Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlitujcie sie ludzie

zlitujcie sie ludzie to tylko 5 zl

Polecane posty

Gość tajemnicza098
przykre:(

Gość A ja kupuje i co w tym zlego
:(

Gość nina7777
Boze Swiety:((( kocham zwierzeta, ale uwazam,ze tego psine powinni uspic dla jego dobra:((( juz i tak zbyt wiele wycierpial.... Zabilabym jego pierdolonych wlascicieli..skurwiele!!!!

Gość obciągnik
biedny piesunio :( :( :( tyle zła na świecie , że żyć się odechciewa...

Gość nina7777
mam nadzieje,ze znajdzie sie wiecej chetnych do pomocy!!! podnosze!!!

Gość nina7777
mam nadzieje,ze znajdzie sie wiecej chetnych do pomocy!podnosze!!!

Gość nina7777
mam nadzieje,ze znajdzie sie wiecej chetnych do pomocy!podnosze!!!

Gość upppppppppppppp
kobitki...to tylko 5 zl??? tyle kosztuje jedna sprycha od waszego dziecka wozeczka...

Co prawda nie mam teraz za duzo kasy (rekrutacja na studia itd.), ale cos zawsze postaram sie wplacic:) I dodalam linka do tej aukcji w swojej stopce. Tylko mam prosbe do Ciebie o konkretne dane (numer konta, tytul wplaty, odbiorca) poniewaz nie mam konta na allegro. I dziekuje za to ze ktos zainteresowal sie losem zwierzat... Niestety na forum ciaza, porod... kobiety nie sa sklonne do pomocy:(

Gość jola76pl
lolitka -podaj mi email to ci przesle dane, bo nie wiem, czy powinnam tutaj podawac.

Gość j.J.
matki poki to w wiekszości same zrzedliwe i wredne suki zionace jadem, czego się spodziewałas kochana?

Gość jola76pl
bede szczera...spodziewalam sie wiekszego odzewu:(( przeciez 5 zl to nie majatek, a ten psina tak mnie wzruszyl..dla niektorych 5 zl to przeciez nic... ale nie mnie osadzac ludzi....szkoda tylko,ze przez nas te biedne zwierzatka tak cierpia:((((

Moj mail : lolitka06.1990@op.pl Niestety odzew zawsze marny czasem w ogole, ja juz nie raz prosilam tutaj o pomoc:( madoooooona jaka sciema? Nie widzialas zdjec psiny?

Gość jola76pl
ja tez....madooonna- ale chyba nie, bo nawet wycena lekarstw jest przedstawiona.Mam nadzieje,ze ktos nie jest az takim chamem , aby uzyskac pieniadze wykorzystujac psa..czasem trzeba zaufac... W zyciu nie widzialam psa w gorszym stanie:((((

Gość hejehejejkadjo
a co mi tam... nie zbiednieję. szkoda psiaka :( nie wiem czemu, ale jak widzę biedne dziecko to mnie nie rusza. a wystarczy, że zobaczę takie smutne oczy u psa i od razu mnie za serce ściska... nie wiem czemu. dziecko to dziecko, podrośnie to samo sobie jakoś poradzi. a taki pies? jak mu ktoś nie da jeść to sam sobie nie weźmie... jest zdany tylko i wyłącznie na człowieka. tylko czemu ten człowiek taki okrutny? zabiłabym człowieka, za to co zrobił temu zwierzęciu... kiedyś sztachetą połamałam gówniarzowi goleń. podszedł do psa i tą sztachetą pierdolnął go w łeb... zabrałam mu tą sztachetę i jebnęłam go nią w nogę. widziałam, że krew się polała, ale nie miałam wtedy ani odrobinę skrupułów... dzieciak wyłożył się na trawie, przyleciała matka. wyzywać zaczęła... że na policję, że kryminał... pokazałam jej psa z rozbitym łbem i powiedziałam: "no to twoj synuś idzie ze mną"... słowa więcej nie powiedziała. ponoć gnojek jak wrócił ze szpitala to jeszcze szlaban dostał na kompa.

Gość jola76pl
lolitka-wyslalam ci:)pozdrawiam!

Gość jola76pl
hejehejejkadjo - niestety ludzie potrafia byc obrzydliwi i znecac sie nad niewinnymi zwierzetami:(( ja bardzo chetnie zrobilabym temu czlowiekowi to samo, co on bezbronnemu zwierzeciu ( ps.nie mowie o zabijaniu dla jedzenia, tylko o znecaniu sie)

Gość jola76pl
dzieki kochani:)) cos sie ruszylo!!!:))

Gość hejehejejkadjo
ja tam nie mam skrupułów do ludzi, którzy krzywdzą zwierzęta. ponoć na wsi mówią na mnie "terminator"... właśnie przez to, że już nie raz ktoś oberwał, bo a to jeża w garnku podpalał, a to psa spreyem na różowo pierdolnął, kotu puszki do ogona przywiązał, bo "tak fajnie uciekał"... skąd się tacy ludzie biorą? przecież się tacy nie rodzą!

Gość jola76pl
:)))

Gość jola76pl
hejehejejkadjo - tak trzymaj!!! oby takich ludzi wiecej!!!

Gość jola76pl
lilitka...email mi wrocil:((( nie wiem dlaczego...2 razy wysylalam

Gość ssaaasass
rejestrujmy psy chipami. wtedy będzie wiadomo kto jest/był właścielem i od kogo wyciągać konsekwencje prawne. chyba,że ten pies po prostu był na coś chory albo miał wypadek samochodowy?