Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapitelll

dlaczego kobiety są mnie inteligentne od facetów,czemu nie mają pasji?

Polecane posty

Gość kapitelll

faceci mają większą wiedzę ogólną itd...

i na wyuczonej wiedzy ogólnej się kończy..........

Gość kapitelll
depeche chociaż jedna kobieta przyznaje rację

Gość WandziaA
za to kobiety są bardziej spostrzegawcze i bystre i posiadają niezawodną intuicję :)

Gość kapitelll
może bardziej spostrzegawcze gdy chodzi o szczegóły ale nie o wazne rzeczy

wiedza, która wzięła się z doświadczenia - nie książek ale inteligencja w ogóle niewiele ma wspólnego z wiedzą albo inteligentnym się jest albo nie wyuczyć się możesz zasadniczo wszystkiego - choćby na pamięć choć nie przeczę, że panowie o wiele większy nacisk kładą na wiedzę ogólną niż kobiety

Gość kapitelll
szkoda że z kobietami nie mozna pogadać na ambitniejsze tematy typu nauka,historia,lotnictwo itd

Gość aaa...
kobiety mają rozwiniętą inteligencję emocjonalną i empatię co czasami bardziej przydaje się w życiu. Potwierdza to założyciel topicu. Ktoś kto ma zdolność empatii nie napisał by takiego posta. Masz odp. na pyt. A dlaczego - bo inne zadania życiowe mamy

aaa- racja. do autora- to jest bzdura ze nie mozna z kobietami porozmawiac o historii czy polityce. moze nie ze wszystkimi, ale jest bardzo duzo oczytanych kobiet.

Gość masaA
szkoda że z facetami nie moża pogadać o tipsach, najnowszych trędach mody, wystroju itd... Poprostu facetów interesują inne rzeczy niż kobiety i tak już pozostanie :)

Gość axasxasx
to bzdura!!! ja mam wielką pasję i spełniam się w tym co robię... Tylko faceta, który ma jakieś zainteresowania i ambicje trudno znaleźć. to właśnie faceciki niestety mają często przy mnie kompleksy i są zazdrośni.

Zainteresowanie tipsami i modą świadczy jedynie o ubogich potrzebach duchowych i braku inteligencji.

masaA- tylko ze to nie tipsy ksztaltuja nasza rzeczywistosc. polityka i historia. dlatego faceci sa ciagle przy wladzy... spojrz ile jest kobiet w rzadzie, a ile mezczyzn dlaczego tak jest? :)

Gość masaA
może moje przykłady nie były akurat ambitne :p ale chcę przez o powiedzieć że kobiety mają inną naturę, nieraz mi się wydaje, że to właśnie z facetami nie można pogadać tylko samochody mecze kobiety i tak w kółko i czy to jest ambitne??

Gość pier... o szopenie
jakby każdy facet na ulicy miał wiedze o lotnictwie ... bzdura a co dopiero kobiety. Ty chcesz ze mna rozmawiac o astronomii a ja z toba o nowym trendzie w kremach!!! i co ?? i nie moge bo nie masz wiedzy o tym...

no tak tylko co facetowi po wiedzy na temat czegoś tam czegoś skoro czasem nie ma podstawowej wiedzy o życiu codziennym potrafi godzinami dyskutować na temat polityki a nie umie nastawić prania....

Gość Eduska ah
Ja mam ... :)

Gość masaA
a znasz takie powiedzenie to mężczyźni rządzą światem ale mężczyznami rządzą kobiety;>??

Gość
Z d..y wzięta teza :o zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn zdarzają się tzw. "pustaki" :D a że Ty tylko głupie kobiety spotykasz świadczy raczej o tym, że takie Ci się podobają... możesz błyszczeć na ich tle :p

Gość ona_loczek
bo jest różnica miedzy mądrością a inteligencją...

powiedzenie znam. nie do konca prawda. mezczyzni nie sa madrzejsi, sa po prostu inni. rola kobiety zawsze bylo siedzenie w domu i bycie matka a facet mial isc do pracy. i tak zostalo. ale.. jak kazda regula i ta ma swoje wyjatki.

Gość pier... o szopenie
Skonczmy ten idiotyczny topik i pozwólmy wrócic autorowi do jego pustych bab... jakiej szukała taka znalazł...

"za to kobiety są bardziej spostrzegawcze i bystre i posiadają niezawodną intuicję " jasneeeee :D i stąd te wszystkie zaaskoczone panienki, ktorym ich faceci przyprawiaja rogi jak stąd do księżyca :D, ktore niczego nie dostrzegaja

Gość pier... o szopenie
poza ta "wiedza ogólna itd." jak to intelektuanie ująłeś to nic nie masz widzę do zoferowania