Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_123

BRAK ORGAZMU!!! POMÓŻCIE BO NIE WIEM CO MAM ROBIĆ!!!

Polecane posty

Gość mała_123

Mam 18 lat. Współżyje od 16 roku życia z tym zamym chłopakiem bardzo się kochamy ale ja jeszcze nie miałam orgazmu! To okropne kiedy Twój chłopak ma zawsze orgazm a Ty nie...Próbowaliśmy już chyba wszystkiego...;( był czuły i delikatny, był też nieprzyjemny i szorstki nasza gra wstępna trwa naprawdę długo, kochaliśmy się ok godziny. Często zmieniamy pozycje. Jesteśmy otwarci na różne nowe doświadczenia. Ale dalej nic. Próbowaliśmy sexu oralnego. Bez skutku. Ale kiedu dotyka moją łechtaczkę odczuwam takie okropne łaskotanie i każe mu przestawać bo to jest takioe denerwujące dla mnie ;( czy jest ze mną cos nie tak??? Co mam zrobić żeby w końcu dostać ten upragniony orgazm. Bo ja nie mam już pomysłu.

Gość cuzcuz
prezerwatywy durex arouser :) polecam tylko po nich 5 minut i orgazm :o

Gość mała_123
Nie lubie prezerwatyw....;/ Od 2 lat biore tabletki antykoncepcyjne.

Gość A sama
A sama potrafisz się doprowadzic do orgazmu onanizując się czy w ogole nie mialaś orgazmu nigdy?

Gość mała_123
No właśnie...a brak orgazmu może być winą faceta? Przez okres miesiąca nie brałam tabletek i nie wróciło...;(

Gość nanaxxx
mam podobny problem, od 2 lat wspolzyje z facetem i nie mam orgazmu, na pocztku mowilam mu o tym, a teraz poprostu nie chce mu sprawiac przykrosci poniewaz wiem ze on sie stara i chce zeby bylo mi jak najlepiej, no ale na to nie ma chyba skutecznego sposobu, to indywidualna sprawa kazdej osoby

Gość mała_123
No właśnie sama nie bardzo umiem doprowadzić sie do orgazmu ;/

Gość mała_123
A może to być spowodowane tym że dość wcześnie zaczęłam współżyć? No właśnie ja też mu nie chcę sprawiać przykrości...Ale to wychodzi podczas każdej większej kłótni i widze że go to strasznie boli.

Gość przyjaciel z pustymi jajami
Ej, doopy, orgazm to Wam się po 30 należy, a nie na przerwie w szkole.:p

Gość nanaxxx
wydaje mi sie ze nie, zalezy jak wygladaly te poczatki , jesli pierwszego razu nie wspominasz za dobrze to moze to byc powod, kiedys slyszalam ze jesli ktos sie zrazi podczas 1 razu to potem moga byc tego takie skutki, czyli trudnosci z osiagnieciem orgazmu

Gość mała_123
Nie. Mój pierwszy raz był naprawde bardzo udany i dobrze go wspominam.

Gość mała_123
Dop******lam dziś każdemu masz racje...najpierw sama musze nauczyć się osiągać orgazm. Dzięki za radę.

Gość wiosenna rosa
jestes po prostu za młoda na sex. kobiety prawdziwa rozkosz i radośc z sexu osiągaja w wieku dojrzałym a ich szczyt mozliwości to ok. 40. wszystko przed toba nie mysl o tym.

Gość atak jacka znienacka
przyjacielu...nauczycielki tez maja prawo do orgazmu 😠 :classic_cool:

Gość mała_123
To nie jest tak ze nie odczuwam żadnej przyjemności z sexu z moim chłopakiem. Owszem jest mi momentami dobrze ale to nie jest orgazm.

Gość mała_123
wiem że jestem za młoda. Ale koleżanki w moim wieku chwalą sie orgazmami ze swoimi chłopakami. Więc skoro one je mają to czemu ja mam nie mieć. Więc to nie jest chyba do końca kwesti tylko wieku.

Nauczycielkom się należy dobry jotpeg. :p Żeby se też mogły pojechać po całości.

Gość mała_123
A poza tym mój chłopak ma 20 lat i ma spore potrzeby sexualne. A ja nie chce go tylko zaspokajać a moje potrzeby? Kiedy mu odmawiam mowi ze to rozumie ale nie jest juz dla mnnie taki mily, bywa szorstki i opryskliwy bo twierdzi że bardzo go podniecam a pozniej ciężko mu sie uspokoić.

Gość atak jacka znienacka
nie jotpeg tylko rysunek z ksiazki od anatomii :D

Gość taka www
to nie jest powod, ja potrafie sama osiagnac orgazm za to z w lozku z facetem mam juz z tym problemy, takze tak jak to ktos wspomnial to indywidualna sprawa kazdej kobiety

Gość mała_123
Ahaa. No dzięki.

Gość mała_123
Heh poprostu musze do tego dojrzeć... Ale czy może być tak że z jednym facetem nie będe miala orgazmu a z drugim go dostane?

Gość A sama
Zgadzam się z Do...... Spróbuj doprowadzić się do orgazmu w naturalny sposób, bo ja mam problem z orgazmem z facetem, w sensie nie mam go, a sama w 30 sekund mogę mieć orgazm. Onanizuję się od zawsze poprzez zaciskanie ud i TYLKO tak potrafię się doprowadzić, żadne macanie, drażnienie na mnie nie dziala. Mam 30 lat i ok 10 partnerów seksualnych za sobą i jeszcze nigdy z nikim orgazmu nie mialam. Nie mam zadnych negatywnych doswiadczen seksualnych za sobą i myśle, ze to nie jest kwestia blokady psychicznej tylko tego mojego cholernego nawyku:(

Gość mała_123
W sumie ja nie mam porównania jak to jest z innym facetetm. Bo mialam tylko jednego partnera sexualnego. No ale zdrada nie wchodzi w grę bo za bardzo sie kochamy i szkoda by bylo zepsuć takie uczucie bo w naszym związku nie tolerujemy zdrady.

Gość mała_123
"A sama" masz rację muszę poćwiczyć xD Dla dobra związku i swojego oczywiście..;p

Gość lubię ludzi
też zaczęłam współżyć w Twoim wieku autorko, orgazmów po prostu trzeba się nauczyć ;/ taka prawda, teraz przy każdym stosunku mam orgazm :) i to nie jeden ;P (ale to też zasługa mojego faceta), w każdym razie, obejrzyj może pare filmów erotycznych, naucz się orgazmu zaprzyj się i "rób" sobie tak długo aż dojdziesz! no kuźwa musi się udać! ;)

Nie mam łechty :( Co robić? :o

Gość mała_123
A w jakim wieku miałaś pierwszy orgazm, pamietasz może? Co prawda to prawda musze się tego nauczyć...;)

Gość mała_123
przyjaciel z pustymi jajami Mózgu też jak widać nie masz... I co teraz zrobisz???

Gość Anielicamala17
Tak sie sklada ze ja niewspolzyje, masturbuje sie i tez nie mam. wiem co czujesz , biedactwo. ;/