Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

nowy Firefox 3.5 - pobierać migiem

Polecane posty

ale co chodzi lepiej ,śmiga jak szalona czy nie zawiesza sie :D

Gość obciągnik
nienawidzę frajerfoxa :(

Gość kleo99
Faktycznie chodzi ciut szybciej. Oprocz tego sa jakies nowosci w tej wersji?

mam wrażenie, że jest dużo szybsza, póki co żadnej zwiechy nie zanotowałem, nawet przy kilkunastu otwartych kartach... podoba mi się 🖐️

Gość huhuhu1914
ja ciagle jade na 2.0.0.20 Mam pytanie odnosnie nowego ff. Da sie wylaczyc ten cholerny inteligentny pasek adresu? tzn chodzi mi glownie o nie wyszukiwanie adresu z ulubionych.

Gość huhuhu1914
poza tym ff nie jest taki zajebisty. ja z trojka mialem problemy. Na przyklad zamykalem FF, szybko otwieralem ponownie i wyskakiwal komunikat ze ff jest juz wlaczony albo cos w tym stylu.

Gość huhuhu1914
mnie wkurwia w ff to wyszukiwanie...nie chce zeby wyszukiwalo mi adresy z ulubionych zakladek.

aż mordę wykrzywia ---> do 3.5 nie zaktualizuje automatycznie, jak masz np. wersje 3.0.0.10 to zaktualizuje tylko do 3.0.0.11 i następnych wersji 3.0.X.X huhuhu1914 ---> da się wyłączyć. Narzędzia ---> Opcje ---> zakładka: Prywatność ---> ---> opcja: Pasek adresu | Podpowiedzi w pasku adresu opieraj na | nie podpowiadaj. Natomiast problem z szybkim zamykaniem niekoniecznie musiał być powodowany przez przeglądarkę 🖐️

jest ok, tylko wkurza mnie ten krzyżyk na końcu karty - Wielbiciel, wiesz o co chodzi? :-) Ale ja się wkurzam programowo ;-)

wkurzona7 ---> chodzi o przycisk z tym plusikiem... mi akurat odpowiada, choć mogłaby być opcja do usunięcia go, a nic takiego nie widzę.

nie wiem czy mam 3,5 czy 3.0, ale faktem jest że aktualizacje pobieram co jakiś czas automatycznie. a btw innych postów to jestem tradycjonalistką:p jak mam takie czy inne oprogramowanie to go nie zmieniam, no chyba żeby jakiś przystojny informatyk zaoferował mi coś podczas zakupu nowego sprzętu🖐️

aż mordę wykrzywia ---> jeśli sama nie ściągnęłaś i nie zainstalowałaś 3.5, to na pewno masz wcześniejszą wersję :p

dobra, jesteś mondrzejszy wielbicielu nie moich tzytzków:p ale i tak nie ściągnę, bo dzieć przyjedzie z wywczasów i zrobi mi karczemną:o albo w ogóle powie, że wrzuciłam jakiegoś wirusa, czy cóś tam😭 P.S. moziila podkreśliła mi moje błędziory, więc proszę się nie czepiać:p:p:p

🖐️ Fajnie że historia (wyświetl całą historię) jest taka przejrzysta - akurat często z tego korzystam. Więcej zmian - na razie - nie zauważyłam. ;-)