Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasko.czo.na

przytylam i to chyba kurde dobrze ?

Polecane posty

Gość zasko.czo.na

no to ostatnio przytylam, tzn i tak jestem drobna dosc bo nadal nosze xs/34 u gory i s/36 dol, ale ostatnio przytylam 4 kg, wazylam 48 waze 52, nigdy tyle nie wazylam dlatego ciezko mi jest to zaakceptowac, jednakze, sluchajcie wymiary sobie wszelkie przed chwila pomierzylam i tak obiektywnie to chyba jest lepiej co nie? prosze o szczera opinie biodra 90, bylo 86 talia 67 (tu kurde duzo!!!!!) bylo 64 pod biustem 72 (bez zmian, no moze mialam 71) w biuscie 88 !!!!! z tego sie najbardizej ciesze bo prawie nie mieszcze sie w moje 70 B !! no w kazdym razie jak uwazacie? czy cena szerszej talii jest warta tych wymiarow?

Gość Kaaarraaammbbaa
chyba nie podalas najwazniejszego wymiaru (albo niedoczytalam) - wzrost????

ważne żebyś zdrowiej wyglądała i lepiej się czuła :) ale skoro cycki ci urosły, to zaajebiście :D

Gość zasko.czo.na
aha sory sory 166 cm

Gość zasko.czo.na
no nie? wrecz bardzo zajebiscie :D bo niezle im podskoczylo, wczensiej mialam w biuscie ledwo 85

Gość linnnn
4 kg i taka zmiana? a jak cI sie przytyc udalo? bo ja nie mam tendencji do tycia, szybka przemiana materi i za cholere nie moge przytyc !

ja mam 165, ważę 50kg 81 biust-malutko ;( 70 talia-za dużo 83 biodra-może być nóżki: udo-46 łydko-30 kostka-17

Gość zasko.czo.na
no ale patrz jakie masz zajebiste nozki! :D a przytyc hmm zmiana trybu zycia, na studia poslzam, wyprowadzialm sie z domu i zaczelam sama sobie gotowac to przez jakies pol roku przytylam od razu ;P tak to jest jak sie zrobi za duzo obiadu i szkoda wywalac bo z wlasnej kasy.. :D

Gość zasko.czo.na
aha i do tego 2 ogroooomne posilki zamiast powiedzmy zdrowych 4 mniejszych , i tyjesz jak nie wiem, sama mam niezla przmeiane materii ale tego nie wytrzymala :P

Zmień staniki na 65DD/E (marki brytyjskie) albo 65F (polskie) to się będziesz mieścić (i będzie Ci o wiele wygodniej) ;) 70B jest na maks 87 cm w biuście i na sporo więcej pod...

Gość zasko.czo.na
wybaczcie sprzatalam :D jadlam hmmm no w duzej meirze mase spaghetti, pizzy takich z supermarkety do piekarnika i mnostwo tostow z serem, tak mi sie glownie kojarze moj jadlospis, ofc duzo innych rzeczy tez ale mysle ze to mialo najwiekszy wplyw na moja wage :) a co do best bra, to kurcze za duzo roboty z szukaniem takich rozmiarow i jak mam stanik 70 zapiety na najciasniej to juz sobie nie wyobrazam zebym mogla miec caisniejszy ;p