Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie na czarno

Jaki najwiekszy wstyd zrobiliscie sobie w zyciu?

Polecane posty

Gość antygmo
mnie i tak nie pobijecie:p cieszcie się z tego

Robiac zakupy z moim facetem w markecie przez przypadek wpakowalam jakiemus kolesiowi pudelko tamponow do koszyka:On wlana smiechem i mowi dzieki,ale nie za bardzo je potrzebuje moj facet ryl ze smiechu:Oa ja burak:O.2 tyg.temu byla na basenie i z kumpela zaczelysmy podskakiwac w wodzie zrobilam taki wyskok,ze stanik mi spadl hehehe:O wstyd jak nic kolesie w beke a matki z dziecmi dupe mi obrabialy,ze cycki przy dziecich pokazuje:OPare lat temu w czasie robienia kursu na prawko poszlam na jazde i kurwa dostalam okres nawet nie czulam,ale zobaczylam jak wstalam z fotela:Omyslalam,ze umre moj instruktor powiedzil,ze juz mial taki przypadek:O

Gość PozioOmka
dobra...gdybyś chociaż napisała co było w tym liście...a nie

Gość antygmo
chyba sobie zartujesz nie napisze bo wstyd jak cholera ale uwierz mi na slowo, ze mam pierwsze miejsce:O niestety

Gość PozioOmka
no weź...nie bądź taka...wszyscy tu się dzielimy swoimi historiami :p uchyl rąbka tajemnicy ...;)

Gość antygmo
wiesz, gdybym serio byla anonimowa, to napisalabym ogolnie o co chodzilo, ale nie moge co Ty

Gość ooooooooooolabogaaaa
mnei i tak nikt nie przebije... :O

Gość PozioOmka
no przecież MY wszyscy widzimy tylko : antygmo

Gość PozioOmka
ja tam sie nie wypowiadam...wiem ze to głupota była...tak podsumowując na przestrzeni lat.. ludzie sie zmianiaja :)

Gość antygmo
Poziomka, niezly dowcip Olaboga, ale o Twoich tajemnicach nikt nie wie poza Tobą a ja list wyslalam wiec...

Gość antygmo
ja tam wolalabym zapomniec o najwiekszym bledzie mojego zycia

Gość też nie na czarno
-Posmarkałem się przy koleżance , ze smiechu :O:O , wielkiego gluta puściłem :O:O:O -Koleżanki widziały przez przypadego (gdy pokazywałem im zdjecia w aparcacie ) moje foty gdy mialem na sobie maseczke i takie badziewia na skórze i do tego upiorną minę :O:O:O Kurde nie umiem sobie przypomnieć ale coś jeszzce było i to gorszego , napisze jak pomysle :D

Gość zezowateszczescie
w pracy nudzilo mi sie z kumplem i zaczelam pokazywac mu jakie mam zdjecia na tel przewijam pokazuje a to moj pies a to ja a za chwile .. moj cycek ... zapomnialam ze kiedys sobie zrobilam z ciekawosci jak wyjdzie na focie kumplowi sciemnilam ze kolezanka bala sie ze ma chora piers i zdjecie do lekarza robilysmy...:0

Gość Wstyd i hanba
No dobra. Numero uno: Dopiero co sie wprawadzilismy do nowego mieszkania, nie znalam nikogo za bardzo i dopiero poznalam sasiada jak sobie kupilismy szczeniaka. Poniewaz sasiad tez ma psa, pewnego dnia zaczelismy rozmawiac. Ale on byl wtedy w jakichs podomowych ciuchach, nieulozonych wlosach itp., na luzaka. Za jakies pare dni spotkalam go w garniaku, wyglancowanego i pieknego - bez psa - wiec, jak to ja, nie poznalam kolesia. Zaczal gadac cos o moim szczeniaku (akurat mialam go na smyczy), a ja wypalilam: "Nie wiem czy pan zna tego pana, co tu mieszka gdzies w poblizu i ma tego duzego golden retriviera? A on do mnie: No przeciez to ja. I drugie (tez z moim labradorem): Wzielam monstera rano skoro swit na spacer. A musze powiedziec, ze na moim osiedlu domy sa pobudowane na jedno kopyto, wiec dokladnie takie same domy powtarzaja sie co kilkanascie metrów. Oczywiscie wracajac, jeszcze spiaca i niekontaktujaca, chcialam wejsc do innego domu, kilka domów dalej od mojego (przysiegam, ze wszysko wyglada niemalze tak samo. jedyna roznica to pierwsza cyfra na numerze domu. I klucz nie dzialal. Ja sie mecze i mecze, 7 rano, nie moge otworzyc. Pomyslalam: moze klucz mi sie zgial albo cos. Ale przeciez jak nie jest zamkniete na drugi zamek to mozna wsadzic dowód osobisty miedzy drzwi a framuge i sie otwieraja. Wyjelam wiec dowód i sie ostro wlamuje. Pies sie gdzies kreci kolo mnie. W koncu zaskoczyl mnie widok polnagiego kolesie otwierajacego drzwi. Masakra, myslalam ze sie zapadne pod ziemie. Wydukalam cos, ze sie pomylilam i pobieglam do siebie.

