Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cattella

Mam wysokie IQ ale i tak czuje się nikim

Polecane posty

Gość gość
Na http://online.narodowytestinteligencji.pl po północy sms złotówka z czymś. Wyszło mi 125 tak jak się spodziewałam. Szału nie ma, tragedii nie ma, wypełniłam w niecałe 13 minut, a oni piszą "zajmie ci to mniej niż 5 minut", a potem piszą, że rozwiązałam szybciej niż inni, mogliby pilnować spójności informacji :/

Gość gość
Ściema z tymi testami, błędów tyle miałam, że na studiach może bym się załapała na 3,5 i to ma być wynik powyżej przeciętnej?

Gość Ta od psa
Ja też mam 135 i 6 błędów ; p

Gość franka od dzbanka
Ja chyba sobie zrobie ten test... robilam jak mialam lat 14, mialam 126.... zastanawiam sie czy mi iq skoczylo czy spadlo:p

Gość franka od dzbanka
Tzn ten z mensy nie ten internetowy:p

Gość Ta od psa
no pewnie. Chodźmy wszyscy!

Gość gość
Tam jest licznik, dziś od północy test zrobiło 69 osób, sprawdźcie za jakiś czas ile osób robi na dzień, pewnie kafe statystykę podwyższyło :)

to Ja może dodam ze po pierwsze za każdym kolejnym razem będzie lepiej Po drugie ze po trzecim razie odpadnie czynnik stresu i po trzecie ze kondycja umysłowa bywa tak jak fizyczna różna i jest zależna od wielu czynników jak chociażby wspomniany już stres ale również pogoda czy pora doby:) rozwiązujcie więc dziatki te testy przed i po wizycie w wc. Na czczo i po solarium. Ciekawe byłoby również porównać wyniki z tymi uzyskanymi po obejrzeniu m jak miłosc oraz w czasie uprawiania seksu lub masturbowania sie:)

Ja nie robię. Jeszcze mi wyjdzie tylko 130 i będę musiała zwalić to na karb brzydkiej pogody, pełnego żołądka i niekorzystnego dnia cyklu. A tak w ogóle to mógłbyś napisać chociaż jedno zdanie.... :P

nie bardzo mam czas. Ale napisze jutro. Komputer mi wysiadł. klepie z małego smartphonika na ktorym poczta jest wielkosci znaczka pocztowego

ten cały test mensy kosztuje 100zł. Zastanawiam się ile ludzie byliby mi skłoni zapłacić za udostępnienie pytań przed rozpoczęciem testu a tym samym za pewne członkostwo? Czekam na propozycje

Gość gość
cwaniactwo się nie liczy. to będzie zafalszowany wynik

a co to za roznica? Płatnosc za test wg informacji na sttonie mensy wynosi 100zł A czy idzi to na pokrycie kosztow czy na opłacenie d***** dla prezesa to juz jakby mało iwtotne dla płatnika bysrzaku

dobra. Załatwie wam pytania testowe za stowe. Kontrahent indywidualny. Ze społkami nie rozmawiam:)

Gość gość
Nie wiem jakim cudem zdajecie te testy skoro nie potraficie nawet ze strony przeczytać. Przelewem 50zł, a przed samym egzaminem 100zł -.- A co z mojego psa się śmialiście!

nie jestem najbany parchu. Gdybys czytał to bys wiedział. Rowniez znałbys ceny testow:)

dzisiaj inteligencja się coś wykruszyla. Albo wysłali swojego rzecznika w osobie parcha:P

Gość gość
a weź ty se kurffa nosek podetszyj, bo ci zaraz śpiki spadnom i noge ubijom

Gość gość
Porobilismy sobie wczoraj testy i sie zalamalismy wynikami ; p

Gość pasztet kaliski
ktoś mie wołał

pewnie to ciacho-ład i porządek a może prawo i sprawiedliwość-w każdym razie ktoś w tej platformy