Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cattella

Mam wysokie IQ ale i tak czuje się nikim

Polecane posty

Gość gość
"temat miał być inteligentny - założyłam się z kolegą o browara - on mówił że nie da rady. wygrałam piwo (chociaż na tematy jezyk.gif odaj mail, seks zeszliście - ale były one w "inteligentnym wątku") - dziękuje wszystkim za udział w dyskusji" Nie dłużyło ci się czekać pięć lat na jedno piwo? hahahaha

Gość gość
Miło, że po takim czasie wciąż się kumplujecie.

nie pisałam nigdy na takim temacie... Pisałam często na takich że mężczyźni boją się pięknych dziewcząt i wolą wiązać się z przeciętnymi :P

Gość gość
To chyba ja założyłam tamten wątek o którym mówisz.

Gość gość
Ale on może uosabiać wszystko co złe, niezależnie czy pisałaś w tematach o kupie czy nie ;) i mam nadzieję, że twój post nie był odpowiedzią na to o motylkach :P za dużo tu gości, kiedyś się zanikuje.

Gość gość
To ja od tego psa. Tak, wydaje mi się, że niedawno założyłam jakiś wątek... Aaaa już wiem. Ja założyłam ten wątek o ciachach, które wybierają pasztety. Już wiem ; p

to ja pisałam tam właśnie dziś, nadal czekam na odpowiedź :P

Gość rozkminiam permanentnie
ciekawy temat :) opisze swój przypadek wszystko rozkminiam, analizuje, we wszystkim doszukuje się jakichś zaleznosci, czasem nawet podczas seksu potrafie intensywnie o czyms myslec co chwile wymyślam nowe "wynalazki" (tzn próbuje wynaleźć) np. kurz w sprayu, tabletka orgazmu, szczotka do czesania kota inspirowana budową kociego języka... mogłabym tak długo wymieniac jestem wszechstronnie uzdolniona i mam poczucie piekna większość ludzi uważam za glupcow (staram się tego nie okazywać) czy fajnie być inteligentnym? hmm, może gdybym mieszkala gdzies w Krakowie, a nie w rejonie z 30-sto procentowym bezrobociem...

Gość gość
"czy fajnie być inteligentnym? hmm, może gdybym mieszkala gdzies w Krakowie, a nie w rejonie z 30-sto procentowym bezrobociem...| A to jest tak, że w takim miejscu jesteś pronaukowcem a w Krakowie normalnym człowiekiem, czy w Krakowie też byś była jedną z bardziej mądrych, a tylko miałabyś nie tak ogromny kontrast?

Miałaby więcej możliwości na wykazanie się / korzystanie ze swoich zdolności. Tzn. tak się może wydawać.

mieszkam w malej, zadoopiastej wsi tutaj możesz porozmawiać o zasiłku z mopsu, pamiętnikach z wakacji a nie o tematach natury filozoficzno-egzystencjalnej ja nawet do teatru mam 90km :o

aha i dodam jeszcze, ze kobiety uważam za głupsze :D

Gość gość
i tak sprawiasz wrażenie milutkiej wrażliwej istotki

Gość gość
Coś jest z tymi kobietami, bo facet nawet jak głupi i pijak to nieraz zna się na swoim fachu na tyle, że w takiej malej skali jest niezastąpiony.

Czemu nie możesz się przenieść w jakieś normalne żyjące miejsce?

Gość gość
zrobilam przed chwila test, iq 130 to chyba srednio co??

Gość gość
To całkiem dobrze. Inteligencja wysoka (wyżej jest tylko bardzo wysoka) lub powyżej przeciętnej w zależności od skal. Ale te skale dotyczą pewnie danego rodzaju testów,a ty niewiadomo jaki zrobiłaś :)

hmm z jednej lubie wies, kontakt z przyrodą uwielbiam zwierzęta- wolę z nimi milczeć niż rozmawiać z głupimi ludzmi a z tymi facetami dobrze mówisz- wlasnie o to mi chodzi

Gość Ta od psa
ja powiem inaczej. kobiety sa glupie tak samo jak faceci, ale oni nadrabiają pewnością siebie. Natomiast to, że ktos sie na czyms zna to nie znaczy, ze jest inteligentny.

Gość gość
dzieki za info robilam ten online.narodowytestinteligencji.pl/‎

Gość gość
w jakiej skali jest test z tej strony? www.iqtest.dk

każdy to lubi :) to naturalna ludzka potrzeba, odczuwać jednię z naturą ALE.....

Gość gość
a mozesz polecic jakis test od siebie ?

Gość gość
łeeee zrobiłam ten narodowy test 135 mam ;/ 7 błędów

Gość gość
Inteligencja językowa:Wysokie zdolności językowe Inteligencja Abstrakcyjno - Logiczna: Wysoka Szybkość Procesów Myślowych Test został wypełniony przez Ciebie bardzo szybko, szybciej niż u innych badanych. x w 16 minut hehehh

Gość gość
A ja idę palic faje:) Ale pada ...potem będzie tylko słonko. O której idziesz pa lulu

Gość gość
Dobrze, że już po północy to może się skuszę na smsa :P zawsze chciałam się pobawić w sprawdzenie, ale wchodziłam na regulaminy, a tam opłata 30 zeta :D

Gość gość
powodzenia i nie omieszkaj podac tu swojego wyniku