Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaaaaaa

na co mi moja uroda i mile usposobienie skoro jestem sama

Polecane posty

Gość **biedroneczka**
z porcelany -Haha, no normalnie nobla powinnaś dostać za swoje mądre przemyślenia :D Haha. Napisz prace doktorancką na temat wpływu urody do puszczania się. Hahhaahaha :D Normalnie tekst roku :P

Gość z porcelany
Po prostu obracasz się w innym towarzystwie niż my.. W moim towarzystwie większość brzydul ma chłopaków (oczywiście pod względem wyglądu ich chłopcy są do nich podobni;) ) a moje dwie prześliczne koleżanki nadal są same.. Po prostu nie zadowalamy się ochłapami

Gość zodiakalna waga
biedroneczka a co tak nie jest? zaraz naskoczycie na kazda co powie ze jest ladna zazdrosc? Dziewczyny są puste, bo myślą, że wygląd powinien wszystko załatwić---> pokaz mi dokladnie zdanie ktore o tym swiadczy ze one tak mysla, bo widze tutaj ze wiekszosc z was ma problemy z rozumieniem tekstu czytanego:O

Gość jesteście idiotkami
03.07.2009] 11:24 [zgłoś do usunięcia] z porcelany Po prostu obracasz się w innym towarzystwie niż my.. W moim towarzystwie większość brzydul ma chłopaków (oczywiście pod względem wyglądu ich chłopcy są do nich podobni ) a moje dwie prześliczne koleżanki nadal są same.. Po prostu nie zadowalamy się ochłapami \ :D--NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ :P

Spokojnie Paula, nie martw sie tymi komentarzami. Wszystko bedzie dobrze, znajdziez swoja milosc ;), a zreszta czy warto przejmowac sie komentarzami w ktorych ludzie zachowua sie tak jak by znali Ciebie i wiedzieli o Tobie wiecej niz Ty sama wiesz? ;) Tacy ludzie sami wydaja swiadectwo o sobie.

Gość z porcelany
nigdy nie zachowywałam się wulgarnie, nienawidzę wulgarności.. Wyzywająco także się nie ubieram, taki wyzywający styl jest koszmarny, ubieram się dziewczęco, kobieco, ładnie, skromnie, i nie będę latem chodzić w spodniach, gdy są 30 stopniowe upały, muszę ubrać spódniczkę i pokazać moje piękne nogi.. Niech sobie ludzie patrzą i podziwiają, ale nie muszą zaczepiać mnie żałosnymi odzywkami.. Owszem mam stado wielbicieli, ale żaden jeszcze nie przypadł mi do gustu, ale jak już wcześniej pisałam, nie płaczę z tego powodu. Wiem, że kiedyś znajdzie się ktoś odpowiedni DLA MNIE

Gość zodiakalna waga
jednego nie rozumiem dlaczego jak ktos uwaza sie za ladna osobe zaraz jets wyzywany od pustych osob? ohh polska mentalnosc, zazdrosc, zawisc...typowe :O

Gość zodiakalna waga
doktor_house dobrze napisane:D

Gość z porcelany
bo laski nie mogą znieść tego, że ktoś jest od nich lepszy. Ja oprócz tego, że jestem ładna, pewna siebie, miła, kulturalna, nie jestem super inteligentna, ale na pewno nie jestem pusta ani jakaś tępa i nie zachowuję się jak moje wulgarne koleżanki. jak na nie patrzę to mi się przykro robi, że dziewczyny mogą być aż tak głupie..

Gość **biedroneczka**
zodiakalna waga - idź z koleżankami obmawiać jak to pasztety zazdroszczą pięknym i miłym dziewczynom i nie marnuj mojego czasu 🖐️. Ach to jest forum anonimowe, ale w żadnym wypadku nie mam nikomu czego zazdrościć. Pokazałabym wam z chęcią, że to że bronie typowych "brzydul" i nie lubię takich pustych topików, nie znaczy że jestem też brzydka. 💤 Pa, znikam stąd. A wy przepiękne kobiety dalej tkwijcie w tym kółeczku samouwielbienia. Ta ja jestem "bee" i w ogóle was nie rozumiem a wy totalnie idealne

