Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lektorkaaa

Czy waszym zdaniem ojciec ma prawo zabić człowieka, który zgwałcił jego dziecko?

Polecane posty

Gość Lektorkaaa

Pytanie teoretyczne. Czytam "Czas zabijania".

Gość smutny rafciooo
oj nie , nie wolno zabijać

Gość prawa nie ma ale mozna
go zrozumiec i potraktowac to jako zbrodnie w afekcie

Gość jasne czemu nie

Gość wesolowska na tvn
by powiedziala ze nie.

Gość Safariii
nie od tego mamy prawo ..

W ŻADNYM WYPADKU! przecież to człowiek! miał po prostu baardzo dużą potrzebę seksualną i nie mogł się opanować! o proszę,jakie ty książki czytasz! o zabijaniu! rodzice wiedzą?! pewnie po kryjomu czytasz😡 moj syn tez czytal podobne kwiatki,ale jak dostal po dupsku 😡!

Gość Lektorkaaa
Ale tu chodzi o dziecko! Niby rodzice zawsze mówią - niech ktoś tylko skrzywdzi mi dziecko, to zabiję drania, ale tak naprawdę mało kto to robi. A co jeżeli jednak dotrzyma słowa? Skazalibyście go?

Gość bosanoga
ale po co? Jeśli ojciec zabije gwałciciela to nikt nie będzie żałował ojca tylko gwałciciela za to ojciec zostanie mordercą(czyli gorzej niż gwałciciel) Jeśli ojciec nie zabije gwałciciela a zrobi wszystko żeby ten trafił za kratki to ten koleś będzie do końca życia będzie funkcjonował z piętnem gwałciciela i za cholere np nie dostanie dobrej pracy (bo karany) i będzie staczał się coraz bardziej. Dla mnie poniżenie i znęcanie się psychiczne nad gwałcicielem albo okaleczenie byłoby większą karą niż śmierć

Gość jasne czemu nie
------>it is the true NIE MÓGŁ SIĘ OPANOWAĆ??? DO GAZU PEDOFILI!

Gość józio
to raczej do ukarania jest dziecko ze swym byciem takiego prowokuje

Gość jhu
nikt nie ma takiego prawa

Gość do lektorki
mało kto to robi bo ludzie boją się kary mają innych bliskich którzy ich potrzebują poza tym do zabicia człowieka potrzeba wiele odwagi i determinacji - nie każdy ją ma co do głownego pytania: co to jest "prawo" jakie prawo? w odniesieniu do jakich norm?? bo jeśli chodzi o prawo państwowe to oczywiście nie ma. a prawo moralne? też każdy ma różne poczucie moralności i sprawiedliwości za gwałt powinna być kara śmierci - wykonywana przez państwo

Gość Lukrecja03
Nie ma prawa.. mimo że takie myśli człowiekowi przechodzą przez myśl gdy ktoś zgwałcił jego dziecko.. ale ten co zgwałcił to człowiek.. chory człowiek nie zapominajmy o tym...

Gość do lektorki
gówno prawda są gwałty dokonywane przez chorych prychicznie lub upośledzonych. ale w pozostalych przypadkach gwałciciele to ścierwo do utylizacji

Gość jasne czemu nie
Mam gdzieś czy gwałciciel jest chory. Może sobie na raka umierać, ale nie zasługuje na dzień życia skur****el gwałcący dzieci.

Gość józio
no nareszcie konkretnie!

Gość Lektorkaaa
A potępilibyście takiego ojca (lub matkę)?

Gość jasne czemu nie
Zrobiłabym to samo, więc dlaczego miałabym potępiać ojca (lub matkę) likwidującego takie ścierwo?

Gość bvbgbbghr
może go zabić w białych rękawiczkach , doprowadzić do skazania i płacić co miesiąc jakiemuś miłemu więźniowi za umilanie temu gwałcicielowi czasu na 100 różnych sposobów....

Gość dsadsada
nie, ale ma prawo go zgwałcić

Podobny przypadek jest w \"Bestii\" Roslunda i Hellstroma, którą czytam ja. Z tym że, u mnie jest zgwałcona i zabita dziewczynka, ale przez \"seryjnego\" pedofila mordercę, więc byłyby kolejne jak nic. Papa zabił pedofila dwoma strzałami z broni myśliwskiej. Jutro zacznę trzeci rozdział. Pewnie proces sądowy.

Gość Lektorkaaa
Nie wpisujcie się tu dla żartu. Temat nie jest śmieszny!

jasne czemu nie- to ja. Nie chciało mi się logować. To są moje prawdziwe poglądy na temat pedofilii, więc nie pisałam dla żartu- nie wiem jak inni.🖐️

Gość kjds
Czas zabijania - świetny film, bardzo ciekawy a przy tym cudowna rola Matthew McConaughey'a. Matthew jest mega przystojny, ekstra ciacho i do tego fantastycznie zaprezentowal swoje zdolnosci aktorskie w tym filmie.