W markecie wyciagajac potrfel przy kasie wypadl mi kondom:P Kasjer-facet i dluga kolejka za mna:P W lokalu pelnym ludzi wylalam facetowi piwo na glowe:O

Gość zezowateszczescie
wstyd kumpeli: jadac z nia tramwajem stalysmy i ona trzymala sie metalowej ruski w pewnym momencie tramwaj ostro zahamowal kujmpela okrecila sie na rurze i usiadla na kolana siedzacej pani:D

Gość haha super

Gość niezłe z tym tramwajem

Gość ja też się kiedyś obsmarkałam
w podstawówce jakoś miałam chyba chore zatoki i ciągle nos zapchany. i była jakaś śmieszna sytuacja i ze śmiechu wywaliło się ze mnie tyle glutów, że sama nie wiem skąd to było, ale kicha na całego ;) ale i tak wolę to niz jak moja koleżanka na wyciecze popuściła i cały czas od niej waliło ;) ogólnie mam bujną fantazję i lubiłam pisać pamiętniki. i niekoniecznie pisałam w nich prawdę. Raz pofantazjowałam na temat kolegi z klasy, nie jakieś tam straszne rzeczy jak to gimnazjalistki teraz się zabawiają, ale że mi sie podoba itp.i jakby to było jakby mnie o rękę poprosił ;)(czas fascynacji anią z zielonego wzgórza) i wcale to prawdą nie było. i moja mama to przeczytała a potem jakoś szłyśmy na zakupy i coś gadałam o tym kumplu a ona do mnie: no ale chyba go bardzo lubisz... wstyd mi strasznie było. miałam może z 13 lat. a propos zdjęć miejsc intymnych, to był mój piewszy telefon a aparatem i moj facet byl daleko i wysłałam mu zdjęcie mojej muszelki ;) ale fotki nie usunęłam. po jakimś czasie moj kuzyn wziął telefon i zaczął przeglądać fotki... a największa kicha jaka mnie w życiu spotkała to jak stary przeczytał erotyczne smsy od mojego byłego....

Gość ja też się kiedyś obsmarkałam
a i jeszcze raz kłóciłam się z facetem, że nie będę się wcale wstydziła przy ludziach spakować gumki przy ludziach. I byliśmy w hipermarkecie no i trzeba bylo to udowodnic, akurat jakas babka stala i wybierala witaminy musujace a gumy staly obok. podeszłam pewnym krokiem, chwyciłam pudełko i wtym momencie runęła większość pudełek na ziemie a ja pośród nich stałam jak sierota ;)

Gość też nie na czarno
NO jeszcze mi się przypomniało W klasie 6 podstawówki byłem na jakimś festynie w parku miejscik ze starszymi o... 5 lat kolegami Trza było0 przskoczyć przez płot (bo wejscie na teraz bylo płatne ) Nażarłem sie batoników nie umiałem przeskoczyć , pomógł mi kolega pchając mnie rekami w dupe :D a ludzie sie gapili... Zeby miec wlosy proste , przed spotkanie z kimś tam.. owinąłem się bandażem (całą głowę) i wtedy wszedł mąż siostry ale nic nie powiedział ,takiego buraka strzeliłem :O

Gość zapomnialam nicka hehe..
W podstawówce była przygotowana jakaś impreza, były proby. Siedziałan na scenie,ale bradzo chciało mi się siku, więc "klęknęła", pomyślałam, że przejdzie. I kiedy tak klękałam, w nadzieji, ze przejdzie chęć sikania, kolega (dla żatrow) zepchał mne ze sceny. Nie musze mówić, że jak wstałam to była nieduża plama moczu i mokre spodni. Śniło mi się to nocami, ale nie wiem, czy ktoś widział. A najbardziej się wstydze sytuacji, gdy pracowałam za granicą w restauracji, gdzie napiwki były składane do jednego dzbanka. Kiedyś dostałam duży napoiwek i .........schowałam do kieszeni. Szef restauracji to widział, i kazał oddać.Następnie mnie szybko zwolnił.

Gość kuje mnie po oczach
w czasie seksu od tylu wyszedl mi z dupy bialy robak :o :o :o z seksu nici.....

Gość upupupup

zezowateszczescie w pracy nudzilo mi sie z kumplem i zaczelam pokazywac mu jakie mam zdjecia na tel przewijam pokazuje a to moj pies a to ja a za chwile .. moj cycek ... zapomnialam ze kiedys sobie zrobilam z ciekawosci jak wyjdzie na focie kumplowi sciemnilam ze kolezanka bala sie ze ma chora piers i zdjecie do lekarza robilysmy...:0 hahahahahah dobrze wybrnęłaś :D

przewróciłam się w restauracji przy ludziach :-O a facet z którym byłam się za mnie wstydził, siedział przy stole i zakrył twarz listą menu :-O zaznaczam że nie byłam pijana

przewróciłam sie na rowerze na zakręcie... poleciałam z kilka metrów, akurat ludzie z kościoła szli... ale kicha..:o kiedyś jechałam z dwójka znajomych stopem na koncert, po jakichś 200 km tak się wszyscy spiliśmy, a ja najgorzej, zaczęłam płakać, szlochać bez powodu, potem wymiotować i facet sie wkurzył i nas wysadził w jakiejś dziurze zabitej dechami.. ale jazdy były kiedyś...:D:D:D