Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritta203

wpadlam z obcym facetem. powiadomic go ze bedzie ojcem?

Polecane posty

Gość Ritta203
ale moj ojciec byl w stalym zwiazku z mama i mieszkali razem, to ze sie urodzilam bo to bylo zaplanowane. A u mnie nic nie zostalo zaplanowane, a raczej zaplanowane bylo, ze sex, mily tydzien i bye bye. urzeklo mnie to, ze to wolny strzelec i podroznik, ale urzeklo w sensie fizycznym. kurcze ale jak ja mam to mu powiedziec? zadzwonic? wyslac sms? a moze zadzwonie a potem zmienie numer telefomu. wtedy bedzie wiedzial a potem jak siem poczuje to mnie znajdzie przez znajomego a jak nie podejmie zadnego kroku to znaczy ze ma to gdzies.

Gość gwiazdeczkateczka
powiedz przez tel , powiedz ze jak chce znac dziecko to niech sie odezwie, jak nie to niech wiecej nie dzwoni, nie zmieniaj numeru

zadzwon i moj o tym spokojnie powiedz tylko nie zmieniaj nr tel bo zachowasz sie jak malolata bez przesady ile masz lat??????

Gość ffdfe
a czy ja mówie że bez ryzyka? ty po prostu zarzuciłas mi że udaję swiętą co jest nieprawdą . ps. rozumiem że nie trzeba GUMEK używac bo w 1 przypadku na 100 ktoś się zaraził ... gratuluje toku rozumowania . lepiej od razu bez gumki skoro ona nie daje 100 procent pewności?

Gość Ritta203
a moze wysle sms? bo tak glupio mi dzwonic do niego.

Gość ffdfe
25-letnie dzieci wstydzą się , głupio im ale nózki rozchylic nie wstyd na imprezce? ;-) śmiac mi się chce z takich gówniar

Gość gwiazdeczkateczka
ffde mi chodzilo o to ze autorke tu traktuja jak dziwke a to normalne zachowanie, roznie bywa, oczywiscie powinna byc gumka ale nie bylo, to byl błąd ale nie jest od razu dziwka!

Gość ale wy jestescie popierdolone
nowoczesne ,glupie malolaty.... tu chodzi o dziecko ,o malutka istote a ona mu wysle sms`a...... powiedz gdzie mieszkasz to podjade i pierdolne cie mlotkiem w ten durny leb!!!!!

Gość peklowisko
już zaczynasz mądrzej myśleć. Zadzwoń, powiedz i tyle! Co z tym zrobi to jego sprawa a ty będziesz miała czyste sumienie. Nie rozumiem tylko, dlaczego chesz zmieniać nr telefonu?

Gość gwiazdeczkateczka
ffdfe wlasnie o to mi chodzi, ze potepiasz ja ze nozki rozchylila, zazdrposcisz jej czy co, nie jest żadna dziwka, jak nie masz libido to idz sie leczyc

Gość ffdfe
gwiazdeczkateczka -----> ja wrecz przeciwnie uważam że nie jest dziwką tylko głupią egoistyczną świnią .

Gość Ritta203
Tak glupio mi, ale coz dam mu znac jutro jak sie zbiore na odwage. ale jak tylko odpowie cos w stylu zarty sobie robisz to od razu koncze i odcinam sie raz na zawsze

Gość gwiazdeczkateczka
nie wysyłaj smsa, pomysli ze to żart, lepiej zadzwon

Gość ffdfe
" ffdfe wlasnie o to mi chodzi, ze potepiasz ja ze nozki rozchylila, zazdrposcisz jej czy co, nie jest żadna dzi**a, jak nie masz libido to idz sie leczyc " 1. nie potępiam że nóżki rozchyliła 2 . potępiam że nie chce wziąśc za to odpowiedzialności 3. nie zazdroszcze 4. nie obrażaj mnie prymitywna pieniaczko bo gówno wiesz o moim libido . jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to nie moja wina

Gość gwiazdeczkateczka
a co jest w tym egoistycznego? a on co tak samo chcial seksu, nia kumam cie, ona teraz mysli o dziecku, a kolesia nie chce wkopac w dziecko choc sie mu nalezy!

Gość Ritta203
okey zadzwonie ale jutro, teraz pewnie baluje lub uprawia sex z inna.

Gość gwiazdeczkateczka
czemu nie chce wziasc odpowidzialnosc? jakos nie doczytalam ze chce dziecko oddac lub usunac!

a jak zadzwoni to nie pomysli ze to zart,tak????? zenada! takie rzeczy sie zalatwia face to face!!!!

Gość ffdfe
walic się potrafi ale potem myśli tylko o sobie i swoim spokoju . egoistyczna suka

Gość peklowisko
ja też uważam, że to nie jest wiadomść na sms-a

Gość ffdfe
czemu nie chce wziasc odpowidzialnosc? jakos nie doczytalam ze chce dziecko oddac lub usunac! Odpowiedzialnośc to także powiedzenie ojcu że nim jest a nie decydowanie za niego i pozbawianie dziecka jego pomocy . Jesteście siebie warte gooopie siksy !!!

Gość gwiazdeczkateczka
ffdfe naprawde nie rozuimiem co w tym egositycznego! ona powinna mu powiedziec, on tez walic sie potrafi, ona nie ma spokoju, niech on tez ponosi konsekwencje!

ritta......uprawiac to mozesz ziemie,role......

Gość Ritta203
Dzieki, dam jutro znac:)) Dziekuje za Wasze rady, rowniez te nieprzychylne. ja nie jetsem egoistka tylko wlasnie na odwrot, nie chce by on se pomyslal, ze go wrabiam czy cos takiego. Ja chce miec spokoj a nie jakies sady. Wiem, ze sie zachowalam nieodpowiedzialnie, ale coz stalo sie. Musze to sobie jeszcze przemyslec. Dobranoc wszystkim.

Gość ffdfe
ffdfe naprawde nie rozuimiem co w tym egositycznego! ona powinna mu powiedziec, on tez walic sie potrafi, ona nie ma spokoju, niech on tez ponosi konsekwencje no czytac ze zrozumieniem to ty nie potrafisz ona właśnie mu nie chce powiedziec !!!! jest egoizm . mam ci to po chińsku napisac?

Gość gwiazdeczkateczka
dziewczyno nie martw sie, tylko zazdwon i powiedz tak zeby zabrzmialo powaznie, koles bedzie w szoku, powiedz ze jak chce to niech sie do ciebie odezwie pozniej, daj mu czas zeby ochłonal