Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie nie jest latwe

Jakie Michael Jackson mial wyksztalcenie?

Polecane posty

nigdzie tego nie potrafie odnalezc, moze ktos wie cos na ten temat?

no wlasnie - nikt nie wie

a czy zapytanie o wyksztalcenie to cos zlego? myslisz,ze nie ubolewam,ze umarl ? czytaj ze zrozumieniem - to bylo pytanie a nie szkalowanie

Gość a po co wam
to wyksztalcenie?

Gość w suplemencie jest
śpiewający czarnuch nie może mieć więcej niż kilka klas podstawówki

Pytanie o wykształcenie to pewno i nic złego. Ty masz prawo się pytać a ja mam prawo miec już dość topików o MJ, choćby chodziło to co nie istnieje. Nie ukończył nawet podstawówki.. zamiast zakładać kolejny (chyba tysięczny już) top. Naucz się korzystać z googli. :o

Gość ccxxx
zwykła ciekawośc ludzka nie doszukujta sie podtekstów

korzystalam i nie znalazlam a nie ty jestes od tego by mowic co i gdzie moge zakladac - wyluzuj

Gość ccxxx
tu jest masa frustratów nie przejmuj się . jak nie dowali komus z rana to ma niestrawnośc . tak głupich ludzi jak na kafe to w zyciu nie widziałem

korzystalam i nie znalazlam a nie ty jestes od tego by mowic co i gdzie moge zakladac - wyluzuj } Jestem wyluzowany. A ty nie będziesz mi mówić od czego jestem. :classic_cool:

Gość MJ nie mial wyksztalcenia
ale byl madrzejszy od was :) byl wyjatkowo uzdolniony muzycznie, mowia o nim geniusz, przez szkole mozna sie dowartosciowac ale tlumok zostanie zawsze tlumokiem MJ byl wyjatkowy w kazdym calu i pisza o tym ludzie co sie na muzyce znaja :)

ccxxx nie wiedzialam, ze niejaki Myrevin jest od ustalania porzadku na forum - kto, gdzie i kiedy moze watek zalozyc i jeszcze przywalil sie do tresci pytania, echhh Dzieki wszystkim pozstalym za wypowiedzi - milego dnia!

:D Nie jestem od ustalnie porządku ale tak jak kazdy mogę sobie pisac co chcę.. twój tropik też jest tego dowodem. :P

Jest\\byl muzykiem, artysta, tancerzem ,choreografem, slawa na caly swiat! Czy to malo? Czy Tobie papier potrzebny? Tanczyl i spiewal od dziecka. Podejrzewam, ze najpierw nauczyl sie pisac nuty, dopiero potem litery;)

Gość ccxxx
:classic_cool: pozdrawiam frustratów forumowych

Gość podszywacz z upodobania
nastepna madra sie odezwala a czy ona pisze,ze papier potrzebny? ;( pytanie to pytanie, nie znalazla w necie to pyta od tego jest forum

Nie znalazła w necie... więc może jakiś kurs z uzywania googli? :P

Gość Żelikowa
Czytałam ze posiada dyplom szkoły średniej.......

myrevin a dla ciebie kurs dobrego wychowania - zlosliwy stary dziad :( brrrrrr

Gość ccxxx
Myrevin widac że koniecznie musisz komuś z rana przypierdzielic ... zły humorek że sie czepiasz takich bzdetów? nie znalazła i zapytała a jak ci to się nie podoba to po kiego grzyba włazisz tutaj na ten topik i zanieczyszczasz powietrze?

Miałem wyśmienity humor dopóki nie zobaczyłem tysięcznego topiku o MJ. Ona mogła zepsuć mnie humor, ja mam prawo odwdzięczyć się tym samym.

a dziennikarzy tez opieprzasz, ze tysieczny raz napisali o Michaelu Jacksonie ? ;o daj sobie glowe przebadac

Gość sna xmnqsnqa
Ludziom bogatym nie potrzebne jest wykształcenie.

Gość Studioska
Witam wszystkich piszących na forum , mam do was ogromną prośbę, potrzebuje do badań naukowych wykorzytsać ankiety, więc czy moglibyście ją wypełnić, poniżej podaje link do niej: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq Będe bardzo wdzięczna za każdego respondenta:)

Pijawka.. Dziwny jest ten swiat... no wlasnie Myrevin, bo chodza po nim tacy dziwacy jak Ty

