Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myniek500

dleczego faceci rzucaja słowa na wiatr!

Polecane posty

dlaczego tak sie dzieje,ze facet rozkocha wsobie dziewczyne,naobiecuje,mówi ze ja bedzie zawsze kochał tralala itd,a potem kopie ja po dupie. czy faceci az tak szybko sie nami nudza ?:( to smutne. bo nie oszykujmy sie statystycznie rzecz biorac na pewno wiecej facetów zostawia kobiety niz kobiety facetów.

bo wiele kobiet, po głębszym poznaniu okazuje się powierzchownych, nudnych, pustych, jałowych, męczących i nużących... dlatego

eee... mysle, ze w to wierza gdy to mowia, tylko potem im prezechodzi. I nie wydaje mi sie, ze faceci czesciej zostawiaja dziewczyny... to dziala tak samo w obydwie strony.

czemu tak mówisz? to wy ich nie doceniacie,nie doceniacie tego jak bardzo was kochamy.

Dlatego, ze facet odroznia seks od milosci. Kobieta nie zawsze. Ot, cala roznica, a jednak...! :)

Gość sadzeze
faceci rzucaja slowa na wiatr, ale Ty ich lapac nie musisz... troche dystansu do tego co mowia.A czy to prawda czy niekoniecznie czas pokaze

Gość trzy kamienie marzeń
bo faceci to świnie :(

no owszem działa to w obydwie strony,ale tutaj na kafe ciagle czytam ze to facet zostawia:(

"nie doceniacie tego jak bardzo was kochamy." okazana miłość nie jest żadną wartością i nie załuguje na żadno docenienie

"ciagle czytam ze to facet zostawia" a nie pomyslalas, ze jest to spowodowane tym, że 99% piszących tu to kobiety?

Gość Ojooooj
Bo są PUA ;)

no pewnie tak,same kobitki tu,ale ogolnie wszedzie sie słyszy ,ze facet to swinia itd, czesciej sie to słyszy. wiec to wy zostawiacie nas. bo lecicie do innej suki.

ktos yu powiedział ze "faceci rzucaja slowa na wiatr, ale Ty ich lapac nie musisz." mysle ,ze kazda laska łapie nie ma takiej która bierze na dystans:/

" no pewnie tak,same kobitki tu,ale ogolnie wszedzie sie słyszy ,ze facet to swinia itd, czesciej sie to słyszy. wiec to wy zostawiacie nas. bo lecicie do innej suki." sie słyszy? masz jeszcze bardziej sprawdzone źródła? :D sie mowi też, że w kazdej kobiecie jest zkurwy dwie trzecie - w tym przypadku tez uwazasz, ze to co sie słyszy jest godne uwagi?

Mysle, że autorka autorka, jak to wczesniej napisala jest rozżalona, bo ktos nie docenił jej milosci :D i wylewa tutaj żale... ale tak jak napisalem - cudza milosc nie ma zadnej wartosci

moze i jestem rozzalona,ale nie z tego powodu załozyłam ten post,chciałam poznacopinnie ludzi ogonie.a ty nie badz taki cwany!

tacy są faceci i już. nie lubią miłych , dobrych kobiet. zasługują na złe traktowanie, możesz go głaskać owszem, ale najpierw musisz mu nakopać, żeby wiedział że nie ma nic za darmo. no niestety, ale z facetami to trochę jak z tresowaną małpką :( jak trochę mu poluzujesz smyczy, albo zaniedbasz to się rozbestwi i zagryzie własnego pana:( :o

"moze i jestem rozzalona,ale nie z tego powodu załozyłam ten post" oczywiście :D :D a ja się nazywam Monika Olejnik :D

Nie kazda laska lapie slowa rzucane na wiatr, tylko taka, ktora chce w nie wierzyc. Nie uwazam, zeby faceci jako ogol byli gorsi niz kobiety. Ja osobiscie jestem spora egoistka, a znam o wiele gorsze! Trzeba przede wszystkim myslec o sobie i o tym czego sie chce, nikt nie bedzie z toba tylko po to, zeby ci nie lamac serca, bo to nie ma sensu. Ludzie sie zakochuja i odkochuja, takie zycie.

Kobiety zakochuja sie w facecie nie z powodu milosci ale pierwszego seksu. Na poczatku nie ma bowiem milosci, a jest zauroczenie. Milosc, to wyjatkowy stan i trwa dluzej niz stosunek. Facet zakochuje sie powoli, jesli w ogole jest mu dane. :D

dobra wez zejdz z tego topiku,kjak ci cos nie pasuje to nie pisz.widze,ze jestes.odrazu widac,ze jestes egoista,zadufany w sobie, i myslisz ,ze mozesz miec kazda. pfffffffff!

Gość bitka...
"dlaczego tak sie dzieje,ze facet rozkocha wsobie dziewczyne,naobiecuje,mówi ze ja bedzie zawsze kochał tralala itd,a potem kopie ja po dupie. czy faceci az tak szybko sie nami nudza ? to smutne. bo nie oszykujmy sie statystycznie rzecz biorac na pewno wiecej facetów zostawia kobiety niz kobiety facetów." Zmienić zdanie po czasie i lepszym poznaniu, każdy ma prawo. Dla mnie nie smutne jest to, że facet potrafi zostawić dziewczynę, jak uzna, że to nie to, ale że tyle kobiet nie potrafi tego zrobić. "Bo faceci" już tacy są "się słyszy" i trzeba się z "miłości poświęcać". A prawda jest taka, że to całe "miłosne poświęcenie" to strach, że się innych portek nie znajdzie, a faceta trzeba mieć!

ja mysle ,ze kazda laska łapie słowa rzucane na wiatr,ja przynajmniej nie znam takiej.

"widze,ze jestes.odrazu widac,ze jestes egoista,zadufany w sobie, i myslisz ,ze mozesz miec kazda. pfffffffff!" owszem, dokładnie tak jest :D ale naładniejsze jest to pffffff na koncu... i przed "i" nie musisz stawiac przecinka :P

"ja mysle ,ze kazda laska łapie słowa rzucane na wiatr,ja przynajmniej nie znam takiej." widocznie w Twoim gimnazjum tak jest :P