Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_123

BRAK ORGAZMU!!! POMÓŻCIE BO NIE WIEM CO MAM ROBIĆ!!!

Polecane posty

Gość przyjaciel z pustymi jajami
Mózg mam też w jajcach, po 19. :o Nie mam łechty, to jest problem 😭

Gość atak jacka znienacka
ty lepiej placz z powodu pustych jaj :D:P

Gość cichydzon
a moze Wasi faceci sa po prostu słabi w "ogonie", spróbujcie z innymi

Gość zuzkkkkkka
a ja tez nie miewam orgazmów w trakcie stosunków jest bardzo przyjemnie ale orgazmów nie mam,ale za to sama sie rozładowywuję:) i generalnie mi jest dobrze jak jest;)

Gość mała_123
Mój facet nie jest "słaby" to pewnie ze mną jest coś nie tak. Poprostu sporo musz się jeszcze nauczyć ;)

Gość mała_123
Myślicie że wibrator to był by dobry pomysł? Może on coś pomoże xD

Gość zuzkkkkkka
nie wiem czy pomoze,ja mialam i wyrzuciłam:)

Gość idobi
napisałaś że jak dotyka łechtaczki to ciebie to łaskocze i każesz mu przestać, sama też pewnie tego nie praktykujesz a właśnie w stymulacji łechtaczki i pochwy tkwi sekret ten :classic_cool:

Gość cichydzon
niech pocwiczy ten facet a pozniej niech Cie dobrze zerżnie i nie ma bata abys nie miala, wysluj go moze na seksik z jakas doswiadczona partnerka aby sie troche nauczyl, a Ty tez mozesz dorwac jakiegos starszego lepszego w ogonie faceta ay Ci pokazal co to konkretny sex

Gość zuzkkkkkka
mysle ze faceci praktycznie zawsze maja orgazmy,natomiast my nie,u nas orgazm jest w głowie,jak występuje stres,chec na siłę osiagniecia orgazmu to możemy o nim zapomnieć:)

Gość zuzkkkkkka
co 2 kobioeta udaje w łóżku orgazmy,taka jest prawda:)

Gość zuzkkkkkka
ja w seksie uwielbiam bliskosć ik tego oczekuje u partnera,nie zależy mi na orgaźmie bo ten mogę zapodać sobie sama:)

Gość idobi
uważam że to brak stymulacji, powninien być przekroczony pewien próg wrażliwości żeby orgazm nastąpił, ale trzeba być podnieconą, nie tylko wypieszczoną, to fakt

Czytając to słynne kafe i takie coś jak to, jajca powoli mi sie napełniają. :D I po 19 zawisna nad buzią małej M. w celu opróżnienia :p

Gość lubię ludzi
wiesz co Autorko.. hmmm długo długo miałam tylko orgazmy łechtaczkowe, do których doprowadzał mnie mój facet, pochwowe zdarzały się z nim rzadko natomiast teraz jestem z drugim partnerem i po prostu odlot :))) ps. nie wiem kiedy pierwszy raz miałam z nim orgazm nie pamiętam ;P bo wcześniej się "bawiliśmy" z finałem :) więc nie wiem o co pytasz ;) pps. mam 21 lat ;)

Ja mam 30 lat i też nigdy nie miałam orgazmu z facetem. Sama dochodze w 1 min. poprzez stymulacje łechtaczki. Troche mnie to frustruje.

Gość dżastinnnnnnn
nie Jesteś jedna, też mam 18 lat, z moim facetem współżyje od pół roku (też był 1 partnerem) i niestety... Ale myślę, że skoro się tym kobietki interesujecie, to już wiecie, że to nie koniecznie z Wami jest coś nie tak, albo z tym, że Was facet nie podnieca. Bardzo dużo kobiet nie może dojść do orgazmu, bo tak są zbudowane, że nie mogą dojść (mam na myśli dojście podczas seksu nie masturbacji). Nawet wykonują już u nas w Polsce zabieg (tzw. "G-shot") który polega na wysunięciu punktu G. To ma pomóc kobietom, które nie mogą dojść. Oczywiście zawsze można też stosować starą, znaną metodę ćwiczeń mięśni Kegla, mi jeszcze nie pomogły te ćwiczenia w osiągnięciu orgazmu, ale i ja i moj chlopak zauważyliśmy, że stosunek jest przyjemniejszy. Ja więcej odczuwam, a on twierdzi, że jest "ciaśniej" ;)

O...:o Mała M. sama se wysuwa G z pipy, albo ja jej pomagam prążkowanym napletem :p

Gość lubię ludzi
gówno prawda ;P każda MOŻE dojść !!!!! KAŻDA tylko trzeba wiedzieć JAK

Gość hmm5
nie martw sie , ja mam tak samo , tez nie mialam nigdy pochwowego, w ogole sex jest sredni... on ma z tego przyjemnosc a ja niebardzo , tzn w sumie czasem fajnie ale obejdzie sie bez....

Gość winieta
Hej! Ja pierwszy raz kochalam sie jak mialam 17 lat, tylko, ze zdecydowanie nie oczekiwalam orgazmu. Wczesniej tyle sie nasluchalam, ze malo kobiet go ma, a juz na pewno nie takie mlode. Pewnie dlatego nie oczekiwalam go i nie mialam w glowie presji. Potem podczas stosunku zaczelam reka stymulowac lechtaczke i szybko wszystkiego sie nauczylam, a reka potem juz nie byla potrzebna:) Teraz mam orgazm prawie za kazdym razem, a jak nie mam to trudno:P Wydaje mi sie, ze najgorzej to wpedzic sie w kolo oczekiwania na orgazm. Z moich obserwacji wynika, ze im bardziej mi zalezy zeby miec orgazm i mysle o tym podczas sexu, tym trudniej on przychodzi. Zwlaszcza, ze faceci jednak oceniaja troche siebie na zasadzie "zafundowalem jej odlot- jestem zajebisty", a my jestemy na tyle dobre, ze za wszelka cene nie chcemy im uswiadamiac, ze to nie do konca tak jest i udajemy. A tak nie mozna! Niech sie staraja i wiedza jak jest!:P A poza wszystkim dolaczam sie do innych opinii- najpierw powinnas sama sie nauczyc jak sie doprowadzic do orgazmu, a dopiero potem wymagac czegos konkretnego od faceta. No i jak juz sama zabaczysz ze mozesz go miec, to powinno byc z gorki:)

Gość ona szalona D
polecam audycje na http://www.tok.fm/TOKFM/0,89508.html?str=1 audycje prowadzone przez seksuologa, dużo się można dowiedzieć :)

Gość aleee
ona szalona nie znajduje tego pliku

Gość aleee
dzięki dop...

Gość ona szalona D
no i znów wyskoczyła przerwa ;/ no cóż- trzeba wkleić adres do przeglądarki i zlikwidować spację między 0 a przecinkiem ;)

Gość Mała_123
przyjaciel z wyruchanom dupom jesteś poprostu żałosny i tyle. przyjaciel z pustymi jajami A Ty pewnie masz tak małego i próbujesz leczyć swoje kompleksy na forum erotycznym. Niestety wątpie, że to Ci pomoże.

Gość Mała_123
Mam nadzieję, że stymulacja łechtaczki coś pomoże. Jestem dobrej myśli ;)

Gość Mała_123
ona szalona D dzięki za link ;)