Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisia123

Problem z rodzicami...wielki problem

Polecane posty

Gość pisia123

Witam ! Jestem z chłopakiem 3 lata. Mam skończone 19 lat i mam strasznych rodziców. Dlaczego? Ponieważ, dziś mojego faceta rodzice wyjechali na tydzień i będzie miał wolne mieszkanie. A mi rodzice nie pozwalają nocować u niego. Najlepsze jest to, że rok temu byłam z nim sama w Angli na 2 tyg, za 19 dni znów leci tam na 2 tyg. Pod namioty ok.mogę jechać .Ale spać to już nie ;/ Co ja mogę zrobić ,żeby im ruszyć inne myślenie. Przeciesz normalne jest to, że jak jedziemy gdzieś to śpimy razem a nie osobno, ja na łóżku a on pod łózkiem :[ Jak dla mnie to bez sensu...Mama mówi ,że bedę mogła jak wyjdę za mąż...

Gość pisia123
jesteście tam ?

bo widzisz....sa rodzice ktorzy "lozko w sypialni" owijaja specjalna otoczka ......mareac w namiocie nigdy nie bedzie takim lozkiem ....heheh praktycznie bez znaczenia jest gdzie sypia dwoje ludzi ale dla niektorych rodzicow czyni to wielka roznice ;)

Gość pisia123
no ale to wiadomo przecies zze jak jedziemy do angli to sypiamy razem. Wkoncu mam swoje lata, umiem podjąć odpowiednią decyzje...

Gość pisia123
co ja mam z tym zrobić ;( Zachowują sie jak bym miała 15 lat, a zbliża mi się 20. Dzisiaj miałam chęc wyjść i jutro wrócić, nawet się spakowałam...:( Ale zachowałabbym się jak gówniara, Ja przeciez nic nie robie jak tam zostane...Jak chodzi im o brzuszek ,dziecko ...jak by mialo być to był łaziła z brzuchem. Jestem odpowiedzialna i nie spieszy mi się na razie

Gość autor tego topiku2
zaznasz spokoju dopiero jak się wyprowadzisz wiem po sobie - mam 27 lat i do 24 roku do skonczenia studiow mialam zakaz spanai u chlopaka - inaczej wypad z chaty

hihihi mam swoje lata :D.....sorry ale zabrzmialo bardzo powaznie ;) pewnie ze w anglii sypiacie razem , pod namiotem tez :) ale na spanie w twoim lub jego domu musicie poczekac :) kumasz roznice "DOM" twoj lub jego ale DOM .....wiem ze to hipokryzja ale czasem mozna takich ludzi znalezc ot przyklad twoich rodzicow :)

Gość pisia123
Że tamto pokolenie tak myśli. Sam fakt jesteśmy długo ,zna go jezdzimy razem na wakacje a tu co? Chce spać a mama na to " nawet nie próbuj bo tato przyjdzie po ciebie" To jest duża przesada :(

Gość pisia123
ale co to za różnica ? Mój czy jego, czy gdzie indziej ?

Gość ngfgbh
jak ci zle z rodzicami to sie wyprowadz...:O ciekawe czy gdzie indziej bedzie ci lepiej!? nierozumiesz ze dla nich to wstyd ze corka spi u faceta?:O nawet jesli ty nie zamierzasz tam nic robic...:O tak trudno to zrozumiec?? to sa twoi rodzice:O

Gość pisia123
to ile musze mieć lat ,żeby sobie nocować ? A jego rodzice przeciesz wyjechali !!

Gość ngfgbh
" A jego rodzice przeciesz wyjechali" no wlasnie...tym gorzej:O bedziesz sobie nocowac ile sobie chcesz jak sie usamodzielnisz...albo wyprowadzic na studia do innego miasta wtedy oni nie musze o tym wiedziec co robisz

ojj chyba nie do konca rozumiesz co pisze :O......miedzy jego domem a twoim nie ma roznicy ! ale jest roznica miedzy domem a namiotem w wakacje ! dla rodzicow DOM to rzecz swieta

Gość pisia123
wiem o co chodzi :) Ale oni już powinni traktować moje decyzje poważnie. Nie jestem małą dziewczynką ,kta wymaga szczególnej opieki...

Gość pisia123
a co byście zrobiły jak byście byli rodzicami i wasza córka się zbunowała i postawiła na swoim ?

Gość kabel ma rację
poprostu pewnie wiesz, "pod naszym dachem takie rzeczy?!" tudzież "pod jego dachem" (bo się pewnie wczuwają w sytuację jego rodziców :D) Olej to.

heheh tak dlugo jak jestes na ich utrzymaniu nie mozesz sie buntowac :) odpowiem tak jak gdybym byl twoim rodzicem znajac ich poglady ;) bunt ? prosze bardzo zapomnij o studiach marsz do roboty zarob na siebie i wez zacznij odpowiedzialne zycie na wlasny rachunek zdala od nas :) czy teraz nadal myslisz o buncie ? a taki scenariusz moze sie zdarzyc :)

Skoro nie rozumiesz decyzji rodziców i tego co pisze Ci Kabel, to te Twoje 19 lat nic nie znaczy. A uparte myślenie o buncie tylko to potwierdza.