Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaja80

reakcja na harmonet

Polecane posty

Gość jakaja80

4 dzień z tabletką. W nocy było mi niedobrze, bolał mnie żołądek, chciało mi się strasznie pić, miałam duszności i w ogóle myślałam ze dostanę zawału . Koszmar! Nad ranem jednorazowa biegunka. Potem ból podbrzusza, a teraz właściwie cały czas czuję jakby ciężar w żołądku, mam zgagę i czuję się taka jakby pełna w brzuchu. I dalej chce mi się cały czas pić. Czy to normalne przy pierwszych tabsach i w pierwszym miesiącu???? A może odstawić i się nie męczyć???? Proszę o radę!!!!

Gość wiesz co ja mogę powiedzieć
tyko o swojej reakcji na harmonet. U mnie to były niesamowite bóle głowy, miałam wręcz stan przed udarowy bo zawieszałam się po prostu., Tzn. miałam taki stan, że ludzie do mnie mówili a do mnie to nie docierało, jakbym była w szklanej kuli a inni byli za nią. Zaczęłam wręcz bełkotać. Czułam się fatalnie. Nie dawałam rady chodzić. Musiałam siadać co parę minut bo miałam takie zawroty głowy. I to było od początku brania Harmonetu. Odstawiam po kilku dniach i jak ręką odjął. Wymieniłam na jakieś inne, już nie pamiętam jakie i nie miałam żadnych dziwnych objawów. Moim zdaniem powinnaś skontaktować się z lekarzem i wymienić proszki.

Gość wiesz co ja mogę powiedzieć
już pamiętam wymieniłam na Logest, który o dziwo miał identyczny skład ale był produkowany przez inną firmę i było ok.

Gość jakaja80
może uda mi się chociaż dokończyć to 1 opakowanie...

Gość frufru
proponuję najpierw się zastanowić czy to aby na pewno od tabletek. bo takie objawy typowe nie są, bóle głowy owszem, o piguły podnoszą ciśnienie, ale aż takie sensacje żołądkowe - nie.

powiem Wam że bardzo dziwne były czy też są objawy..... stosowałam Harmonet kilka lat i jak dla mnie rewelacja!!!!! polecałam przez te lata stosowania wszystkim swoim koleżankom i jedyne co, to kilka z nich mówiło o bólach głowy... reszta objawów..tych ekstremalnych.....hmmm..nawet nie ma ich w ulotce!!!! czy wy w ogóle robiłyście testy..badania zlecane przez lekarza?/ czy też może poprostu Wam przepisał w ramach doświadczenia i walenia na ślepo???? część tych objawów jest wielce zastanawiająca i powinnyście iść do lekarza i to natychmiast.... nie sądzę żeby to była wina tabletek....(może, ale szczerze wątpię) sprawdźcie to koniecznie.... zróbcie najpierw badania , które pozwolą wam dobrać odpowiednie zabezpieczenie...