Gość so pot
*a pieknosci

Gość **biedroneczka**
a bym zapomniała:P:P "W moim towarzystwie większość brzydul ma chłopaków (oczywiście pod względem wyglądu ich chłopcy są do nich podobni ) a moje dwie prześliczne koleżanki nadal są same.. " zodiakalna waga masz swój cytat ograniczona umysłowo kobieto. i kto ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. :o

Gość zodiakalna waga
biedroneczka nadrob w swojej edukacji luke jaka masz z czytania ze zrozumieniem....:P

Gość so pot
Z porcelany, smieszna jestes, bo to ty ryczysz w poduszke nocami i ty zazdroscisz innym zwiazkow, nie na odwrot. Ale oczywiscie musisz sobie wmawiac, ze te w zwiazkach to brzydule, ale ty pieknosc jest skazana na samotnosc, bo faceci wola te brzydsze:D Proponuje wizyte u psychologa:D

Gość dacjei fotki
ocenimy was :)

Gość zodiakalna waga
:D:D:D ale mnie rozbawilas teraz tym cytatem i na ten podstawie wydalas opinie super bardzo madra jestes, gratuluje inteligencji szkoda zcasu mi na rozmowe z toba :O

Gość **biedroneczka**
przepraszam zapomniałam o skopiowaniu ważnego i mądrego zdania "z porcelany" na temat czym się nie zadowalają przepiękne kobiety. pozdro "W moim towarzystwie większość brzydul ma chłopaków (oczywiście pod względem wyglądu ich chłopcy są do nich podobni ) a moje dwie prześliczne koleżanki nadal są same.. Po prostu nie zadowalamy się ochłapami " oto cały cytat. pozdrawiam serdeczne perełkę wśród mędrców tego świata "z porcelany". daleko zajdziesz kobieto, prace w kabarecie dostałabyś od razu.

Gość z porcelany
a bym zapomniała "W moim towarzystwie większość brzydul ma chłopaków (oczywiście pod względem wyglądu ich chłopcy są do nich podobni ) a moje dwie prześliczne koleżanki nadal są same.. " zodiakalna waga masz swój cytat ograniczona umysłowo kobieto. i kto ma problem z czytaniem ze zrozumieniem. Zacytowałaś mnie, a nie zodiakalną wagę, więc nie pisz, że to jej cytat

zodiakalna waga Masz racje, ze w Polsce typowa jest zawisc. Anglik jak by jego sasiad mial samochod piekny to chcialby miec podobny, a polak zyczyl by temu sasiadowi zeby ten samochod przywalilo drzewo, gdyby chodzilo ko kobiete to anglik by chcial miec taka, a polak by sasiada zdradzila :D taki dowcip kiedys czytalem, ale odnosi sie do rzeczywistosci.

Gość **biedroneczka**
zodiakalna waga - no ja wiem , że ci może brakować słów, bo za inteligentna biedaczko nie jesteś :(. Współczuje takim ludziom, więc pomogę ci zrozumieć. Napisała że brzydule mają brzydkich chłopaków. Ale piękne kobiety nie będą zadowalać się ochłapami. No pewnie! Jak można spojrzeć na brzydkiego chłopaka! Hah, przecież wygląd mówi wszystko o człowieku. Brzydal to totalny ochłap. A fe :o

Gość sheepek
dziewczyny, ja tez miałamn podobnie. Mój niedoszły szwagier stwierdził, ze na imprezie by do mnie nie podszedł bo.. wygladam na zadufana w sobie i bałby sie porazki.. Faktycznie chyba tak wygladam, poprostu brakuje mi usmiechu. Adopratorzy byli owszem - ale musieli byc po piwie zeby sie odwazyc wiec odpadali. Wymagań wielkich nie miała - wykształcony, ineteligenny, z poczuciem humoru, no i uroda w moim guście. Jakoś nie miałam szczescia takiego spotkac w realu więc.. poznałam moja milosc przez internet. Jestesmy razem od 5 lat, niedługo ślub.. Skłoniły mnie do tego czeste pytania facetów na pierwszym spotkaniu o seks. Miałam wrazenie ze wszyscy faceci sa tacy sami. On nie pytał nigdy, sama dałam mu znak kiedy chce :) Życze powodzenia !

