Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulkulkaaa

PRZEGIĘCIE?

Polecane posty

Gość kulkulkaaa

witam pytanie do Pań i Panów mam od 4 lat faceta, utrzymuje kontakty z eks. Początkowo było o to wiele kłótni, w końcu ustąpiłam, przemyślałam - ok, jeśli chce niech utrzymuje, bez sensu zabraniać - sama bym tego nie chciała. Ale poprosiłam, aby nie rozmawiał na mój temat z nią. Teraz się dowiaduje, że jednak rozmawia na mój temat z nią MIMO moich wyraźnych próśb. Co robić? Czy jest sens w ogóle o tym z nim rozmawiać ? Skoro znał moje stanowisko w tej kwestii? Jesteśmy oboje pod 30tkę proszę o pomoc - bo sobie nie radze

Gość kulkulkaaa
pomocy ....

Gość a dlaczego zaraz
A jak my ci mozemy pomóc??? Są dwa wyjscia: rozmawiasz z nim jeszcze raz, poważnie itd. I jeśli się zmieni to ok, a jeśli się nie zmieni, to albo sie godzisz na to co jest albo z nim zrywasz. Nie ma trzeciego sposobu.

Gość kulkulkaaa
dziękuję chocby tak to jużduzo bo cały czas się obwiniam, że może przesadzam i że to normalne, tylko ja jestem jakaś przewrażliwiona :(

Gość a nawet jeśli rozmawia
to właściwie w czym problem? Przecież to oznacza, że jesteś dla niego ważna i nie ukrywa Twojej roli w swoim życiu. Według mnie przesadzasz troszkę.

Gość a dlaczego zaraz
Nie przesadzasz. Posiadanie przez faceta spowiedniczki w postaci ex nie jest tym, co tygrysy lubią najbardziej. :)

Gość całkowicie czarny kot
ja też bym nie chciała, zeby jakaś baba wiedziała za dużo na mój temat o swoich sprawach rozmawiam ze swoimi znajomymi

ej, no ale rozmowa rozmowie nie równa. Co on jej właściwie mówi na Twój temat autorko?

Gość kulkulkaaa
jeśli by mówił dobrze ... ale wiem, że powiedział : nie mogę rozmawiac X jest w pokoju To chyba nie jest zbyt miłe fuck

nie przesadzasz (moim zdaniem), ja nie chcialabym, zeby moj facet zwierzal sie komus z naszych problemow, a tym bardziej swojej ex. mysle, ze rowno obrabiaja Ci dupe, a byla moze to wykorzystac i pokazywac sie Twojemu facetowi jako ideal bez tych okropnych wad, jakie Ty posiadasz i jakie razem omawiaja.

Hm... no, jak dla mnie to równie dobrze mogło oznaczać, że rozmawiali o czymś innym, nie o Tobie, a on po prostu nie chciał, żebyś Ty słyszała o czym...