Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnica zlosnica

samotne po 25r.z czy wierzycie ze jeszcze sie zakochacie?

Polecane posty

Gość tajemnica zlosnica

jw

Gość bogaty 24 juxi
a ty jestes po 25 i niemasz chlopaka??

Gość 92837...............
nie, ale liczę na miłą niespodziankę od losu:P

Gość bogaty 24 juxi
a skad jestes ja tez sam jestem

Gość tajemnica zlosnica
no wlasnie ja tez juz nie:( w dodatku wszystki kolezanki powychodzily za maz, maja dzieci a ja debilka jak palec sama, nie mam z kim wyjsc nawet na impreze

Gość GertrudaY
A my mamy 1234 lat

Gość smutna jak nigdy..........
ja mam gorzej mam 26 lat, nie mam faceta i nigdy nie uprawialam seksu, ba nigdy juz chyba nie bede:(

Gość GertrudaY
smutna a co jest tego przyczyna? I dlaczego koncentrujesz sie na seksie., przeciez juz samo to cie wykancza.

zaczelo mnie to denerwowac i chyba pojde sie puscic bo mam juz dosc:(

Gość bogaty 24 juxi
a napiszcie skad jestescie??

dlaczego sie koncentruje na seksie? bo mam na to ochote a nie mam zkim zawsze czekalam na milosc i doczekalam sie ooo 26 lat i dziewictwa teraz ta potrzeba jest tak silna ze juz mi wszystko jedno chyba z kim to zrobie zalosna jestem:(

Gość 92837...............
nie jestem długo sama, ale mam za sobą same kilkumiesięczne znajomości...nie chcę tak do końca życia:o

Gość bogaty 24 juxi
a skad jestes ja tez niemialem kobiety i tez bardzobym chcial

Gość GertrudaY
smutna to jaka choler czekalas? A skoro juz czekalas to wydaje ci sie ze problem lezy w seksie? PRzeciez puscic mozesz sie zawsze, masz pelno okazji, szczegolnie latem.

teraz to juz po ptokach jestem stara i nikt mnie juz nie zeche a jak zechce a sie dowie to ucieknie 😭

Gość Emigriusz
Samotna, a jestes normalna? Bo wiesz seks to mozna tu i tam, ale zeby z kims byc na prawde to trzeba czegos wiecej. Skad jestes?

z zachodniej polski nie bede pisac z jakiego miasta:) zaczelam o tym duzo myslec ostatnio i zle mi z tym w dodatku obudzil sie we mnie instynkt macierzynski jasne juz widze jak zostane mamakiedys 😭

Gość prawie 25latka
tez jestem sama od zawsze;/ i mialam podobne podejscie do ciebie, czekalam na wielka milosc by stracic dziewictwo..ale sie nie doczekalam, poznalam pewnego faceta i tak jak zawsze bylam sceptycznie nastawiona tak teraz wiedzialam czego chce, i stalo sie, ale musze przyznac ze pierwszy raz dla mnie naprawde przezyje z kims dla mnie waznym, oczywiscie jesli poznam taka osobe bo tez sie nie zanosi

oj drogie panie ! sobota, piękny ciepły letni wieczór, idealny na imprezę. Tak więc proszę się ubrać w najpiękniejsze sukienki podkreślić atuty swojej urody i do klubów szukać fajnych facetów :-)

Gość prawie 25latka
moze jeszcze nie w swoim miescie bym sie odwarzyla, ale u mnie to mi wstyd! do tego kobieta samotna w klubie od razu staje sie kaskiem dla nieciekawych typow...takze mysle ze jednak w praktyce to by sie nie sprawdzilo:/ chcialabym moc umiec olac sprawe a nie zastanawiac sie czy ktos mi jest pisany

Jasne jak słońce jest to, że w klubach kręci się wielu niezbyt perspektywicznych facetów, ale są też tacy, którzy mogą rokować na przyszłość :-) Bierz koleżanki, wstyd schowaj w kieszeń i do klubu !

Gość jasne ze tak
ja mam 28 a dopiero od miesiaca jestem zakochana:) naczekałam sie ale warto było!!!! 25 lat to początek zycia:)

Gość 25 anos
Mam 25 lat i jestem zalamana "towarem" jaki pozostal na rynku. Do wyboru posuwacze wszystkich i wszystkiego, zonaci chetni na romansik, samotni, ktorzy sa samotni nie bez przyczyny, no i oczywiscie panowie w okolicach 40stki, ktorym nagle odbila palma i chca zaliczyc jakies mlode cialko. Po prostu zajebisty wybor. Niestety, ale ci wartosciowi zostali juz dawno wyhaczeni przez rezolutne kobiety, takze wesolo nie jest

Gość maleńkaWOW
a ja mam nadzieję, że jeszcze poznam miłość swojego zycia mimo, że już mam 25 lat:) i wierzę, że Wam też się uda, bo jes jeszcze na to czas:)

Gość ja26 i 6 miesięcy
ja sie pogodziłam z faktem ze będę sama (choć wcale mi się to nie podoba)