Gość z porcelany
so pot - chyba nie czytasz uważnie. Pisałam już, że wcale nie zadręczam się tym że jestem samotna i nie mam faceta. Póki co on wcale nie jest mi do szczęścia potrzebny. Mam ważniejsze sprawy na głowie niż miłość. I wcale nie zazdroszczę innym związków.. Zwykle jest tak, że :"swój zawsze szuka swojego i znajduje" więc nie rozumiem, po co przystawia się do mnie jakiś skończony pajac.. Raz trafiłam na fajnego faceta, ale okazał się lovelasem, i nie zależało mu na mnie. Ogólnie nie potrafił się ustatkować więc kogoś takiego też nie chcę. Jestem wybredna i wymagająca, może po prostu czekam na tą jedyną miłość, a nie na pseudo związek

Gość **biedroneczka**
mergajte - A jak twoim zdaniem nazwać osobę, która uważa że chłopak brzydal to ochłap?

Gość do z porcelany
a skad ten topik dziewczyno? gdybys sie nie martwila tym ze jestes sama, to chyba bys takiego topiku nie tworzyla?

Gość sheepek
aha, wiekszosc moich znajomych wysmiewała moje wymagania co do wyzszego wykształecenia. Dlaczego mam miec faceta gorszego ode mnie ?? Ale dodam, ze wysmiewali ci, którzy o studiuach nawet nie mysleli. Dla mnie to rzecz oczywista. Jedak nie udało mi sie bo mój narzeczony od kilku lat broni pracy inz i nic z tego nie wychodzi :D A więc ceńcie sie i miejcie wymagania !

Ach te piękne i samotne :D Są ich 2 warianty... Jedne to te, które jak ro się ładnie mówi - cenią się :D Czytaj - tak sie zachowują, ze kazdy normalny facet odpuszcza sobie rozkapryszoną księżniczkę... Drugie to te, które o swej urodzie dowiaduja sie od cioć, babć ich znajomych oraz koleżanek :D A kazdy normalny facet potrzbuje kilogram viagry, zeby i litra ódki, zeby uznac je za atrakcyjne :D

Gość so pot
Z porcelany, ja nie mam nic przeciwko samotnym kobietom, bo przeciez to nie ich wina, ze nie mialy do tej pory szczescia w milosci. Nie lubie jednak jak "singielki" dorabiaja ideologie do tej swojej samotnosci i wypisuja, ze sa samotne przez swoja wielka urode, ze faceci sie ich boja i wola zwiazac sie z brzydula i innne farmazony. Po co wymyslac takie rzeczy? Zaraz dojda do wniosku, ze faceci kochaja brzydote, a piekne niewiasty skazane sa na wieczna samotnosc. Ja rozumiem, ze trzeba sie jakos pocieszac, bo zycie w pojedynke na dluzsza mete jest smutne,a ale bez przesady.

Gość z porcelany
NIE CHODZIŁO MI O TO ŻE OCHŁAPY TO BRZYDCY CHŁOPCY !! Nie skreślam nikogo na podstawie wyglądu. nie mogłabym być także z kimś kto mnie pod względem fizycznym wcale nie pociąga i w ogóle mi się nie podoba! A zwykle podobają mi się tlyko przystojni mężczyźni... Pisałam wcześniej, że nie znoszę głupoty, wulgarności, prostactwa - i choćby facet był najprzystojniejszy na świecie, to nie mogłabym z nim być przez te właśnie 3 okropne cechy... Często trochę mniej atrakcyjny chłopak może okazać się naprawdę mądry, fajny, dobry, inteligentny.. a gdyby dodatkowo mi się podobał byłoby idealnie. Niestety kogoś takiego jeszcze nie spotkałam.

Gość z porcelany
Pewnie że będę się cenić i mieć wymagania... Wierzcie mi, że lepiej być samym, niż z kimś kogo się nie kocha, Tym bardziej że jestem typem samotnika. I niech większośc z Was nauczy się czytania ze zrozumieniem Ja nikomu nie przyklejam naklejki, że ktoś kto jest ładny jest osobą głupią i pustą.. Uważam, że uroda powinna współgrać z mądrością