rzucasz się na mój język i wargi. Trzymając Cię wciąż za włosy, odrywam się od Ciebie i patrząc Ci w oczy wkładam rękę pod stanik i wyciągam Twoją pierś - mocno ją ugniatam całą dłonią i co chwilę szczypiąc ciągnę za sutek. Twój biust unosi się coraz gwałtowniej wraz z coraz szybszym oddechem. Wtedy wstaję, a Ty klęcząc na łóżku zaczynasz pieścić mnie przez spodnie i niecierpliwie rozpinasz mi rozporek, sięgasz dłonią by wyjąć go na zewnątrz i natychmiast wkładasz go sobie w łapczywe usta, już twardego i gorącego, a dłońmi pieścisz moje jądra by po chwili również je ssać i lizać z oddaniem i lubieżnością. Jesteś półprzytomna z podniecenia. Na chwilę odrywasz się od mojego pachoła i zrzucasz z siebie całe ubranie. Siadam na łóżku a ty stojąc przede mną w rozkroku, próbujesz się na mnie nadziać, odwracasz się tyłem, wypinasz pupę, chwytasz mój instrument i zachłannie pakujesz go sobie do szparki, siadając na mnie. Zaczynasz jęczeć i wwiercać się we mnie. Łapię Cię mocno od tyłu za piersi i się nimi bawię, ugniatając i szczypiąc. Po chwili uwalniam pachoła z twojej szparki, wstaję i trzymając Cię za włosy ściągam w dół, byś uklękła i jeszcze dała upust swojej lubieżności na moich klejnotach. Przez chwilę nie pozwalam byś mnie tylko pieściła, a kilkoma mocnymi pchnięciami gwałcę głęboko Twoje zaciśnięte na mnie usta. Po chwili trzymasz dłonią moją kuśkę i gładzisz się nią po spoconej twarzy patrząc mi w oczy. - Rżnij mnie. - wyjękujesz, a w spojrzeniu masz głód i uległość. Podnoszę Cię, zginam w pół i gwałtownie wchodzę w Ciebie od tyłu. Opierasz się o ścianę, kiedy gwałtownie nacieram raz za razem, coraz szybciej i mocniej. Już nie jęczysz, tylko wydajesz gardłowe okrzyki w rytm uderzeń i pchnięć. Klepię Cię mocno dłońmi po wypiętych pośladkach, żeby słyszeć jak jęczysz coraz głośniej. Chwytam cię pod szczękę i przekrzywiając Twoją głowę ku mojej, nie przestając nacierać, przysysam się do Twoich ust - ssiesz i gryziesz moje wargi i język. Jedną dłonią sięgasz między swoimi nogami i trzymasz mnie za jądra jęcząc i pokrzykując. Wreszcie dochodzisz w gwałtownym spazmie i długim finalnym jęku. Zmęczone uda Ci drżą, więc siadasz przede mną i ponownie oddajesz ustami hołd mojemu przyrodzeniu. Nie pozwalam Ci jednak doprowadzić mnie do końca - czekam aż trochę odpoczniesz. Siadamy więc na łóżku i odpoczywamy. Palimy wspólnie papierosa, popijamy czekając aż się uspokoją zmysły. Po chwili wstajesz i idziesz do łazienki - słyszę jak bierzesz prysznic. Kiedy mnie wołasz, idę do Ciebie, a ty siedzisz w wannie i znowu masz w oczach ten głód i oddanie. - Jak chcesz, to możesz na mnie nasikać. - szepczesz i drżysz zawstydzona i podniecona tym, że się odważyłaś na wypowiedzenie swojego pragnienia. Kiedy tryskam strumieniem ciepłego płynu wypinasz piersi i brzuch wystawiając się na silną gorącą strugę, a dłonią pieścisz się w kroczu. Znowu dyszysz gdy widzisz jak mój pachoł ponownie się budzi i wstaje; patrząc mi lękliwie w oczy mówisz już głośno: - Chcesz jeszcze? - Zerżnę Cię w tyłek! Wypnij dupę. - oznajmiam rzeczowo. Odwracasz się chętnie i posłusznie, wypinasz pupsko i dłońmi rozchylasz pośladki ukazując swój rewers. Ja najpierw wchodzę w Twą mokrą szparkę a po chwili powoli wślizguję się w drugą, cieplejszą dziurkę. - O, taaak..! - Jęczysz, kiedy już jestem cały w Tobie. - Tak dobrze! Zaczynam powoli wysuwać się i wsuwać w Ciebie, by z coraz większą pasją i zaciętością Cię penetrować. Ty z dłońmi na pośladkach jęczysz podniecona do granic wytrzymałości. Kiedy wyskakuję z Ciebie, nadstawiasz twarz na uderzenie gorącego nasienia, a Twoja jedna dłoń trzyma w garści moją męskość, druga zaś wędruje do Twojej szparki i niecierpliwie doprowadza Cię do nagłego, elektrycznego spazmu... Po chwili opłukujesz twarz i całe ciało i zmęczona padasz naga niedbale na łóżko, z uśmiechem spełnienia patrzysz jak siedzę koło ciebie i palę papierosa. Zasypiasz zacisnąwszy pięść na moich genitaliach, żeby po przebudzeniu mieć je jak najbliżej, pod ręką... ... a tak mnie naszło :) Życie erotyczne odbiega mi od ideału, więc i wyobraźnia podsuwa różne obrazy, smaki, zapachy, klimaty i konwencje... Noc gorąca dziś, więc może kogoś zainspiruje powyższy zapis moich dzikich a niespełnionych fantazji, do miłej a satysfakcjonującej aktywności. Lech z Wrocławia

Tak się starałem oddać wiernie klimat mojej fantazji, a tu zero komentarzy... :( Nawet linka do faceta ze słoikiem w tyłku nikt nie chce złośliwie wkleić :) To se poświntuszyłem...

