kosmitka20gt 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Wybieram sie na studia. Powiem szczerze ze chodzi mi tylko o to aby bylo latwo zdac i uzyskac stosowny \'\'papierek\'\'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmitka20gt 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Wiecie moze gdzie znajde takie studia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilith_84 0 Napisano Lipiec 2, 2009 kosmetologia albo bibliotekoznawstwo :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja lubię schizofreniczki Napisano Lipiec 2, 2009 zarzondzanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupaaa Napisano Lipiec 2, 2009 idz na konsewatora powierzchni płaskich... super studia mysle ze w sam raz dl aCiebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmitka20gt 0 Napisano Lipiec 2, 2009 a jakie uczelnie polecacie? takie w ktorych latwo zdac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Lipiec 2, 2009 politologia - duzo ludzi i łatwo pozdawać - ale też i masowa produkcja bezrobotnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmitka20gt 0 Napisano Lipiec 2, 2009 a co sadzicie o administracji czy to trudny kierunek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfcjcjcfyhkhg Napisano Lipiec 2, 2009 łatwa jest pedagogika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmitka20gt 0 Napisano Lipiec 2, 2009 a jakie uczelnie polecacie na ktorych latwo zdac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka2009 0 Napisano Lipiec 2, 2009 administracja jest latwa, ja ja studiuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmitka20gt 0 Napisano Lipiec 2, 2009 a gdzie studjujesz onaona1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -Truskaweczka- Napisano Lipiec 2, 2009 Zarzadzanie i Inzynieria Produkcji. Ale latwo nie jest:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach