Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolo s

czy wy tez zauwazylyscie ze leci na was okreslony typ facetow- mowa o wygladzie

Polecane posty

Gość kolo s

na mnie zazwyczaj facet nie wiecej niz 175, blondyn, lub lysy, krepy lub grubawy zapomnijmy na moment o charakterze

Co to ma do rzeczy? Ja jestem blondynką i nie lecą na mnie tacy jak na założycielkę tematu. Ja mam do czynienia z bardzo różnorodnymi facetami. Zazywyczaj mają albo ciemne oczy, albo włosy i są przystojni. Jeden typ? Niee...

Gość kolo s
depeche dokladnie a widzisz na mnie blondyni wogole nie dzialaja, sa aseksualni z wygladu wole szatynów

Gość kolo s
dodam ze nie jestem blachara raczej mam taki okres w zyciu ze staram sie nie zwracac uwagi facetów, taka szara mycha

Gość malawrona.pl
cos w tym jest ja jestem niska bladynka i prawie wszyscy faceci z ktorymi sie spotykalam mieli ponad 180 cn wzrostu byl tylko jeden wyjatek zreszta ja tez interesuje sie tylko takimi kolesiami niscy reaguja na mnie alergicznie i ze wzajemnoscia nie wiem skad to sie bierze ale mam ta przypadlosc od lat

Gość kolo s
moze mu mamusie przypominam:)

Gość meneleeeD
moją matkę przeważnie narąbani faceci podrywają xD Taki oto typ facetów:D

eh.. w moim przypadku jest podobnie- na mnie leca bruneci i szatyni. nic do nich nie mam, ale jest jeden blondyn ktory mi sie bardzo podoba i niestety, woli blondynki. czytalam gdzies ze ludzie szukaja partnerow podobnych do siebie aby nie bylo konfliktu genow.

Gość kolo s
a na mnie leca tylko tacy gora do 175 trudno podobno milosc jest slepa

na mnie tacy bruneci ok 175cm wzrostu, szczupli i przystojni :P jak moj chlopak :P kilku blondynow tez bylo i kilku takich wysokich ok 190cm :P w sumie jak tak pomysle, to roznie to bywa :D:D:D

U mnie jest inaczej. Nie wiem, może mam taką urodę, że pociągam różnych:P Ale blondyni na mnie raczej nie lecą i ja na nich też nie. U mnie jest tak: skoro ja jestem blondynką to po co mi blondyn? Ja potrzebuję przeciwności, kontrastu. Jing i Jang, a nie Jang Jang:p

Gość kolo s
ja slyszalam inna teorie: przeciwienstwa sie pzryciagaja np. polki lubia wlochów i odwrotkie bo wlasnie jest najmniejsza szansa na "kolizje" genów

Gość na mnie lecą przeróżni
starsi, młodsi, przystojni i brzydcy, inteligentni i ci mniej bystrzy ale WSZYSCY mają cechę wspólną - lubią zielony kolor :O:O:O

to w mniejszym srodowisku, aby uniknac potomstwa z osobnikami ktorzy potencjalnie moga byc z nami powiazani. natomiast w duzym srodowisku szukamy ludzi podobnych. czytalam w Newsweeku , wiec wydaje mi sie ze to dosc wiarygodne zrodlo. w moim przypadku ta teoria wydaje sie prawdziwa.

Pff... co z tego, że lecą. A doleciał do którejś ten "jedyny" ? Do mnie jeszcze nie:O

Gość kolo s
ech coz jestem skazana na blondyna

Gość na mnie lecą przeróżni
właśnie Lili. trafna uwaga :O niby dolatują, ale na stałe nie lądują - robią sobie międzylądowanie :O

Gość takie życie ponoć ale...
tak na mnie leca brzydcy, prawie tak paskudni jak ja

Gość podobno to jest tak
że wybieramy partnera (potencjalnego) który jest tak samo atrakcyjny, za jak atrakcyjnego/atrakcyjną my sami się uważamy. i coś w tym jest :P

Chyba masz rację, chociaż ze mną jest w ogóle dziwnie. Lecą na mnie tacy fajni faceci, że wywołują ochy i achy i ja ich odrzucam, bo myślę sobie: Co TAKI koleś widzi we mnie? Nie umię tego przezwyciężyć:(

gustuje we mnie albo niewysocy panowie(mlodzi ) raczej z brzuszkiem:D albo bardzo chudzi i bardzo wysocy 190 +:Praczej takie typowe blondynki:P zadne tam egoztyki

Gość elubaba
a na mnie leca w sumie rozni, choc przewaznie niscy a sama w zasadzie jakas mega niska nie jestem- mam 165 : a kiolor wlosow zmieniam jak rekawiczki :P

Gość ani mania
z wyglądu to chyba nie ma reguły, ale gorzej z osobowością- masowo przyciągam rozlazłych pantoflarzy; a ja nie znoszę takich facetów i chcę partnera. do wszystkiego, jakbym chciała coś wychować i się czymś opiekować to wzięłabym kota ze schroniska.

Gość małła
a ja mam 156 i zazwyczaj wysocy sie kreca,

Gość kolo s
malla a wysocy dla ciebie to 175:P

Gość nie wiem czy mam racje czy nie
COS W TYM JEST! MAM 160CM jestem niziutka i z regoly mam facetow 170-175cm zle sie czuje przy wyzszyvh jak bylam blondynka radkowalam z blondynami i szatynami teraz mam czarne wlosy i czarnowlosego faceta xD

Gość Najgorszy facet to taki co ma
między 169 a 170 cm !!! Taki facet nie powinien przyciągnąć kobiet. No chyba że jest naprawdę przystojny, ma super włosy i jest dobrze zbudowany, wtedy to co innego :) Ale generalnie wg mnie wzrost faceta poniżej 170 cm (nawet poniżej 1 cm) to przesada i to spora. Taki facet nie powinien uprawiać sexu i mieć dzieci, gdyż jego potomstwo będzie równie niskie i niesczęśliwe !!! Wszystko w temacie :)