Gość Napalonaaa
Masz talent to pisania erotycznych opowiadań :D.

Eee... tam nie chciałem tworzyć literatury, tylko dać upust wyobraźni, a może niech i ktoś przy tym ma radochę. Poza tym ładnie pisać o dymanku, a ładnie dymać to dwie różne kwestie :)

Gość Napalonaaa
Bardzo miła fantazja :D. A propos Twojego ostatniego zdania... To co, nie jesteś dobry w dymanku :P?

Gość Napalonaaa
Haha! Zdróweczko *pije Czarną Fortunę*

Gość ona38
fantazja niczego sobie....tylko to jestem pijana w trzy d .... mi się nie podoba....zdecydowanie bardziej wolę na lekkim rauszu

Gość uprzejmie donoszeiz
wygladam DOKLADNIE W NAJDROBNIEJSZYM SZCZEGOLE jak kobieta z twoich fantazji.. a moj maz czesto DOKLADNIE W NAJDROBNIEJSZYM SZCZEGOLE ma ze mna to co opisales :) ... pomijajac sikanie :)... W SUMIE TO MILE I ZASKAKUJACE PRZECZYTAC ZE KTOS MA TAKIE FANTAZJE ... bo ja myslalam ze to norma... teraz niech sie cieszy ze mnie ma :) ... chyba ze on fantazjuje o wysokiej brunetce ktora oklada go pejczem :D

Ona 38: Ale to moja fantazja i to mnie ma się podobać :P :) Uprzejmie donoszeiz: Znaczy, że moja fantazja ma mocne podstawy archetypowe, skoro postać kobieca w niej występująca istnieje naprawdę :) Napiłbym się piwa z Twoim mężem :)

Gość Green Tea.
Pozdrawiam Cie, Lech, ubarwiles mi nudny dzien w pracy, tylko jak ja teraz rozladuje napiecie w biurze? :) Milego dnia, swietny tekst.

Gość Green Tea.
P.S. Mialam na mysli napiecie miedzy moimi nogami, bo ogolnie w biurze atmosfera jest luzna :)

Gość yyyyya
moja fantazja....hmmmm.....malo orginalna chcialabym zeby moj sasiad ktory strasznie mi sie podoba przyszedl teraz do mnie.zapukal do drzwi a kiedy je otworze bez slowa zacznie mnie calowac...tak namietnie...pozniej wyladowalibysmy w lozku uprawiaja namietny seks.... ech.....

Gość Green Tea.
jednak zjechałem... :)

Gość Green Tea.
ups.. zjechałam...

Green Tea: Sublimuj. Niech nadmiar energii się przełoży na wydajność Twojej pracy :) Te słupki w Excellu takie falliczne, smukłe i długie... :)

Gość Green Tea.
Te dwa wyzej to podszyw. Lech - podobaja mi sie te Twoje fantazje, najpierw tamta a teraz z Excella mi zrobiles niezla zabawe, no, no... ;)

Gość Green Tea.
Hahah :p

Gość Green Tea.
Co do fantazji - mezczyna reprezentuje dokladnie ten typ faceta, ktory lubie - dominujacy, z wyobraznia (nie jestem tu zbyt oryginalna, masa kobiet lubi takie typy). Z racji tego, iz zawsze na swojej drodze spotykam facetow, ktorzy duzo gadaja a malo robia, ta fantazja to cos czego mi trzeba. W realu.

No cóż... Masz rację. Bo być może jest tak, że ta moja udokumentowana fantazja nie tyle dotyczy samej kobiety, co przede wszystkim SYTUACJI, i tego JAKI JA CHCIAŁBYM W TYM BYĆ. :) Być może postać tej kobiety (typ babeczki, który działa na mnie bardzo podkrętliwie) jest tu zapalnikiem dla mojej utraconej charyzmy, pewności siebie i dominacji nad żeńskim aspektem mojej osobowości. W głębi duszy każdy mężczyzna jest charyzmatycznym, namiętnym kochankiem, zdobywcą i wrażliwym draniem. :) Potrzeba tylko odpowiednich okoliczności przyrody, żeby mu się to wszystko "włączyło". :) Cholera, wystarczy być sobą. Dzięki Ci za komentarze, bo uzmysłowiły mi powyższe :)

hymm ciekawe chyba zmienię kilka drobnych szczegółów i sprawię sobie taką fantazję

Gość Green Tea.
Lech - taki byl facet pierwotny - dominujacy, silny, on stawial warunki. Jednak w dobie dzisiejszego metroseksualizmu i feminizmu to czesto zanika w mezczyznach, a coraz wiecej kobiet, ktore tego pragna. Masz racje, wydaje mi sie, ze facet powinien byc soba - bo tylko wtedy bedzie mogl obudzic swoje pierwotne instynkty. A kobieta... coz, w moim przypadku chcialabym byc czasem ta, ktora nie musi o wszystkim myslec, wszystkiego inicjowac, ta ktora poddaje sie silnemu mezczyznie i jego mocy, wyobrazni. Ot, co. Pozdrawiam!

Gość Green Tea.
To Lechu juz nie wroci?

Gość agataannnnn
co znaczy zwrot: "Z zapamiętaniem rzucasz się ..."

Wróci, wróci :) A co składasz zamówienie na kolejny świntuszący kawałek? :) Czy po prostu naszła Cię tęsknota za inteligentną rozmową na poziomie dwóch dojrzałych osób? :)

Gość Green Tea.
I to pierwsze, i to drugie, drogi Panie. Poza tym za oknem biura jest szaro i pada, a to mnie zawsze nastraja tak 'pomrukowo' i leniwie, poczytalabym cos... ;) Pozdrawiam