Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KubekKawy

Schudnąć do 25 lipca

Polecane posty

Oczywiście, że to nie mój problem. Daję tylko wyraz zainteresowaniu tą tematyką.

Gość carrro
Ting- wszystko jest potrzebne organizmowi, diety białkowe zazwyczaj kończą się niewydolnością pracy nerek:o najlepiej jeść wszystko- i ten serek raz na jakiś czas- ale nie mozna bazować ciagle na jednakowym spożywniu takich samych posiłków:o Wszystko tylko w OGRANICZONYCH ilościach. Sprawdziłam- już 4, 5 miesiaca bez nawrotów obżarstwa, bez jojo, szczupła, wiecej się ruszam, na początku nawet zapisałam sie na fitness, troche biegam...

Gość carrro
Ale oczywiście każdy inaczej sie odchudza, ja podzieliłam sie swoimi spostrzezeniami, będe tu zaglądać, mam nadzieje że uda się zrzucić te 5 kilo:) No a w zasadzie sama ciekawa jestem czy ta amerykańska dieta jest dobra, nigdy nie próbowałam

No dobrze...to ja uciekam do pracy. Pojawie się wieczorkiem i napisze jak mi poszło z tym dietowaniem :)

Kazda dieta jezeli jest restrykcyjna konczy sie katastrofa! Ale przeciez dziewczyna chce 3 tygodnie sie poodchudzac, a nie rok! Ja osobiscie doszlam do wniosku, ze te diety "cudowne" sa dobre na rozpoczecie odchudzania. Zmniejsza sie zoladek, widzimy efekty wiec sie nie zniechecamy, a po ppewnym czasie, jak nam to jedzenie ciagle tego samego zbrzydnie, przerzucamy sie na "rozsadna" diete i juz sobie pomalutku chudniemy. A z ta niewydalnoscia nerek to jest troche prawdy, kubkukawy, nie zapominaj zeby duzo wody pic podczas diety pomaga nerkom sie uporac z nadmiarem bialka - chociaz widzac te diete, to tam nadmiarow nie ma ;)(i tez bez przesady, przez 3 tygodnie nic ci sie nie stanie). Spotrowcy jedza okolo 2,5gczystego bialka na kilogram wagi!

Gość carrro
Ok dziewczynki, ja również zabieram sie do pracy, wpadne tu wieczorem, życzę miłego odchudzania:)

Ależ to był dzień ;) Chodził za mną batonik czekoladowy, ale nie dałam sie ;) Byłam dzielna. Muszę trochę posiedzieć nad książkami, ale głód będe zapijała wodą niegazowaną :)

Dzisiaj kolejny dzień odchudzania. Od wczoraj spadło 0,5 kilograma. Wiem, że to woda, ale i tak się cieszę :) Strasznie burczy mi w brzuchu, ale mam nadzieję, że wytrzymam. Tak czy inaczej nie mam żadnego wyjścia ;)

trzymaj sie! Najtrudniejsze pierwsz dni, do jeszcze sie nieduzo schudlo (to raz) no i organizm nie przyzwyczajony (to dwa). Ale dasz rade!!! U mnie dzis na wadze kilogram mniej, wierz mi to jest najlepsza motywacja! A jesli dasz rade to nie waz sie przez 2-3 dni, jak zobaczysz 2 kg mniej to az podskoczysz z radosci :)

Ting, może i masz rację. Mam taki durny nawyk, że potrafię się ważyć 2 razy dziennie!! Teraz ustanę na wagę dopiero w poniedziałek. Ot, takie postanowienia :)