Gość kjgiugu
Imię i Nazwisko: Michael Joseph Jackson Przydomki: MJ, Mike, Jacko (nazwany tak przez prasę :-( ), Doo Doo, Smelly Określany jako: "The King Of Pop"(Król popu), "Living Legend"(Żywa legenda) Data Urodzenia: 29 sierpnia 1958r., 23:40 Miejsce urodzenia: Gary w stanie Indiana, USA Pierwsze miejsce zamieszkania: 2300 Jackson St., Gary w stanie Indiana(USA) Drugie Miejsce zamieszkania: 4641 Hayvenhurst Encino, Los Angeles w stanie California(obecny dom rodziców Michaela) Trzecie Miejsce zamieszkania: Neverland Valley Ranch c/o Postmaster Figueroa Mountain Road Santa Ynez Valley Los Olivos CA 93441 USA ( listy: Michael Jackson Neverland Valley Ranch PO Box 9 Los Olivos, CA 93441 USA ) Inne posiadane nieruchomości: Chabenet, średniowieczny zamek we Francji Narodowość: Amerykanin Rasa: Afroamerykanin Stan cywilny: rozwodnik Znak zodiaku: panna Wzrost: 178 cm Waga: 65 kg Rozmiar obuwia: 42 Kolor oczu: ciemny brąz Kolor włosów: czarny Zawód: piosenkarz, tancerz, producent nagrań, aktor, choreograf, projektant Wykształcenie: dyplom szkoły średniej Umiejętność grania na instrumencie: fortepian Rodzice: -Katherine Esther Scruse Jackson, ur. 26 lipca 1929r. -Joseph Walter Jackson - ur. 4 czerwca 1930r. Rodzeństwo: -Siostra:Rebbie (*29 maja 1950) -Brat:Jackie (*4 maja 1951) -Brat:Tito (*15 października 1953) -Brat:Jermaine (*11 grudnia 1954) -Siostra:LaToya (*29 maja 29 1956) -Brat:Marlon (*12 marca 1957) -Brat:Randy (*31 października 1961 ) -Siostra:Janet (*16 maja 1966) Małżeństwa: Lisa Marie Presley ( 26 maja 1994r. - styczeń 1996r.) Deborah Rowe (14 listopada 1996r. - październik 1999r.) Dzieci: -Prince Michael Joseph, Junior (ur. 13 lutego 1997r.), Matka chrzestna: Elizabeth Taylor, Ojciec chrzestny: Macaulay Culkin. -Paris Katherine Michael (ur. 3 kwietnia 1998r.). Ojciec chrzestny: Macaulay Culkin. -Prince Michael II "Blanket" (ur. 19 czerwca 2002r.), Chrześniak: Michael Gibb (syn Barry'ego Gibba z grupy 'Bee Gees'). Hobby: hodowla dzikich zwierząt, kolekcjonowanie zabawek, czytanie książek (filozofia), rysowanie, zabawy w wesołym miasteczku, słuchanie muzyki, sztuki walki, taniec, aktorstwo, podróże, robienie zakupów, kino, kolekcjonowanie obrazów, rzeźba, oglądanie filmów (także rysunkowych), inwestowanie. Ulubiona książka: "Piotruś Pan" James Matthew Barrie, "Jonathan Livingstone Seagull" Richard Bach, "Stary człowiek i morze" Ernest Hemingway. Ulubione filmy: Gwiezdne Wojny", "Bliskie spotkania trzeciego Stopnia", "Szczęki", a także horrory. Ulubieni aktorzy: Charlie Chaplin, Marlon Brando, Katharine Hepburn, Shirley Temple, Elizabeth Taylor, Morgan Freeman. Ulubieni artyści: Michał Anioł, Leonardo da Vinci, Claude Debussy, Piotr Czajkowski, Marcel Marceau. Idol: James Brown, Jackie Wilson, The Beatles, Boyz II Man, Doris Day, Diana Ross, Charlie Chaplin, Fred Astaire, Gene Kelley, Berry Gordy, Quincy Jones, Three Stooges, Walt Disney. Ulubiona piosenka: "All you need is love", "Come together","Smile". Ulubiona własna piosenka: "Earth Song","Heal The World"," The Lost Children","Speechless","You Are my Life" Ulubione wykonywane przez niego piosenki: "Bille jean", "Heal the World" Ulubiony własny Videoklip: "Thriller","Smooth Criminal","Ghosts" Ulubione kolory: czerwony, czarny, biały. Ulubione potrawy: ryż i warzywa z curry, sushi, frytki, pizza wegetariańska, różne gatunki serów. Ulubiony napój: mleko, woda mineralna, sok pomarańczowy, fanta, herbata. Ulubione słodycze: placek marchewkowy z kremem maślanym, ciasteczka z kremem czekoladowym i bananowym, chipsy ziemniaczane. Ulubione owoce: czereśnia, gruszka, arbuz Ulubione stroje: jako gwiazda ekstrawaganckie i szykowne, prywatnie dżinsy, flanelowe koszule, stare swetry, piżama. Ulubione akcesoria: Black Fedora (kapelusz), białe skarpetki, rękawiczka, okulary słoneczne, maseczka, opaska na ramieniu. Ulubione miejsca: Afryka (jako kontynent), Polska, Francja Uprawia sport: golf, tenis, pływanie, jazda konna, karate, bilard, czasami koszykówka i baseball Ulubiona gra planszowa: Monopol Ulubiony program telewizyjny: "Flip Wilson", "Brady Bunch" Ulubione zajęcie domowe: sprzątanie odkurzaczem Ulubiony prezent od dziewczyny: kamera Ulubione święto: żydowski szabat Najbardziej lubi: dzieci, zwierzęta, zabawki, stare zamczyska, piękne bajki z dobrym zakończeniem. Najbardziej nie znosi: sportowego obuwia, brukowych czasopism, dziennikarzy, samotności, fałszywych przyjaciół, hipokrytów, plotek na swój temat, nadętych polityków, alkoholu, tytoniu, narkotyków. Najbliżsi przyjaciele: Elizabeth Taylor, Nelson Mandela, Fred Astaire, Macaulay Culkin, Bill Bray ( przez wiele lat szef ochrony osobistej artysty). Pierwsza dziewczyna: jeszcze ze szkoły średniej - koleżanka szkolna o imieniu Darles (nazwisko nieznane). Albumy: "Off The Wall"(1979),"Thriller"(1982),"Bad"(1987),"Dangerous"(1991),"HIStory"(1995),"Blood On The Dance Floor"(1997),"Invicible"(2001),"Number Ones"(2003),"The Ultimate Collection"(2003),"The Essental"(2005) Filmy: "The Wiz"(1978),"Capitan EO"(1987),"MoonWalker"(1988),"Ghosts"(1997),"Miss Cast Away".