Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydze sie na czarnym

Jestem uzależniona od kafeterii

Polecane posty

Gotuje spaghetti sie robi w tym momencie. nie jemy zdrowo, prawda, ale poki co nie mam do tego glowy. hm.. tak sadzisz? miejmy nadzieje ze masz racje.. o referencje nie musze sie martwic, bo mam swietna opinie w szkole.

Gość Gderający tetryk
nie nie nie opinie, raczej list od osoby ktora ma autrytet, naczucyielka jest z pewnoscia taka osoba w spoleczenstwie.

Gość ASDFASDF
TO FORUM TO GóWNO I SYF. SRAć NA TO!

Gość Gderający tetryk
Spaghetti to i tak dobrze. Najzdrowie to jest jesc zupy na kosci, jakis rosol.

moj dyrektor - powazany czlowiek, nie bedzie z tym problemu. nie cierpie angielskiego jedzenia, masakra.

Gość Gderający tetryk
to co ty tam jesz, co wy tam w ogole jecie?

Gość Gderający tetryk
pewnie jestescie tam sami jak palec, bez znajomych, bez rodziny. Ktos wam w ogole pomaga z Polski?

depeche15 jestes niepelnoletnia ... wiec i zakres prac jakie mozesz wykonywac tez jest ograniczony. No i stawka godz. o wiele nizsza niz nawet dla 19 latka :O Jezeli podejmiesz legalna prace ,musisz miec zgode rodzicow na pismie i jezeli sie nic nie zmienilo- to szkoly tez. Poza tym bedziesz miala ograniczony czas pracy - nie mozesz byc zatrudniona na full time. Chyba ze ... na czarno,no to wiadomo,ze wszystko do ustalenia. Powodzenia

nie chce nic na czarno... wiem jak to sie konczy. rodzina i przyjaciele zostali w polsce... wiec wiadomo - nie jest latwo.

Gość o ranyyyyyy
ike a nie możesz tego napisac pod czarnym nickiem ? :D

Gość Gderający tetryk
Nie musissz robic na czarno. Mozesz pracowawc u kogos oficjalnie, ale przepisy nie zezwalaja na full time i pelne wynagrodzenie. Ale mozes pogadac jak juz sie zatrudnisz i zapytac czy nie byloby mozliwosci popracowac troche wiecej bo jestes w potrzebie.

hm... bede probowac :) dzieki za wszystkie rady, na pewno mi pomoga. teraz lece bo mam szkolna wystawe w ktorej sa takze moje prace :P pa

Gość wstydze sie na czarnym
widze, ze zajeliscie sie innym niz moj problemem lece jak nic 🖐️

Gość samotna więc zabijam czas
gdybym miała rodzinę: męża, dziecko, albo chociaż chłopaka nie byłoby mnie tu więc dziwię się autorce :(

Gość zajety telefon
tez mam podobnie choc u mnie to przychodzi falami. potrafie nie zagladac na kafe tygodniami albo dla przeciwienstwa spedzac tu cale dnie. najgorsze, ze czasami siedze i czekam na jakis ciekawy topik i nie moge sie doczekac (bo nie ma takich duzo) i zaczynam sie z nudow, tudziez desperacji udzielac na: czy dobrze wygladam w tym i w tym, jaka bluzke mam kupic etc. :O z domowych rozrywek przestalam czytac ksiazki, ogladac TV; wciaz tylko kafe i kafe. dlaczego to tak wciaga?